Karnevalserbjudanden och rabatter 2024

Många rabattkoder för karnevaler, evenemang och avkopplande helger, rabatter för att köpa presentidéer, kostymer och produkter för fest.

Det finns inga koder just nu

Det finns inga rabatter i special"Karneval 2024". Kom tillbaka hit några dagar innan eventet för att ta reda på vilka butiker som deltar.

Karneval i Italien är en mycket populär och traditionell festival som firas varje år före fastan. Varje region i Italien har sin egen karnevalstradition, med parader av allegoriska flöten, masker och färgglada kostymer, och gatufester.

Il Venedigs karneval det är kanske den mest kända och antika i Italien. Denna händelse går tillbaka till medeltiden och ser tusentals människor klädda i utarbetade kostymer och masker delta i parader och fester längs stadens kanaler.

Ivrea-karnevalen i Piemonte är känd för sin Battle of the Oranges, där deltagarna kastar apelsiner på varandra på stadens gator.

I Cento, i Emilia-Romagna, finns barnkarnevalen, där barn paraderar genom gatorna i färgglada kostymer och masker. Karnevalen i Putignano, i Puglia, är en av de äldsta i Italien och pågår under hela februari månad, med parader av allegoriska flöten och dans- och sångshower.

I allmänhet är karnevalen i Italien en tid av glädje och nöje som firar slutet av vintern och början av våren.

När du köper via länkar på Rabattkoder.eu kan vi tjäna en provision