Hur mycket kostar det att lista på Ebay?

På eBay kan kostnaderna för att lista en vara variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av listning, försäljningspriset, kategorin för objektet och de marknadsföringsalternativ som säljaren valt.

Vanligtvis erbjuder eBay ett visst antal gratisannonser per månad, vilket gör att du kan lista föremål utan att betala några noteringsavgifter. Om du överskrider din gräns för gratisannonsering måste du betala en fast listningsavgift för varje ytterligare objekt du listar.

När en vara säljs tar eBay ut en avgift på det slutliga försäljningspriset, även känd som en "försäljningsavgift". Denna procentuella provision baseras på varans kategori och, i vissa fall, nivån på din eBay-butik och vilken typ av säljare du är (privat eller professionell).

Dessutom finns det ytterligare alternativ som annonskampanj som kan öka synligheten för din betalda annons. Dessa valfria alternativ inkluderar utvalda annonser, synlighetshöjningar eller utvalda annonser, var och en mot en extra kostnad.

Noteringspriser och avgifter kan ändras med tiden, så det är viktigt att konsultera eBays webbplats eller kundtjänst direkt för uppdaterad information om specifika noteringskostnader.

4/5 - (1 röst)