Kategori
guide

10 bästa webbplatser och appar för att boka flygplatsparkering

Det är bekvämt att boka onlineparkering på flygplatsen, hamnen, tågstationen eller annan intressant plats. Spara med våra rabattkoder och erbjudanden

Det verkar som att vi så småningom kan gå tillbaka till att resa. Lättnaden av restriktionerna och öppnandet av regionala gränser har gett hopp tillbaka till turistsektorn och till de många som väntade på detta ögonblick för att boka en semester.

Om du funderar på att boka ett flyg, tåg eller färja och behöver lämna din bil i en säker parkering, på internet kan du boka din plats i förväg, för att resa med sinnesro och framför allt för att spara pengar.

Det finns inget värre än att komma till flygplatsen och upptäcka att de billigaste parkeringsplatserna är slutsålda och att det kostar oss mer än flygbiljetten att lämna bilen i bara några dagar. 

Bekvämligheten med att boka parkering online

För att övervinna detta besvär e spara på parkeringspriset internet och teknik kommer till oss. Genom att dra nytta av olika webbplatser och appar är det verkligen möjligt boka i förväg din plats på en av de många parkeringsplatserna, både inom och utanförflygplats, Av tågstation eller ombordstigningshamnen, liksom andra intressanta platser.

Välj helt enkelt, baserat på dina behov, om du vill ha täckt eller fri parkering inne på flygplatsterminalen eller, om du vill spara ytterligare, även i omedelbar närhet, med tanke på att det ingår i priset alltid finns en praktisk pendeltrafik som tar dig till din destination på några minuter.

I den här artikeln kommer vi att lista huvudsakliga plattformar för att boka parkering online, perfekt om du behöver en säker plats för din bil eller motorcykel, nära en hamn, en flygplats eller i staden

.Många av dessa webbplatser erbjuder rabatter och kampanjer som du alltid hittar uppdaterad på vår sida. Använd i Rabattkoder som du hittar på Bästa rabatter för spara vidare när du bokar din parkeringstjänst online. 

De 10 bästa webbplatserna och apparna för parkeringsbokning online 

1. MyParking

MyParking är en online parkeringsbokningstjänst som är aktiv i de största italienska och spanska städerna, dividerat med stad, tågstation, sjöstad e flygplats. Med MyParking kan du välja den bästa parkeringen för dina behov i tre enkla steg:

– välj destination och typ av parkering som passar dig

– ange datumen och jämför de tillgängliga erbjudandena

– boka din garanterade plats till de bästa priserna, undvik stressen med att leta efter parkering.

2. Easypark

Med över 7.000.000 XNUMX XNUMX förare till hjälp är EasyPark denmest använda parkeringsappen i Europa. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta parkering och hantera extra parkering 2.200 XNUMX städer över hela Europa. Ange bara din destinationsadress eller navigera med hjälp av kartan för att hitta den bästa parkeringen och boka den med bara några klick. 

3. Looking4.com

På looking4.com kan du jämföra flygplats-, hamn- och tågstationsparkering samt hitta och boka dina transfers online. De är tillgängliga bortom 1.200 XNUMX flygplatsparkeringar i Italien och runt om i världen, samt ett brett urval av Flygplatstransfer lämplig för varje budget

4. ParkVia

På ParkVia kan du boka din parkering i staden eller i huvudsak portar, flygplatser e italienska järnvägsstationer. Ange helt enkelt plats och datum för leverans och hämtning av bilen för att välja bland de olika lösningarna som finns tillgängliga baserat på dina behov och budget. 

5. parclick

Över en miljon bilister har redan bokat med Parclick, tillgängligt i 8 länder, 240 stadi 1.800 XNUMX parkeringsplatser e 470 mellan flygplatser, hamnar och stationer. Du kommer att kunna hitta den bästa lösningen i tre enkla steg:

– ange en adress eller namnet på en flygplats, ett hotell, en restaurang eller annan plats av intresse

– jämför olika typer av parkering, avstånd, priser och åsikter från andra användare och boka den lösning du föredrar

– parkera, visa din bokning på parkeringen vid din ankomst, utan att behöva skriva ut något, ladda bara ner appen.

6. Parkera min bil 

Parkingmycar är en onlinebokningstjänst för flygplatsparkering, enkelt, snabbt och säkert. Verkar i Italiens främsta flygplatser, endast erbjuda säkra och certifierade parkeringsplatser. För större sinnesfrid kan du jämför recensioner av varje operatör gjord av användare som har använt tjänsten. 

Processen att hitta rätt parkeringsplats för dig är enkel:

– sök efter parkering, jämför priser och välj bland hundratals tillgängliga parkeringsplatser

– hitta den bästa parkeringen till bästa pris och boka med bara några klick

– vid ankomsten väntar personalen på den valda parkeringen på dig och om några minuter kommer du att följas till avgångsterminalen.

7. parkos

Parkos är perfekt för dem som behöver parkering i närheten främsta italienska och europeiska flygplatser till konkurrenskraftiga priser. Service jämför parkeringsleverantörer och erbjuder låga priser för Långtidsparkering nära flygplatser i Italien, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien och Sverige.

Du kan få en fullständig översikt över alla de bästa parkeringarna runt de olika flygplatserna och läsa recensioner av parkeringsleverantörer lämnade av kunder som faktiskt har använt Parkos. 

8. Parkagent

Användbar service för dig som söker parkering i närheten flygplatser, portar, järnvägsstationer e stadskärnan i de största italienska städerna. Att boka online är enkelt och kan göras med bara några få klick. Du kommer att ha en låst och garanterad parkeringsplats och gratis avbokning utan påföljder.

Du kan förbetala online och komma åt bokningen och sedan betala när du vill, även på avresedagen, genom att leverera kupongen direkt till parkeringen.

9. jag vill

Hitta en lågprisparkering på flygplatsen det är inte lätt. Vologio är en flygplatsparkeringsjämförare, vilket låter dig med bara några klick upptäcka priser, tillgänglighet och egenskaper för alla parkeringsplatser nära den valda flygplatsen, för de datum du är intresserad av, med maximal lätthet och bokning till bästa tillgängliga pris.

10. Kingparking

Kingparking är ett företag som verkar i parkeringsvärlden och har funnits i mer än 10 år. Webbplatsen erbjuder möjlighet att boka en parkeringsplats på de största italienska flygplatserna

Lämna ditt betyg