Hur mycket kostar det att sälja på eBay med PayPal?


På eBay kan försäljningsavgifterna variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av notering, priset på varan, betalningsmetoden som används och betalningsplattformen som PayPal. Här är en översikt över de viktigaste taxorna som är inblandade i sälja på eBay med PayPal:

  1. eBay-försäljningsavgifter: eBay tar ut en provision vid försäljning av föremål. Provisionsprocenten varierar beroende på vilken produktkategori som säljs. Denna avgift debiteras på det totala priset för den sålda varan, inklusive frakt, och kan i allmänhet variera från 5 % till 12 %, beroende på kategori.
  2. PayPal-avgifter: Om du använder PayPal som betalningsmetod måste du ta hänsyn till PayPal-avgifter. PayPal tar ut en avgift för varje transaktion du gör. PayPals standardprovision i Italien är cirka 1,20 EUR + 3,4 % av det totala priset (artikelpris + fraktkostnader) för inhemsk försäljning och kan variera för internationell försäljning.

Det är viktigt att notera att dessa priser kan ändras och kan skilja sig beroende på specifika avtal eller avtal pågående kampanjer. Kontrollera alltid de aktuella priserna direkt på eBay och PayPals webbplatser eller kontrollera provisionerna när du placerar din annons.

Kom också ihåg att eBay och PayPal kontinuerligt uppdaterar sina avgifter och policyer, så det är en bra idé att komma tillbaka regelbundet för att hålla dig informerad om aktuella avgifter och eventuella ändringar.

4/5 - (1 röst)