Kategori
guide

De bästa streamingsidorna

Det finns många kvalitetsstreamingtjänster tillgängliga, de viktigaste är:

  1. Netflix: En av de mest populära streamingtjänsterna i världen, med ett enormt utbud av filmer, tv-serier, dokumentärer och mer.
  2. Amazon Prime Video: En streamingtjänst som erbjuds av Amazon med ett urval av filmer och annat originalinnehåll.
  3. Hulu: En streamingtjänst som erbjuder ett urval av program, filmer och annat originalinnehåll.
  4. Disney +: En streamingtjänst som erbjuder ett stort urval av filmer och dokumentärer, inklusive många klassiker från Walt Disney Company.
  5. Apple TV +: en streamingtjänst som erbjuds av Apple med ett urval av originalinnehåll.
  6. HBO Max: En streamingtjänst som erbjuder ett urval av filmer och tv-program, inklusive många av HBO:s titlar.
  7. Paramount +: En streamingtjänst med ett urval av originalfilmer och TV-serier, inklusive många Paramount Pictures-titlar.
  8. Discovery Plus

Låt oss gå in i detalj om var och en av de tjänster som just listats

Netflix

Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna i världen och erbjuder ett stort urval av film, Tv program, dokumentärer och framgångsrika tv-serier. Du kan titta på Netflix-innehåll på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor, spelkonsoler och mer. Netflix erbjuder tre prenumerationsplaner: a grundplan för 7,99* euro per månad som låter dig titta på innehåll på endast en enhet åt gången i standardupplösning, en mellanplan för 11,99* euro per månad som låter dig titta på innehåll på två enheter åt gången i högupplösning och en premiumplan för 15,99, XNUMX* euro per månad vilket gör att du kan titta på innehåll på upp till fyra enheter åt gången i högupplöst och ultra HD. Netflix erbjuder också en 30-dagars gratis provperiod för nya prenumeranter. Dessutom producerar Netflix också många högkvalitativa original-tv-program och filmer, som Stranger Things, The Crown och Roma.

Strömmande rabattkoder

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video är en videoströmningstjänst som erbjuds av Amazon och som ingår i din annonsprenumeration Amazon Prime. Amazon Prime är ett medlemskapsprogram som erbjuder obegränsad fri frakt, tillgång till ett stort urval av böcker, musik och mer. Prime Video erbjuder ett urval av filmer, TV-program och annat originalinnehåll, som den prisbelönta showen The Marvelous Mrs. Maisel och succéserien Jack Ryan. Du kan titta på Prime Video på en mängd olika enheter, som t.ex Smart TV, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. Prime Video är också tillgänglig som en fristående tjänst för 8,99* euro per månad.

Hulu

Hulu är en streamingtjänst som erbjuder ett urval av tv-program, filmer och annat originalinnehåll. Hulu har partnerskap med många stora tv-nätverk, vilket innebär att många tv-program kan ses på Hulu strax efter att de har sänts på tv. Hulu erbjuder också ett urval av originalfilmer och TV-program, som serien The Handmaid's Tale och succékomedin Pen15. Du kan titta på Hulu på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. Hulu erbjuder tre prenumerationsplaner: en grundplan för 6,99* euro per månad som inkluderar annonsering under innehåll, a plan på 11,99* euro per månad utan reklam och en plan med möjlighet att titta på live-tv för 64,99 euro* per månad som inkluderar tillgång till många livesändningskanaler förutom on-demand-innehåll från Hulu.

Disney +

Disney+ är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-program, dokumentärer och mer, inklusive många klassiker Walt Disney Företag. Disney+ inkluderar titlar som Star Wars, Marvel, Pixar och National Geographic, samt många Disney-klassiker som Aladdin och Lejonkungen. Disney+ erbjuder också mycket originalinnehåll, som succéserien Mandalorianen och den animerade serien Star Wars: The Clone Wars. Du kan titta på Disney+ på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. Disney+ har en pris på 6,99* euro per månad eller 69,99* euro per år.

Disney plus rabattkoder

Apple TV

Apple TV+ är en videoströmningstjänst som erbjuds av Apple som erbjuder ett urval av filmer, TV-program och annat originalinnehåll. Apple har investerat mycket i högkvalitativa originalproduktioner, som t.ex sci-fi-serien See med Jason Momoa i huvudrollen och komedin Dickinson med Hailee Steinfeld. Du kan titta på Apple TV+ på en mängd olika Apple-enheter, som iPhone, iPad, iPod Touch, Mac och Apple TV. Apple TV+ kostar 4,99* euro per månad och inkluderar tillgång till allt originalinnehåll från Apple TV+. Prenumeranter på äpple Music de har tillgång till Apple TV+ gratis som en del av sitt medlemskap.

Apple TV rabattkoder

HBO Max

HBO Max är en streamingtjänst som erbjuder ett urval av filmer, tv-program, dokumentärer och mer, inklusive många av HBO-titlar. HBO Max innehåller också många hit original-tv-program som t.ex Game of Thrones, Westworld och succession. Dessutom har HBO Max licensavtal med många produktionsstudior, vilket innebär att det också erbjuder en stor mängd populära filmer. Du kan titta på HBO Max på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. HBO Max har en pris på 14,99* euro per månad.

Paramount +

Paramount+ är en streamingtjänst som erbjuder ett urval av filmer, tv-program, dokumentärer och mer, inklusive många av titlarna på Paramount Pictures. Paramount+ innehåller också många hit original-tv-program som t.ex Star Trek: Discovery och The Good Fight. Paramount+ har dessutom licensavtal med många studior, vilket innebär att det också erbjuder en stor mängd populära filmer. Du kan se Paramount+ på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. Paramount+ är prissatt till 5,99* euro per månad för tillgång till on-demand-innehåll eller 64,99* euro per månad för tillgång till on-demand-innehåll och livesändningar från många tv-kanaler.

Discovery Plus

Discovery Plus är en streamingtjänst som erbjuder ett urval av reality-tv-program och dokumentärer från många av de Discovery-gruppens tv-kanaler, som Discovery Channel, TLC, Animal Planet och andra. Discovery Plus-innehåll innehåller realityserier som t.ex 90 dagars fästman, Gold Rush e Shark Week, samt många dokumentärer och shower om vetenskap, teknik, äventyr och mer. Du kan se Discovery Plus på en mängd olika enheter, som smarta TV-apparater, smartphones, surfplattor och spelkonsoler. Discovery Plus kostar 4,99* euro per månad för tillgång till on-demand-innehåll eller 6,99* euro per månad för tillgång till on-demand-innehåll och livesändningar från många tv-kanaler.

* Prenumerationspriserna är vägledande och kan ha ökat sedan den här guiden publicerades

Lämna ditt betyg