Hur lång tid tar det för bokning att återbetala?

Tiden det tar för Booking.com att behandla en återbetalning beror på flera faktorer, inklusive vilken betalningsmetod som används och hotellets policyer. I allmänhet, när Booking har bekräftat godkännandet av en återbetalning, kan det ta 5 till 15 arbetsdagar för pengarna att faktiskt visas på kreditkortet eller den ursprungliga betalningsmetoden som används av kunden.

Det är viktigt att notera att vissa banker eller kreditkortsleverantörer kan ta ytterligare tid att behandla din återbetalning efter att Booking.com har utfärdat din återbetalningsorder. I sällsynta fall kan denna process ta upp till 30 dagar.

Om betalningen gjordes via ett annat formulär, till exempel banköverföring, kan tiderna variera ännu mer. I vilket fall som helst är det lämpligt att kontrollera direkt med din bank eller betalningsleverantör för att få de mest exakta och aktuella uppskattningarna av förväntade återbetalningstider. Om din återbetalning inte tas emot inom den förväntade tidsramen, rekommenderas du att kontakta Booking.com kundtjänst för ytterligare hjälp och förtydligande.

Lämna ditt betyg