Hur många dagar tar Zalando att leverera?

Leveranstiderna för beställningar som görs på Zalando kan variera beroende på olika faktorer, såsom var mottagaren befinner sig, produkternas tillgänglighet och vilken typ av frakt som valts vid köptillfället.

Vanligtvis lovar Zalando leverans inom 3-5 arbetsdagar efter orderbekräftelse för de flesta platser i Italien. Det gäller standardfrakt, som ofta erbjuds kostnadsfritt. Det kan dock finnas vissa undantag som kan förlänga leveranstiderna, till exempel svåråtkomliga områden eller perioder med hög efterfrågan, till exempel under reor eller helgdagar.

Om du väljer expressfrakt, när det är tillgängligt, kan leveranstiderna reduceras avsevärt, vilket ger möjlighet att ta emot paketet även inom 1-2 arbetsdagar, men denna tjänst kan innebära extra kostnader.

För att få korrekt information om leveransen av en specifik beställning, är det lämpligt att kontrollera informationen som tillhandahålls direkt i det dedikerade avsnittet på Zalandos webbplats eller i orderbekräftelsens e-post, där de förväntade leveranstiderna för just det köpet ofta anges. När beställningen har skickats tillhandahåller Zalando dessutom en spårningslänk som gör att du kan följa paketets väg fram till leverans.

4/5 - (1 röst)