Kategori
guide

5 viktiga saker för att komma tillbaka till gymmet

Gå tillbaka till gymmet? Här är de 5 viktiga delarna för att garantera maximal komfort och säkerhet under träning. Ta reda på hur du väljer dem och var du kan köpa dem till låga priser med hjälp av våra rabattkoder.

Vi vet, början på det nya året är alltid tid för goda löften. Och säkert kommer du också att ha inkluderat - bland de olika punkterna - att "återvända till gymmet", för att komma tillbaka i form med ett öga på den varma årstiden som närmar sig med stormsteg. För gå tillbaka till gymmet Det är viktigt att du har några viktiga saker för att säkerställa maximal komfort och säkerhet under ditt träningspass. Här är några saker du kan tänka dig att köpa till låga priser med hjälp av vår Rabattkoder:

Sneakers för att återvända till gymmet

Om du har bestämt dig för att återvända till gymmet, gymnastikskor de är ett viktigt element att utgå ifrån; de ger det stöd och dämpning som behövs för att skydda dig piedi och ben under övningen. När du väljer ett par atletiska skor är det viktigt att tänka på aktivitetsnivån du kommer att ägna dig åt på gymmet. Till exempel om du utövar effektfulla aktiviteter som t.ex rinnande eller hopprep, är det viktigt att du väljer ett par skor med tillräcklig dämpning för att absorbera stötar chock. Om du istället utövar lågeffektaktiviteter som yoga eller pilates, kan du välja ett par lättare och mer flexibla skor.

Se också till att skorna är bekväma och väl anpassade till foten. Ett par skor som är för tighta eller för lösa kan orsaka obehag eller smärta under träningen. Prova alltid skor innan du köper dem och jogga eller hoppa lite för att se till att de är bekväma och stabila.

Kom också ihåg att byta ut dina tränare regelbundet för att säkerställa att de alltid är i gott skick och erbjuder maximalt stöd. I allmänhet rekommenderas det att byta ut dina sneakers var 300-500:e kilometers löpning eller var 6-12:e månad för andra aktiviteter. Spåra din skoanvändning och byt ut dem vid behov för att säkerställa maximal säkerhet och komfort under ditt träningspass.

Här är några nätbutiker där du kan köpa sneakers till låga priser med rabattkoder:

Nike

Adidas

Bekväma kläder för att återvända till gymmet

Bära en Bekväma kläder Det är viktigt om du har bestämt dig för att du vill gå tillbaka till gymmet. Det borde vara andningsbar e anhängare till kroppen, för att inte hindra rörelsen underträning; och den bör vara gjord med tyger som absorberar svett och håller den borta från huden, för att undvika överdriven svettning.

Ett par byxor ljus eller en Tuta och en t-shirt andas de är bra alternativ för gymträning. Undvik att bära kläder som är för lösa eller påsiga, eftersom de kan hindra rörelse under träning. I gymmet kan du hitta olika temperaturer under de kommande månaderna, så det är viktigt att dina kläder är lämpliga: om det är varmt, välj lätta och andningsbara tyger, medan om det är kallt, välj tyngre och varmare kläder.

Beroende på vad du tänker göra i gymmet är det viktigt att bära lämpliga kläder. Om du till exempel tränar kraftfulla aktiviteter som löpning eller tyngdlyftning, du kanske vill bära en sport-bh för att ge det nödvändiga stödet. Om du däremot utövar aktiviteter med låg effekt som yoga eller pilates, kan du välja en lätt och bekväm topp.

Generellt sett är det viktiga att kläderna är bekväma och passande för aktiviteten, så att du kan koncentrera dig på träningen och inte på det obehag som kläderna ger.

Här är några nätbutiker där du kan köpa alla bekväma kläder för att komma tillbaka till gymmet till låga priser med hjälp av rabattkoder:

puma

Under Armour

Gym handdukar: det bästa att välja för att återvända till gymmet

L 'handduk Det är en viktig sak att ta med sig in föreläsning, eftersom det är användbart både underallenamento det efter. Under träning kan du använda handduken för att torka av svett från huden och håret och bibehålla maximal komfort. Och du kan också använda den för att torka hår verktyg efter användning, för att förhindra att andra människor blir blöta eller halkar efter din användning.

Det finns olika typer av gymhanddukar på marknaden, gjorda av lätta, andningsbara tyger för att absorbera svett. Välj en handduk som passar dina behov: du kan välja en stor handduk om du behöver torka hela kroppen, medan om du bara behöver en handduk för ditt ansikte eller verktyg kan du välja en mindre.

Att alltid ha med sig en handduk till gymmet är dessutom också ett sätt att bidra till hygienen på anläggningen: genom att torka verktygen efter användning förhindrar du att andra användares svett förorenar verktygen eller golvet.

I allmänhet är handduken ett användbart och praktiskt tillbehör att ta med sig till gymmet för att bibehålla maximal komfort under träningen och för att bidra till hygienen på anläggningen.

Här är några butiker där du kan köpa gymhanddukar till låga priser med rabattkoder:

Reebok

Ny balans

Vattenflaskor: när du behöver återfukta innan du återvänder till gymmet

Dricksvatten är viktigt för hydrat under träning i gymmet, speciellt om du har bestämt dig för att återvända till gymmet efter att ha tillbringat en stund still eller i alla fall efter att ha överdrivit med olika luncher och middagar. Du bör veta att fysisk träning ökar svettning och därmed vätskeförlust, så det är viktigt att fylla på dem för att hålla kroppen återfuktad och frisk. Vatten är det mest effektiva sättet att återfukta din kropp och ger det rena vattnet den behöver utan extra socker eller kalorier.

Se till att du dricker tillräckligt med vatten före, under och efter träningen för att säkerställa att din kropp är tillräckligt återfuktad. Generellt rekommenderas att dricka cirka 500-700 ml vatten före träning och att fortsätta dricka under fysisk aktivitet för att hålla kroppen återfuktad. Efter träning är det viktigt att dricka mer vatten för att återfukta din kropp och återställa vätskenivåer som förloras under träning.

Vidare är det viktigt att välja en lämplig vattenflaska för träning. En flaska med pip eller bred mun kan vara lättare att dricka under träning, medan en flaska med skruvkork kan vara mer lämplig för på språng. Välj en vattenflaska som uppfyller dina behov och som är lätt att ha med dig under träningen.

Här är några butiker där du kan köpa vattenflaskor till låga priser med rabattkoder:

The North Face

Maxi Sport

Personliga verktyg: komma tillbaka till gymmet på rätt sätt

Det finns fall där du kan behöva använda specifika verktyg för träning. Om du till exempel lyfter vikter kanske du vill ta med din egen PESI att utföra övningarna med lämplig intensitet och arbetsbelastning. Eller om du tränar yoga eller pilates kanske du vill ta med din egen matta att ha en bekväm och hygienisk yta att utföra övningarna på.

Dessutom kan personlig utrustning också vara användbar för att personifiera träningen och anpassa den efter dina behov. Till exempel, om du behöver arbeta med styrkan hos en specifik kroppsdel, kan du använda gummiband att utföra riktade motståndsövningar. Eller, om du behöver arbeta med flexibilitet, kan du använda en resårband att utföra stretchövningar.

Sammantaget är personlig utrustning ett sätt att anpassa din träning och skräddarsy den efter dina behov och träningsmål. Se till att du tar dem med dig till gymmet för att få ut det mesta av ditt träningspass.

Här är några butiker där du kan köpa personliga verktyg till låga priser med hjälp av rabattkoder:

Decathlon

idrottsman

Sprinter

Lämna ditt betyg