Kategori
guide

Hur man använder och sparar med Nationella ungdomskortet

Ta reda på hur du använder och sparar med detta nya initiativ som främjas av regeringen, få förmåner och rabatter.

Idag är jag här för att spara mycket pengar för dig med ett fantastiskt initiativ från regeringen som kallas det nationella ungdomskortet.

Framför allt, dela den här artikeln med alla dina vänner, släktingar och bekanta, för ju fler vi går med i detta initiativ, desto fler intressanta partners och rabatter kommer. Tja, jag älskar ärligt talat det när regeringen sätter på plats någon besparingsformel tillägnad vem som helst, men i det här fallet väl, till ungdomar specifikt alla pojkar och flickor mellan arton och trettiofem år gamla och ja, jag kommer också att engagera mig mig bland ungdomarna. Jag kommer dock fortfarande att känna mig ung även vid fyrtio. Det nationella ungdomskortet är ett digitalt verktyg för killar och tjejer som ger lättare tillgång till varor och tjänster, men också upplevelser och möjligheter.

Detta kort låter dig få rabatter och rabatter inom många områden, inklusive resor, kultur, hälsa, underhållning och uppenbarligen utvecklas dessa program, som tidigare nämnts, ständigt, så nya saker kan komma från en dag till en annan och det är för detta att då och då komma in Apple och det skadar aldrig att ta en titt. Framför allt, kunde vi ha undvikit att hitta en akronym för detta kort också? Absolut inte därför för att undvika det mycket långa namnet nationella ungdomskort stringero' i cgi i kortet gäller först och främst i Italien, men även inom de andra länderna i Europeiska unionen, just för att det är ett europeiskt program med en liten utmärkelse. Faktum är att för att kunna använda det i andra länder i Europeiska unionen får du inte vara över trettioett år. Därför kommer alla pojkar och flickor mellan arton och trettioett år att kunna använda kortet i Italien, i Europeiska unionen.

Men de som jag som är över trettioett men under trettiofem kommer att kunna använda kortet endast i Italien. För att aktivera CGL måste du ladda ner appen eller logga in via SPID, eller gå till plånbokssektionen och trycka på lägg till eller kontrollera i den markerade sektionen om kortet är direkt annonserat och trycker följaktligen på ikonen. Det kommer sedan att finnas en förklaring om vem som kan aktivera kortet, hur mycket rabatterna är värda, var och hur det kan användas och slutligen kan du klicka på Begär kort, som direkt aktiveras efter en snabb kontroll. När proceduren är klar visas en skärm med all information och kortet kommer omedelbart att kunna användas i informationen. Det kommer därför att finnas aktiveringsdatum och även utgångsdatum, vilket i mitt fall kommer att vara dagen för min trettiofemårsfödelsedag. I avsnittet längst ner på sidan där det står upptäck fördelarna kommer det att finnas alla kategorier där de olika typerna av bonusar kan användas.

I avsnittet alla operatörer hittar du faktiskt en lista i alfabetisk ordning över alla byråer eller organ som deltar i initiativet. Genom att bläddra igenom de olika kategorierna kommer du att kunna hitta rabatter på till exempel i Hem-delen Enel energi, men även Enel X eller Eni, Gas och El och till och med Myclick, vilket jag inte vet om du vet men det är en väldigt känd e-handel för försäljning av elektronik och framförallt rabatter på gas och el. Tja, nuförtiden skulle jag säga utmärkt. Inom kultur- och fritidssektionen finns dock många intressanta företag, bl.a Frihet e Uci biografer, så jag skulle säga absolut intressant. Biobiljetter kostar sex och nittio euro, medan det i avsnittet Utbildning och träning finns många intressanta företag, inklusive Fastweb och Feltrinelli. För jobb- och praktiksektionen finns det dock en stor, men om jag var du skulle jag hålla ett öga på det eftersom det enligt mig i denna specifika sektion kommer att finnas många intressanta nyheter angående hållbar mobilitet, även här där finns flera intressanta förslag som säkerligen kommer utökas, som just nu kan du dra nytta av rabatt på elskoterturer. När det gäller hälsa och välbefinnande finns det till och med Costa Crociere som erbjuder en bonus, så jag skulle säga att ingen kan ta bort en rabatt på en trevlig kryssning i Medelhavet för att koppla av lite. I surfplattan för bank- och finanstjänster finns fortfarande champagne och Enel X, men jag är säker på att denna sektion kommer att utökas med mycket intressanta saker. När allt kommer omkring, för ungdomar är detta ett väldigt, väldigt intressant ämne när det gäller sport. Bland annat finner vi till och med att Declan erbjuder fem procent rabatt på uthyrning av sportutrustning. Jag skulle säga inte dåligt för telefoni och internet. För närvarande finns det bara Monclick, men enligt mig kommer även denna sektion att utökas med mycket intressanta erbjudanden, därför absolut värda att hålla ett öga på. Och slutligen i avsnittet Resetransport hittar vi många intressanta partners inklusive Airbnb, Costa Cruises, flix buss, ITA Airways och även Italo.

Men låt oss se konkret hur man får en viss typ av rabatt. Låt oss säga att vi behöver skaffa en biljett med Flixbus, sedan klickar vi på företagets namn och upptäcker erbjudandet i det här fallet, det vill säga femton procent rabatt på biljetten. Genom att klicka på rabatten finns alla villkor att läsa noggrant, så i detta fall gäller rabattkoden för resor som avgår från tjugofyra två tvåtusen, tjugotvå till elva fyra tvåtusen och tjugotvå och från tjugo -en noll fyra tvåtusen tjugotvå till tio noll sex Tvåtusen tjugotvå rabatt som endast kan användas via Flixbus-appen. För att komma åt kupongen klickar du därför helt enkelt på den ögonformade ikonen så kommer rabattkoden upp direkt, som kan kopieras och klistras in direkt i appen, så jag skulle säga väldigt lätt och enkel att använda. Men var försiktig eftersom varje partner har sina egna begränsningar och klausuler, som att Enel till exempel erbjuder rabatt på bensinräkningen, men bara till de som tar över och inte till nya enstaka bioprenumeranter om du får biljetter för sex och nittio euro men inte på helgen, bara under veckan erbjuder Airbnb tio procent rabatt på en mycket intressant vistelse. Men bara på vissa datum erbjuder Monclick tjugo procent rabatt, en mycket attraktiv siffra, men bara på produkter Samsung.

Så det enda du behöver göra är att aktivera kortet och gå och se om det finns erbjudanden som passar dig, med hänsyn till att erbjudandena ständigt utvecklas. Bara ett förtydligande för den som undrar, kortet är endast och uteslutande digitalt, det finns ingen fysisk kopia, så ingen fysisk kopia av kortet kommer hem just för att det via I-appen sker denna digitalisering av kortet och det kommer endast att användas via appen. Tja, jag hoppas att jag har fått dig att upptäcka ett nytt sätt att spara som du kanske inte visste om. Kom ihåg att dela artikeln med alla dina vänner, bekanta och släktingar för att få så många möjligheter till rabatter som möjligt.

Lämna ditt betyg