Vad säljer mest på Etsy?

På Etsy, den globala marknadsplatsen för unika och kreativa produkter, tenderar de mest populära kategorierna att vara de som är relaterade till hantverk, personliga produkter och vintage. Handgjorda föremål som smycken, accessoarer, kläder och heminredningsartiklar är ofta bland de bästsäljande. Anpassningsbara produkter som gör det möjligt för kunder att få en personlig touch, såsom graverade smycken och personliga affischer, åtnjuter stor popularitet.

Dessutom är föremål för speciella tillfällen som bröllop, babyshower och helgdagar mycket eftertraktade eftersom människor ser ut att ha distinkta föremål för att fira viktiga händelser. Det finns också snabbt växande nischer som pappersvaror och planeringstillbehör, barnleksaker och läromedel, och hälso- och personliga vårdartiklar, som naturliga tvålar och doftljus.

Det bör noteras att det som säljs mest på Etsy kan förändras över tid och kan påverkas av trender, årstider och högtider. Med tanke på Etsys särskilda fokus på handgjorda och personliga produkter, rankas artiklar som lyckas ta till sig allmänhetens önskan om unikhet och originalitet vanligtvis bra i plattformens försäljningsranking.

Även om trenderna varierar, inkluderar i allmänhet de mest populära och bästsäljande föremålen på Etsy anpassade smycken, anpassade hemtillbehör (som kuddar, väggkonst och ljus), anpassade kläder och originalhantverk. Etsy är också känt för att erbjuda ett brett utbud av föremål för speciella tillfällen som bröllop, inklusive inbjudningar, dekorationer och gästpresenter. Pappersvaror och verktyg för gör-det-själv-entusiaster är lika populära och ger köparna allt de behöver för sina kreativa projekt. Dessutom har ansiktsmasker blivit en bästsäljande vara efter covid-19-pandemin. Att bevara den unika, hantverksmässiga karaktären är fortfarande en nyckelfaktor för en säljares framgång på Etsy.

Lämna ditt betyg