Kategori
guide

Black Friday: erbjudanden från Mediaworld, Euronics och Unieuro

Teknikentusiaster och älskare av högteknologisk shopping, även om den 27 november fortfarande är ett par veckor bort, har Black Friday för elektronik redan börjat.

Teknikentusiaster och högteknologiska shoppingälskare, även om den 27 november fortfarande är ett par veckor bort, Elektronik Black Friday det har redan börjat.

Kom Amazon har börjat göra i några dagar nu har till och med nätbutikerna i de största distributionskedjorna av elektroniska produkter och hushållsapparater erbjudit olika intressanta erbjudanden för att köpa en myriad av produkter till superrabatterade priser. Låt oss se vad som lagas.

Mediavärlden

Med il suo Svart November, den tyska jätten lanserar erbjudanden som inte går att missa varje vecka, som konsolen Nintendo Switch Lite + ett val du väljer för endast €259 eller Philips luftrenare AC2887/10 för €239, även tillgänglig i bekväma amorteringar med noll ränta

Det finns så många kampanjer och de löper ut varje vecka. Vi påpekar också dagens erbjudanden, för att snabbt kunna få ännu mer bekväma rabatter.

unieuro

Även Unieuro är inte annorlunda med sin ÄNDRA BLACK FRIDAY som erbjuder utmärkta erbjudanden på den bästa tekniken med fri leverans, också till noll kurs i 10 omgångar fram till den 19 november. 

Några exempel? De Samsung Galaxy S10 Lite för 379 €, robotdammsugaren iRobot Roomba 980 till 399 € eller Philips Ultra HD TV 7300-serien från 65″ till 699 €. 

Euronics

Från Euronics det är redan Black Friday, med rabatterade produkter från alla märken på kampanj från 12 till november 30.

Vi påpekar LENOVO anteckningsböcker IDEAPAD 3 15ADA05 för 479 €, den DE LONGHI Espressomaskin INFINISSIMA EDG160 Dolce Gusto för 49,90 € eller HOTPOINT tvättmaskin EU NR328G WW IT N från 8 kg till 299 €.https://promozioni.euronics.it/black_friday/


Följ förresten vår sida tillägnad Black Friday, Med offerte, kupong e Alltid nya rabattkoder, som kommer att läggas till i takt med att de olika butikerna lanserar sina egna erbjudanden.

Bortsett från Black Friday, på MiglioriSconti hittar du varje månad nya rabattkoder som kan användas i nätbutikerna på Mediavärlden, unieuro ed Euronics och i över 1.700 XNUMX butiker!

Lämna ditt betyg