Kategori
guide

Damsandaler: hur man sparar online med sommarrea

Sommartrender på damsandaler ser bekräftelsen på tidlösa klassiker som flip flops eller tofflorsandaler

Sommartrender på gång damsandaler de ser bekräftelsen på tidlösa klassiker som flip flops eller tofflorsandaler, och samtidigt ett förnyat intresse för kilar och träskor. 

Lösenordet är bara ett: komfort. DE bekväma sandaler de är värdefulla allierade när du är på semester men också i stan: mångsidiga och praktiska, de kompletterar alla typer av utseende, från den mest avslappnade till den mest eleganta, om du väljer sandaler med klackar eller sandaler med juveler, perfekt för att framhäva fötter och anklar under slidan klänningar svarta eller färgglada klänningar.

Det andra ledordet är stil: sommartrender fokuserar på platta lädersandaler, vintergröna klassiker som aldrig tröttnar, men också på mer eller mindre fyrkantiga klackar, i pastellfärger som lila och mintgrönt, vårens must-haves precis färdiga, eller fuchsia sandaler till förbättra din solbränna. 

Sandaler med tofflor

Älskad av influencers som visar upp dem på Instagram vid de mest olika tillfällen, dvs tofflor sandaler De är perfekta att packa i din resväska. Enkla i linje, de presenterar en minimal stil och består av sulan och ett, max två band gjorda av olika material, från gummi till läder. 

Denna enkla linje har avböjts i dussintals olika varianter av modehus, som i sandalmodellen Hermès, som har införlivat den klassiska H-formade signaturen i ovandelen, vilket gör att dess skor känns igen bland tusentals. 

Flip-flop sandaler

Flip-flop sandaler tjänar ytterligare poäng även i år; det är verkligen omöjligt att ge upp dessa vackra skor att bära, mångsidiga och bekväma för promenader, både på stranden och på asfalten. De ultraplatta flip flops de är bland de mest populära modellerna eftersom de kompletterar alla typer av utseende, både dag och kväll. Du kan kombinera dem med långa luftiga kjolar och vida byxor, men även med jeans och monokroma eller tryckta klänningar. 

Förutom de grundläggande modellerna som fungerar som passepartout i garderoben för kvinnor i alla åldrar, är de med insatser av ädelstenar, fransar och spetsar också mycket uppskattade. En favorit genom tiderna, den Birkenstock sandal som med sin minimala och igenkännliga design erövrar ett viktigt segment av allmänheten även i år. 

En av fördelarna med dessa modeller är faktiskt att de är bärbara och möter de mest olika smakerna, från de som söker absolut komfort till de som vill vara på modet även i informella sammanhang. 

Slavsandaler

Slavsandaler är moderiktiga, sorglösa och sensuella. Det är platta sandaler som kan vara antingen flip-flops eller med remmar, utrustade med snören som ska vävas i ankelhöjd eller dras upp längs vaden – idealiska för att framhäva långa ben och tunna anklar –, därav definitionen "gladiatorliknande". ”.

Den som vill sätta sensualitet i första rummet kan välja gladiatorsandaler med klack istället för platta sandaler; faktiskt, förutom den platta versionen, perfekt för att gå runt under dagen, finns det även modeller designade för kvällen, berikade av närvaron av juveler eller i lack, med mer eller mindre höga och mer eller mindre tunna klackar. 

Kilsandaler och träskor

I kil sandaler de är medelvägen mellan en platt sandal och en sandal med klack; kilen, gjord av olika material - från rep till plast -, ger några extra centimeter men utan att drabbas av hälens närvaro som, speciellt om man inte är van vid att bära den, ibland kan vara obekväm.

Sommarkilar är semestermodellen par excellence, att kombinera med halmaccessoarer som väskor och hattar, speciellt vid havet, men även med jeans och lösa skjortliknande klänningar, gärna randiga. 

Även träskor är tillbaka i rampljuset, tar tillbaka sextiotalsmodellerna och förvandlas till så kallade träskor. Sommaren måste ha, för den som vill hänga med i tiden, är den strukturerade träträskorna, med en ovandel i läder och några synliga dubbar, för en glamrock-look med en hint av sensualitet. 

Och till sist, sist men inte minst, även denna sommar kan din garderob inte saknas espadrillor och tofflor Havaianas, både färgglad och bekväm, för att fullborda den avslappnade och semesterlooken för att visa upp sig vid havet. 

Var kan man köpa damsandaler 2022

I alla butiker, både fysiska och online, kan du hitta alla nya förslag på sandaler för sommaren och de mer klassiska, med olika prisklasser och uppdelade efter stil. 

Sök efter dina favoritsandaler i nätbutikerna på vår lista, där kan du använda rabattkoderna för att spara på slutpriset: när du har hittat rätt modell är det bara att klistra in koden i stapeln under köpfasen.

Här är en lista med 8 onlinebutiker där du kan köpa sommarsandaler för damer (men även herrsandaler och flicksandaler): upptäck de bra rabatterna som finns och redo att användas!

Lämna ditt betyg