Kategori
guide

Strandväskor för sommaren: hitta din favorit och spara med rabattkoder

Du är inte riktigt redo att gå till stranden förrän du har rätt väska att ta med till stranden.

Du är inte riktigt redo att gå till stranden förrän du har den rätta väska att ta med till stranden. Förutom att vara en funktionell accessoar har strandväskan blivit ett måste för beachlooken, till den grad att den förnyas varje år med inspiration från de mest populära trenderna: mångsidig, färgstark, med pärlor, halm, vävd, bomull, nät, stort eller enormt, rymligt men snyggare än ryggsäckar och ryggsäckar, det finns så många förslag för att tillfredsställa även de mest krävande smakerna. 

Om du fortfarande måste lämna och vill komplettera din strandlook, missa inte de populäraste strandväskorna i sommar: hitta modellen som matchar din baddräkt och pareo och upptäck rabatterna som finns i dina favoritbutiker på nätet.

Vilken strandväska att välja

Varje strandväska har sin egen stil, så du kan matcha den med din baddräkt eller strandskydd och göra din entré på stranden på catwalken som en diva.

En strandväska måste vara vacker men också funktionell, med tillräckligt med utrymme för att förvara nycklar, solkräm, tofflor och allt som kan vara användbart. De har också varit populära i några år strandväska, det vill säga extra stora väskor där du även kan lägga handdukar, reservdelar, mössor och tofflor, perfekt för den som vill ha allt under kontroll. 

Klassiker är också på modet i sommar, som strandväskor i canvas eller strå, samt mer mångsidiga modeller, att användas på stranden men även för promenader vid havet eller aperitifer på semestern. Det råder inte heller brist på designerförslag, förfinade detaljer och kontraster mellan olika färger och material. 

Strandväskor i mesh

Bland de mest älskade strandväskmodellerna genom tiderna kan nätväskan med tyginredning och långa rephandtag inte saknas. Dess virkade utförande i enkla färger eller med färgade detaljer är en stor klassiker, som ofta återbesöks för att lyfta fram moderniteten i designen och tygerna, perfekt att kombinera inte bara med strand outfit men också till informella kläder under dagen.

Var man kan köpa dem online och spara

Strandväska med halm

Vem har aldrig använt strandväska i halm minst en gång i livet? Halm är strandmaterialet par excellence, så populärt att märken inte har missat möjligheten att skräddarsy det med detaljer, accessoarer och kontraster. Faktum är att de mest populära strandväskorna i halm för sommaren har roliga detaljer som pärlor, fransar, tygremsor och i allmänhet stor uppmärksamhet på detaljer. De är pålitliga och robusta modeller, utrustade med ett robust inre tyg och fickor för att hålla ordning på alla dina personliga saker, utan att någonsin glömma stilen hemma.

Där du kan köpa dem och spara

Shopper strandväskor

Shopper strandväskor, även känd som tote bags, är stora, färgglada, rymliga och är designade för att användas vid andra tillfällen än stranden. Deras starka sida är deras komfort och kapacitet, vilket visar sig vara användbart när jag måste bära skrymmande saker som handdukar med dig, eller kanske du vill gå in i en butik för att shoppa. 

De mest populära shoppingkassarna påminner om de typiskt somriga mönstren, färgerna och materialen som de vita, blå och röda ränderna, och repinsatserna i handtagen och till dekorationerna: de passar bra med strandtäckningar och lätta klänningar samt med shorts, linne och gymnastikskor, att alltid känna sig super bekväm men med stil.

Var man kan köpa dem och spara

Blommiga strandväskor

Le blommönster de anpassar sig till alla årstider och stora eller små tryck på strandväskor fortsätter att vara bland favoritmodellerna för kvinnor i alla åldrar. 

Blommorna kan vara mer eller mindre stiliserade, fastsydda på tyg eller vävda med rep på halm, i maxitrycksformat, faktum är att versionerna är många och alla olika, men alla förenade av en livlig och glad stil som fängslar. Vacker att visa upp på stranden men även utanför, vid havet för en promenad eller att ta med dig på en resa, du kan vara säker på att en blommig strandväska aldrig går ur modet. 

Var kan man köpa dem och spara med rabattkoder

Designer strandväskor

De stora modemärkena omtolkar tidernas mest populära strandaccessoar genom att lägga till raffinerade detaljer: geometriska detaljer, maxitryckta logotyper, tofsbaserade dekorationer, snören, kontrasterande detaljer mellan tyger som läderfinish eller raffiaband. Resultatet är en välavslutad accessoar, med stor estetisk genomslagskraft, vilket gör strandväskan till en passande accessoar även för att åka runt i staden; många märken ägnar särskild uppmärksamhet åt fickor, spännen och dragkedjor just för att "höja" konceptet med klassisk strandväska genom hybridisering med typiskt urbana former och stilar. Ett måste som helt enkelt inte kan saknas i din sommargarderob!

Var man kan köpa dem online med rabatten

Var kan man köpa strandväskan

Alla märken erbjuder trendiga strandväskor, i onlinebutiker är du bortskämd med valmöjligheter och du kan söka efter din favoritmodell baserat på stil, material och pris. Och medan du håller på, kom ihåg att dra nytta av rabattkuponger och kuponger aktiv på köpet, för att spara på slutpriset: vi lämnar dig en rad butiker där du kan använda rabattkoderna för köp av din nästa strandväska. Glad shopping!

Lämna ditt betyg