Kategori
guide

Köpa glasögon online: de bästa sajterna att spara

Du kan köpa allt på internet och genom att använda våra rabattkoder kan du spara ännu mer, även vid köp av glasögon. Köpa glasögon online? Tänk om de mår dåligt? Hur kan jag beställa en sådan personlig produkt online? Risk att göra misstag...

På internet kan du köpa allt och använda vårt Rabattkoder du kan spara ännu mer, även på köp av glasögon.

Köpa glasögon online? Tänk om de ser illa ut på mig? Hur kan jag beställa en sådan personlig produkt online? Risk att göra fel typ av lins, filter, tjocklek. Att tvivla är legitimt, men idag har onlinebutiker som säljer glasögon lösningar för att lösa dessa och många andra problem.

På internet är det möjligt att köpa ett par nya glasögon, eller bara bågen eller linserna. I alla fall är proceduren enkel och snabb, som vi visar dig nedan.

Ögonläkarens ordination

Det första steget att ta är offline och består av genomgå en medicinsk-oftalmologisk undersökning för att utvärdera om dina synproblem kan lösas på annat sätt (till exempel med kontaktlinser) eller om dina tillstånd varit desamma sedan din senaste kontroll.

En synundersökning är i alla fall nödvändig för att ha en skriftligt läkarrecept nödvändigt vid köp av glasögon online.

Kom ihåg att kontrollera att i det medicinska receptet, bland de olika parametrarna pupillavstånd, en oumbärlig referens för rätt val av glasögon.

Val av webbutik

Med ett läkarrecept i handen kan du välja en av de många sajter som säljer glasögon online, till exempel de som anges i slutet av artikeln.

La procedur att köpa glasögon varierar från butik till butik, berikad av särskilda alternativ och specifika funktioner, men i allmänhet är stegen att ta följande.

  • Välj ram: det finns ett oändligt antal former och modeller. Många sajter erbjuder möjligheten att praktiskt taget bära glasögon tack vare programvara som återger dem på ditt ansikte för att se om de passar dig. Andra sajter erbjuder hemfrakt av flera ramar för att välja din favorit (ramarna måste sedan returneras per post till avsändaren på egen bekostnad, vanligtvis några euro).
  • Välj linser och filter: kan väljas neutrala linser o uppgradera e anti-blåljusfilter o anti reflex-. Om du arbetar på en dator kommer linser med anti-blått ljus att skydda dig från digital trötthet, medan om du använder bilen mycket eller spenderar mycket tid i närvaro av artificiellt ljus, välj ett antireflexfilter.
  • Ladda upp det medicinska receptet: för en snabbare procedur låter många webbplatser dig ladda upp ögonläkarens recept, i JPG- eller PDF-format, vid beställning. Alternativt kan ordinationsparametrarna också kommuniceras via telefon.

När betalningen har gjorts (kreditkort, Paypal, banköverföring, etc.), dvs produktions- och leveranstider variera baserat på dioptrierna i receptet och den valda modellen.

Liksom köp i fysiska butiker, även när du köper glasögon online har du rätt till ett garanti för 2 år. Mycket ofta erbjuder butiker, kostnadsfritt eller mot en avgift, möjligheten att förlänga garantitiden.

Le returpolicyer, för att få en återbetalning för bågar och linser, variera från sida till sida och varar i upp till 30 dagar från köpet.


De bästa onlinebutikerna för att köpa glasögon

storslagen vision

Grandvision är en internationell återförsäljare inom den optiska sektorn, närvarande i 44 olika länder med över 7.000 400 försäljningsställen över hela världen. I Italien finns det över XNUMX butiker under varumärkena GrandVision by Avanzi, GrandVision by Optissimo och Solaris. På webbutiken grandvision.it du kommer att kunna välja glasögon, solglasögon, kontaktlinser och accessoarer på ett enkelt och transparent sätt. Utnyttja erbjudanden och rabattkoder för att spara på dina inköp. Välj dina glasögon från vår stora samling av de bästa märkena.


Låt oss sakta ner

lentiamo.it är en webbutik som säljer glasögon och kontaktlinser från de bästa märkena. 99% av produkterna är leveransklara, frakt av dina glasögon är alltid gratis och skräddarsydda glasögon tillverkas och skickas inom 5 arbetsdagar. Ta del av erbjudanden och rabattkoder för att spara på dina köp.


SM optik

Ottica sm är en av referenspunkterna bland e-handeln av glasögon av de bästa märkena. Full av originalförslag (intyg om originalitet och äkthet) och alltid med ett öga på priset. otticasm.com har varit bland de ledande inom onlineförsäljning av glasögon och solglasögon i åratal, även tack vare den långa erfarenheten på området med butiker som finns i den historiska stadskärnan i Republiken San Marino.


Här ser jag

Quivedo är en certifierad auktoriserad återförsäljare av de viktigaste glasögonmärkena som Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Persol, Oakley, Prada, Burberry, Emporio Armani, Versace, Vogue och många andra. quivedo.com är onlinebutiken du letade efter för solglasögon och glasögon från de viktigaste varumärkena i världen. 100 % originalglasögon, tillgängliga till specialpriser och med fri frakt i hela Italien.


Amevista

Amevista är en virtuell optisk butik, med den bekvämlighet och besparingar som är typiska för en e-handel men med säkerheten och nöjet av personliga och professionella relationer. På amevista.com du kan köpa glasögon, solglasögon och kontaktlinser online. De bästa märkena till oslagbara priser. Äkthet och två års garanti. Upptäck Amevista-erbjudandena och dra nytta av kampanjerna och rabattkoderna.


Adrianti

Adrialenti är en onlinebutik för optik som har varit verksam sedan 2007. Den erbjuder det bredaste urvalet av kontaktlinser och glasögon till överkomliga priser. Produkter från de bästa märkena med leverans alltid inom 24/48 timmar. En effektiv och snabb kundservice. På adrialenti.it hittar du det största sortimentet av kontaktlinser, tillbehör och glasögon på webben. Att beställa är väldigt enkelt och du får dina linser direkt hem till dig. Missa inte alla kampanjer och kolla innan ditt köp hur du kan spara med rabattkoderna på vår sida.


Linser-Optik

Lenti-Ottica är en onlinebutik som grundades 2006 och är ett av de ledande företagen i Central- och Östeuropa inom försäljning av kontaktlinser samt receptbelagda och solglasögon. På lenti-ottica.it du hittar ett utmärkt sortiment till super överkomliga priser. Ta del av erbjudanden och rabattkoder för att spara på dina köp.


Alensa

Webbutiken alensa.it har varit aktiv sedan maj 2005 med ett team tillgängligt för att erbjuda dig bästa möjliga service. Över 170.000 24 produkter omedelbart tillgängliga och skickas inom XNUMX timmar, utgör det mycket breda urvalet av lösningar för glasögon, kontaktlinser, ögondroppar och tillbehör. Ta del av erbjudanden och rabattkoder för att spara på dina köp.


AC-objektiv

Ta del av erbjudandena och rabattkoder på aclens.com, för att spara på dina inköp.


Rabatter

Ta del av erbjudandena och rabattkoder på discountlens.it, för att spara på dina inköp.

Lämna ditt betyg