Hur betalar man vid bokning utan kreditkort?

Booking.com är främst inriktat på att använda kredit- eller betalkort för att säkra bokningar. Vissa anläggningar kan dock erbjuda möjligheten att betala utan kreditkort. Det är hur:

1. Sök efter anläggningar som erbjuder "Betala på anläggningen": Efter att ha angett dina datum och destination, filtrera resultaten så att de bara visar de som erbjuder detta alternativ.

2. Kontrollera de accepterade betalningsmetoderna: På fastighetssidan, kolla under "Egendomspolicyer" och "Viktig information" där de olika accepterade betalningsmetoderna ofta anges, såsom kontanter, banköverföring eller elektroniska betalningar (t.ex. PayPal) .

3. Kontakta boendet: Efter att ha hittat ett hotell som låter dig betala utan kreditkort, kontakta hotellet direkt för att bekräfta din föredragna betalningsmetod och för att klargöra eventuella tvivel.

Kom ihåg att även om du betalar på plats utan kreditkort kan vissa anläggningar fortfarande kräva ett kort vid incheckningen för eventuella extra avgifter eller som deposition. Kommunicera alltid med hotellet för att undvika olägenheter och för att säkerställa att dina betalningspreferenser kan tillgodoses.

Lämna ditt betyg