Hur får man rabatt på bokning?

För att få rabatt på Booking.com finns det flera metoder du kan använda:

1. Registrera dig för lojalitetsprogrammet "Genius": Gå med i det kostnadsfria lojalitetsprogrammet Booking.com för att få exklusiva rabatter. Ju mer du bokar och ju mer du stannar, desto mer förbättras förmånerna, vilket resulterar i besparingar på upp till 15 % eller mer.

2. Specialerbjudanden och erbjudanden: Kontrollera dagens erbjudanden eller sista minuten-erbjudanden på plattformen. Booking ger ofta rabatter på olika typer av faciliteter och destinationer.

3. Anmäl dig till nyhetsbrevet: Du kommer att få personliga erbjudanden och prisaviseringar för de destinationer som intresserar dig.

4. Använd kuponger: Sök online efter kuponger och rabattkoder för Booking.com. Se till att de är giltiga och tillämpliga på dina resedatum och vald egendom.

5. Prisjämförelsesajter: Använd jämförelsesajter och aggregatorbokningsplattformar för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet på olika plattformar.

6. Följ Booking.com på sociala medier: Ofta delas kampanjer och tävlingar på deras sociala kanaler som Facebook, Twitter eller Instagram.

7. Dela Booking.com med vänner: Vissa bokningsplattformar erbjuder rabatter eller resekrediter när du bjuder in vänner och de gör en bokning.

Se till att du alltid läser villkoren för varje rabatt eller kampanj för att undvika överraskningar.

Lämna ditt betyg