Kategori
guide

Alexa: den nya 4:e generationen Echo Dot tillgänglig på Amazon

4:e generationens Alexa Echo Dot: hur det fungerar Den nya 4:e generationens smarta högtalare är nu tillgänglig på Amazon. Det finns flera skillnader och nya funktioner jämfört med den tidigare modellen. Vi försöker sammanfatta dem nedan. Formen är sfärisk, snarare än cylindrisk, med en d...

Alexa Echo Dot 4:e generationen: hur det fungerar

Den nya 4:e generationens smarta högtalare finns nu tillgänglig på Amazon. Det finns flera skillnader och nya funktioner jämfört med den tidigare modellen. Vi försöker sammanfatta dem nedan.

  • La formen är sfärisk, snarare än cylindrisk, med en diameter på 10 cm och en höjd på nästan 9 cm.
  • L 'högtalare 1,6 tum (41 millimeter) placerad inuti enheten är större.
  • På toppen finns det fyra upphöjda knappar för att manuellt justera volymen, aktivera röstassistenten och avaktivera mikrofonerna. På baksidan finns strömingång och ett 3,5 mm aux-jack.
  • Enheten är tillverkad till stor del med återvunna material (plast, tyg och aluminium).

Låt oss nu se vad Alexa kan göra och hur det kan förbättra vardagen för var och en av oss.

Musik i alla rum

Med Alexa är det möjligt lyssna på låtar i streaming från Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer och andra musiktjänster genom att aktivera uppspelning med din röst. För att göra detta, be bara att få lyssna på en låt, en artist, en musikgenre, radiostationer, podcaster och Audible-innehåll.

Alternativet Musik i flera rum låter dig lyssna på musik från flera kompatibla Echo-enheter placerade i olika rum i huset.

Nyheter, påminnelser, hemautomation och till och med skämt!

Den smarta högtalaren svarar på dina frågor, till exempel kan den ge dig senaste nyheterna, läs dem för dig väderprognos, informationen om trafik eller TV-program kvällen. Han berättar till och med historierna skämt!

Det fungerar också som sveglia och kan kopplas till andra smarta enheter i hemmet. Det betyder att det är möjligt tända, höja eller sänka ljuset, justera radiatorernas temperatur o Stäng dörren helt enkelt med din röst.

Med Alexa är det också möjligt ställa in en timer, lägg till objekt i dina listor eller skapa en händelse eller ett påminnelse lägga till det i kalendern. Såklart du kan ringa utan att behöva använda händerna.

Hur är det med integriteten?

Alexa och alla Echo-enheter kommer med en knapp som inaktiverar mikrofonerna för att garantera integritetsskyddet. Även data som spelats in i enheten, såsom röstinspelningar, kan enkelt läsas, lyssnas på och raderas när som helst.

Hur man ställer in och använder Alexa Echo Dot

Att använda Amazons smarta högtalare är väldigt enkelt. Du kan ställa in den och börja använda den i tre enkla steg:

  1. Anslut din Echo Dot till strömmen
  2. Anslut till Internet med Alexa-appen
  3. Ställ en fråga och börja använda Alexa

Hur mycket kostar den nya 4:e generationen Echo Dot

Alexa Echo Dot 4:e generationen är tillgänglig på Amazon på pris på 29,99 € för den klassiska versionen; De modell med klocka, utrustad med en LED-display för att styra inställda larm och timer, finns till försäljning till priset av € 69,99.


Vi påminner dig om att du kan hitta varje dag på bästa rabatter promozionierbjudanden, kuponger och rabattkoder alltid ny, användbar i nätbutikerna i över 1.800 XNUMX butiker, dra nytta av det!

Lämna ditt betyg