Kategori
guide

Bourbon kaffekapslar: erbjudanden och rabatter på kaffekapslar

Med Borbone-kaffekapslarna blir det en barnlek att förbereda en kopp kaffe hemma samtidigt som man återupptäcker den äkta italienska traditionen.

Le kaffekapslar Bourbon de är utan tvekan bland de mest älskade av dem som äger en kaffemaskin kaffe hemma, och kan inte klara sig utan en vacker och mycket traditionell "tazzulell' e cafè". Caffè Borbone är ett varumärke känt för blandningar av klassiskt napolitanskt kaffe, gott och omisskännligt i både smak och lukt, tillgängligt både i våffla än i kapsel. 

I det här fallet talar vi om kapslar, och kaffeälskare vet hur viktigt det är att välja de rätta eftersom kaffe är en allvarlig sak: även när vi förbereder det hemma, mer än en drink som vi förbereder för en ritual, en sensorisk upplevelse där kaffe inte bara är kaffe utan doften av bönor, den omslutande doften av rostning och utförande värdig de bästa stekarna. 

Vissa butiker där du kan hitta den till försäljning till ett rabatterat pris

Kolla först om det finns några rabattkoder eBay

Det finns olika typer av Bourbon-kaffekapslar på marknaden, utformade för att möta smaken hos en heterogen publik, som består av kaffepurister men också av de som föredrar att välja olika blandningar då och då, allt från koffeinfritt till smaksatta eller ginseng. 
Den huvudsakliga egenskapen som alla typer av kapslar har gemensamt är dock bara en: den blandning rik och fyllig född från den skickliga föreningen av utmärkta råvaror, bearbetade enligt en noggrann metodik från processen att skörda kaffebönorna till malningen, utförd på ett hantverksmässigt sätt, vilket garanterar upplevelsen av ett kaffe av överlägsen och obestridlig kvalitet.

Om du tänker efter är det ett litet mirakel att hitta en sådan omslutande smak i en så liten kapsel, designad för att ge dig en välförtjänt godbit när du är hemma eller på kontoret, när du vill eller behöver det.

Smakerna av Bourbon kaffekapslar

Det finns olika typer av Bourbon kaffekapslar:

  • röd 
  • nero 
  • blu 
  • guld 
  • den koffeinfria versionen i grönt.

Var och en av dessa kapslar är resultatet av noggrann förberedelse som tjänar till att skapa ett krämigt och doftande kaffe som är omöjligt att motstå.

Den röda versionen är idealisk för älskare av bittert kaffe, tack vare dess starka och omisskännliga smak.

Den blå blandningen, även känd som Nobile-blandningen, är krämig och mjuk, perfekt för dem som njuter av en kaffe flera gånger om dagen och även för att göra basen av mycket krämiga cappuccino. 

Guldblandningen, även kallad Suprema blend, är den som mest av allt förkroppsligar den sanna essensen av DOC Napolitanskt kaffe: den känns igen på sin intensiva doft och fylliga smak, som gör munnen god även efter den sista klunken.

Grön blandning för koffeinfritt kaffe, tillägnad dem som inte kan eller vill konsumera koffein eller gillar att dricka mycket kaffe under dagen.

Även om det är ett koffeinfritt kaffe är känslan att dricka ett vanligt kaffe med koffein, för även i detta fall blir resultatet en utmärkt espresso med full smak. 

Svart blandning, även kallad Decisa blend, som balanserar kaffeblandningen i perfekt balans Arabiska 100 % och robust kaffe, tack vare mognaden av bönorna, bearbetat och förpackat i superkontrollerade miljöer. 

Le kaffekapslar Bourbons väger 5,5 gram styck och kan lagras i upp till totalt 24 månader.

Kapslarna Förträngda Borbone skapades för att anpassa sig till Nespressos kaffemaskiner och är desamma som de andra, förutom formen som "passar" perfekt med kaffemaskinen av märket som de är avsedda för.

Kapslarna Don carlo istället är de kompatibla med kaffemaskinen Lavazza A modo mio.

Bourbon kapslar "Inte bara kaffe"

Förutom att tillfredsställa smakerna hos älskare av äkta italienskt kaffe, erbjuder Borbone-kapslar också alternativ för att åtfölja eller ersätta traditionellt kaffe; så som ginseng, en mycket populär dryck på senare tid och med energiska egenskaper, kännetecknad av en söt och tröstande smak.

Om du gillar exotiska drycker eller vill prova något speciellt kan du prova guarana-kaffe, med dess energigivande egenskaper och den omisskännliga smaken av kaffebönor som sakkunnigt blandas med frukten från Amazonasskogen. 

För den som föredrar traditionella drycker råder det ingen brist på kornespresso från ekologiska kulturer eller te, framställd med kontrollerade och utvalda blad skördade för hand och tillgängliga i olika smaker, från grönt te till svart te upp till det klassiska citronteet.

Slutligen, Bourbon-kamomillkapslarna, den avkopplande infusionen par excellence som finns i olika fruktbaserade smaker, med en omslutande och delikat doft, perfekt för att koppla av innan du ska sova eller för att läsa en god bok i soffan på vinterkvällar.

Kolla först om det finns några rabattkoder eBay

Rabattkoder för Borbone kaffekapslar

Välj dina favorit Bourbon kaffekapslar i onlinebutikerna på vår sida och använd Rabattkoder att fylla på och spara på listpriset.

Rabattkoderna för Borbone kaffekapslar uppdateras ständigt, du kan hitta dem promo på de olika typerna och för att få rabatten klistrar du bara in koden i lämplig sträng när du handlar online. 

Nedan är en lista över onlinebutiker där du kan köpa Borbone-kaffekapslar genom att välja bland de olika blandningar och drycker som finns tillgängliga, som som vi har sett är verkligen många och redo att tillfredsställa alla typer av preferenser. 

Lämna ditt betyg