Kategori
guide

Yankee Candle-ljus: erbjudanden, rabatter och typer

Yankee Candle-ljus är perfekta för att dofta miljön och återskapa en intim och välkomnande atmosfär.

Vem känner inte till ljus Yankee Candle? Vi pratar om ett av de mest kända märkena av aromatiska ljus för miljöer, perfekt för att dofta hemmet, skapa atmosfär och dekorera hyllor och hyllor. 

Yankee Candles föddes 1969 från företaget med samma namn som specialiserat sig på produktion av ljus baserade på eteriska oljor och naturliga extrakt, tillgängliga i dussintals och dussintals olika dofter utformade för att tillfredsställa alla smaker. Och det är inte bara ett tal, det finns så många dofter att upptäcka. 

Hur många typer av Yankee-ljus finns det?

Det finns olika typer av Yankee ljus: de burk, d.v.s. ljusen som finns i burkar av olika storlekar och designade för upprepad och långvarig användning, votivljusen, mindre och perfekta för att dekorera mittstycken och tårtor avsedda för essensbrännare. 

Tårtorna

Tårtorna det är de kakformade ljusen, så att säga, de som placeras i den övre delen av essensbrännaren och smälter med hjälp av ett ljus, vilket släpper aromen i hela rummet.
Tårtor är den billigaste typen av Yankee-ljus och kan användas på olika sätt, eftersom de inte är riktiga ljus (de har ingen veke), kan de återanvändas och användas med vilken typ av essensbrännare som helst.

När de väl smält kan tårtorna återanvändas ett par gånger till, även om rådet är att inte gå mer än två gånger för att inte ändra den ursprungliga doften som kan förlora sin intensitet vid kontakt med hög värme. Eftersom de är formbara eftersom de är gjorda med eteriska oljor, är rådet att dela dem och dela dem i två, tre eller fyra delar för att använda dem vid olika tidpunkter och alltid med maximal doft.

Votivljus 

Yankee ljus votiv- de är klassikerna små ljus, utrustad med en veke och placeras i glasbehållare. Varaktigheten för votivljusen är totalt cirka 15 timmar; de kan användas för att parfymera rum eller för att försköna julens mittpunkter eller sovrums- och vardagsrumshyllor.

De är den perfekta presenten eftersom de är små och ofta samlade i kollektioner efter doft eller färg; om du funderar på att ge Yankee Candles till jul kan du köpa kollektionen som är speciellt tillägnad högtiderna, med ljus med dofter som doftar av nybakade godis och kex, eller till och med av "Christmas Magic" (det finns verkligen, nyfikenheten att lukta den är stark!).

Burkar 

Och slutligen Yankee Candles burkar, eller de berömda stora glasburkarna med ljuset försett med en veke inuti. Det är den dyraste modellen på grund av sin storlek men är bekväm när det gäller hållbarhet, då du kan stänga av och slå på den igen som du vill. Hur länge håller Yankee Candles i en burk? Ganska mycket, med tanke på att vi pratar om 40 timmar för den lilla burken, 90 timmar för den mellanstora och 150 timmar för den stora; en lösning som rekommenderas speciellt om du gillar en speciell doft och inte kan få nog av den.

Hur man väljer Yankee Candles

Att välja Yankee Candles är en riktigt rolig process: man kan inspireras av namnen, vissa lämnar verkligen mycket utrymme för fantasi (hur smakar en "rosa strand" eller den tidigare nämnda "julmagin"?), eller av förpackningen eller färgerna och dekorationerna. Det finns många dofter tillgängliga, klassificerbara efter säsong, speciella perioder på året som jul, eller beroende på den aromatiska sammansättningen baserad på blommor, citrusfrukter eller intensiva toner som påminner om sötsaker som cupcakes och chokladkakor.

Om du föredrar att ta en sniff så väl som en titt som det ska är rådet att gå och prova dem i butiken; förutom de officiella Yankee Candles-butikerna hittar du också olika hörn i till exempel Kasanova eller Coin, där du kan se storleken på burkarna och upptäcka dofter med näsan, även om du måste tänka på att, när den väl bränns, blir doften mycket mer intensiv. 

Låt oss säga att det är omöjligt att inte hitta en arom som passar din smak bland så mycket variation: du kan välja mellan de mer klassiska som vanilj eller vilda blommor, prova doftämnen inspirerad av godis, eller dofter som påminner dig om hemmet, som färsk tvätt.

Yankee ljus är det perfekta tillbehöret för att dekorera och till parfym ditt hem eller som en present till någon du älskar: priset på Yankee Candles varierar beroende på typ av ljus, de klassiska och de nya, men siffran är i linje med den faktiska kvaliteten i skapandet av produkten, uppenbart från den noggranna förpackningen in i minsta detalj och designad för att väcka uppmärksamhet.

Yankee Candles är gjorda med kvalitetsparaffinvax, naturliga blandningar och sojavax, medan glasburkarna som burkarna och votivljusen finns i är laboratorietestade och därför resistenta och säkra.  

En av de mest uppskattade fördelarna är definitivt längden, som är överlägsen andra ljus på marknaden och garanteras av vekar gjorda med 100% naturliga fibrer.

Yankee Candles rabattkoder

Sök efter dina favoritljus från Yankee Candles i onlinebutikerna på vår lista, där du kan använda dem Rabattkoder att spara pengar på slutpriset: när du har hittat den typ av ljus du gillar genom att välja mellan burkar, votivljus och tårtor, klistra helt enkelt in koden i fältet under köpfasen för att omedelbart få din oslagbara rabatt.

Lämna ditt betyg