Kategori
guide

Så sparar du på att boka flyg med Ryanair

Ryanair behöver inte så många introduktioner: det är ett berömt lågprisflygbolag, känt av alla som älskar att resa och ofta spenderar lite.

Hur man sparar på Ryanair-flyg

Ryanair behöver inte så många introduktioner: det är känt lågprisflygbolag, känd av alla som älskar att resa och spenderar ofta lite. Alltid högst upp på listan över de mest bekväma flygbolagen, måste det erkännas att låg kostnad på senare tid är mindre låg kostnad än för några år sedan, men det är fortfarande möjligt att spara genom att resa med Ryanair genom att följa några användbara råd som vi har samlat i den här artikeln. 

Flyg till låg kostnad med Ryanair

För att spara lite på din resa behöver du veta att valet av dagar, tider och resmål är grundläggande; omedelbart efteråt bör möjligheten att använda rabattkoder från vår sida och kampanjer som gjorts tillgängliga av Ryanair själv övervägas. Med lite framförhållning angående bagage, som är ansvarig för ökningen av till och med fördelaktiga priser, och olika kombinationer av datum, tider och kampanjer, kan besparingarna för din nästa resa bli verkligt betydande!

Sök i flygkategorin efter rabattkoder för att spara

Tips 1: Flexibilitet 

För att spara på kostnaden för biljetten måste du vara flexibel när det gäller dagar, tider och platser på planet, vilket innebär att de största besparingarna troligen är på flyg som går tidigt på morgonen eller landar sent på kvällen, eller vice versa. I det här fallet, innan du bokar, se till att du har en bra anslutning till flygplatsen dit och tillbaka, för att eliminera risken för olägenheter och bakslag. 

Dagarna som du ska åka på bidrar också till att spara på det totala: kom ihåg att resa på helger kostar mer än mitt i veckan, särskilt på onsdagar och torsdagar som är de dagar med de mest överkomliga priserna. Uppenbarligen kostar allt mer än normalt nära helgdagar eller under högsäsong, så rådet är att flytta på avresedatumen eller boka i förväg, kanske när du har möjlighet att ta del av rabattkoder eller kampanjer från Ryanairs hemsida. 

Tips 2: resmål 

Såvida du inte måste resa i jobbet eller för att nå en specifik destination, om du fortfarande inte vet var åka på semester Prova nästa gång som resmål de länder som kostar mindre och som fortfarande är värda ett besök: bland dessa erbjuder huvudstäderna i Östeuropa underbara landskap och kostar inte mycket. Naturligtvis, om du håller ett öga på kampanjerna kan du också hitta flyg till London eller för Marocko till attraktiva priser men det brukar finnas destinationer som är prisvärda året runt och andra som kostar mer, oavsett period. Välj en östlig destination för din nästa semester, det finns så mycket att upptäcka till överkomliga kostnader året runt. 

Tips 3: bagage 

Ryanairs bagagepolicy har alltid genererat en hel del missnöje bland användarna, eftersom reser med två stycken bagage det innebär att se priset på biljetten höjas, och följaktligen göra ett attraktivt erbjudande med bara ett bagage en rutt lika dyr som eller mer än förväntat. 

Il tillägg på biljetten det gäller för det andra bagaget som ska bordas, med en maxvikt på 10 kilo, och kan leda till en prishöjning på upp till 60 €. Grundpriset med endast handbagage är ett utmärkt alternativ för korta resor på högst ett par dagar, men om dagarna är längre är det otänkbart att resa utan en rymlig resväska eller ryggsäck. Om du åker iväg några dagar i sällskap med en annan person kan du fundera på att ta med en resväska för två och på så sätt dela på kostnaden för extra bagage.

Tips 4: Tidsbestämda erbjudanden och Ryanairs rabattkoder

Ryanair kommunicerar alltid aktuella kampanjer, ofta flera gånger i månaden, med rabatter på vissa destinationer och vissa avreseflygplatser. För att hålla dig uppdaterad kan du följa sociala medier och flygbolagets hemsida, men vet att dessa erbjudanden nästan alltid är begränsade, varar i tjugofyra timmar eller en helg. Utöver Ryanairs erbjudanden kan du spara på köpet av biljetter genom att söka efter rabattkoderna på vår sida, som ska infogas i lämplig sträng vid köptillfället och få en sänkning av det totala priset beroende på den procentandel som anges i vouchern. 

Håll även utkik på vår hemsida, rabattkoderna förnyas ständigt och kanske kan du redan nu hitta den aktiva till din nästa resa!

Tips 5: Ta bort cookies från webbplatsen 

Om du är uppmärksam, varje gång du startar en ny sökning på Ryanairs webbplats efter att redan ha surfat på sidorna, verkar flygpriserna öka. Det första – legitima – vi tänker på är att platserna är begränsade eller tar slut, och själva sidan gör inget annat än att påminna oss om detta på ett mer eller mindre envist sätt. Utöver dessa skäl har dock förekomsten av cookies på sajten också en inverkan, eftersom de registrerar användarens aktivitet medan de surfar och därför "känner igen" dem vid varje ny åtkomst; om du raderar historiken kommer du att se hur priserna kommer att återgå till de du såg för några dagar sedan. 

Försök med det. 

Genom att ta del av ett eller flera av dessa tips är besparingar möjliga och du behöver inte ge upp nästa helg borta. Sök efter Ryanairs rabattkoder på vår hemsida och använd omedelbart de som är giltiga för denna månad: varje kvar är förlorad, passa på!

Lämna ditt betyg