Vad är skillnaden mellan Zalando och Zalando privè?

Zalando och Zalando Privé är två e-handelsplattformar inriktade på att sälja modeprodukter, men med olika affärsmodeller och erbjudanden.

Zalando är en långtgående webbutik som erbjuder ett konsekvent och brett utbud av kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn. Kunder kan utforska ett sortiment av föremål från hundratals varumärken, från välkända varumärken till nya designers, med nya produkter som läggs till regelbundet.

Zalando Privé, å andra sidan, är en förlängning av Zalando som fungerar som en online shoppingklubb som erbjuder exklusiv privat försäljning till sina medlemmar. Dessa reor är tillgängliga under en begränsad tid och erbjuder betydande rabatter på produkter från designers och premiummärken. För att få tillgång till Zalando Privé-erbjudanden behöver du registrera dig, vilket ger kunden tillgång till dessa tillfälliga kampanjer med begränsat lager.

Så medan Zalando erbjuder ett större, permanent utbud, har Zalando Privé en flashförsäljningsmodell som kan locka kunder som letar efter exklusiva, tillfälliga erbjudanden på exklusiva varor.

Lämna ditt betyg