Kategori
guide

Vad ska du ha i ditt skönhetsfodral till semestern?

Håller på allt som är viktigt, från mediciner till smink, skönhetsfodralet följer med oss ​​på korta resor och långa vistelser

Efter att ha sett hur man organiserar en resväska i sista minuten utan att bli paranoid, allt du behöver göra är att använda samma metod för att förbereda skönhetsfodralet, ett grundläggande föremål för varje resa med självrespekt. Håller på allt som är viktigt, från mediciner till smink, skönhetsfodralet följer med oss ​​på korta resor, långa vistelser, i staden, vid havet och i bergen: praktiskt att bära eller packa i en resväska, det finns olika modeller av olika storlekar, även om den återkommande risken är att förvandla skönhetsväskan till en andra resväska.

För att förhindra att detta händer måste du fylla det klokt, med hänsyn till de viktiga sakerna men utan att fastna i lusten att få plats med en hel sminkavdelning eller hela medicinhyllan inuti den.

I den här artikeln ser vi hur man förbereder skönhetsfodralet för semestern och var man kan köpa ett, om du inte har det, uppenbarligen genom att dra nytta av kupongerna och rabatterna som görs tillgängliga av de olika butikerna för din onlineshopping. 

Hur du förbereder ditt skönhetsfodral

Först och främst är det bäst att förbereda en lista över produkter att ta med på semestern och bocka av dem när du har lagt dem i ditt skönhetsfodral. Den senare måste vara stor men inte enorm, robust nog att stå emot eventuella trauman under resan och eventuellt vattentät, även om vätskorna inuti måste vara väl förslutna och helst förvaras i en separat påse. Ännu bättre om skönhetsfodralets insida är försedd med fack och fickor där du kan förvara små föremål, som nagelklippare eller bomullstussar. Även smink bör förvaras i en speciell påse såväl som vätskor: kom ihåg att om du reser med flyg med handbagage måste du använda 100 ml flaskor och flaskor, som du lägger ihop i samma genomskinliga plastpåse, så att du inte har problem med att checka in bagage. 

Även om du inte ska resa med flyg är rådet ändå att lägga krämer och lotioner i mindre flaskor för att spara lite utrymme.

Vissa butiker med rabatter där du kan köpa ditt skönhetsfodral

- Sinsay
- carpisa
- Zalando Prive
- H & M
- American Tourister

Vad du ska lägga i ditt skönhetsfodral

Låt oss börja med en försäkran, att om du glömmer något kan du alltid köpa det på plats - det borde inte vara svårt, om du inte åker på semester i öknen -. Ansträng dig dock för att komma ihåg allt du behöver, gör listor och påminnelser och köp det som saknas lite innan avresa.

De viktigaste punkterna i den möjliga listan är: 

  • personliga hygienprodukter såsom schampo och duschtvål; Hotell brukar tillhandahålla dem, men om du bor någon annanstans är det bättre att ta med båda, kanske mindre om du är borta några dagar.
  • tandborste och tandkräm, ännu bättre i fickstorlek för att borsta tänderna även när du är ute och går;
  • solkräm, att ha i ryggsäcken när du är borta från hemmet, vare sig det är vid havet eller i bergen, för att undvika solbränna och skydda huden mot UV-strålar;
  • kroppskräm och läppbalsam, för att vårda huden och skydda den från irritation och torrhet, obehag som kan bli värre på semestern på grund av solen och saltvatten;
  • Smink, för du kan inte klara dig utan en touch av smink även på semestern: det viktiga är att göra ett val, eftersom mellan avkoppling och en naturlig solbränna, på sommaren är det bättre att välja en tvål- och vattenlook . Lägg ett läppglans eller läppstift med en lätt konsistens, mascara och en bb cream i ditt skönhetsfodral, följ regeln "less is more": håll ditt smink åtskilt från resten med en plastpåse eller påse;
  • sax, nagelklippare och rakhyvel, ifall du behöver trimma snabbt. Kom också ihåg desinfektionsservetterna för att tvätta händerna när det inte finns något vatten eller den desinficerande gelen;
  • mediciner: vi lämnade dem som den sista punkten på listan men de är faktiskt det första att tänka på, för att ta itu med alla eventualiteter: lägg några generiska läkemedel som är användbara för huvudvärk och förkylningar, en låda med plåster och ett bandage i ditt skönhetsfodral , desinfektionsmedel och allt som kan komma till användning när du reser. Antihistaminer är också användbara vid allergier och läkemedel mot åksjuka; om du följer en daglig terapi, se till att du tar med dig ett helt paket eller ett tillräckligt för hela semestern.

Skönhetsfodral för havet

Om du ska förbereda ditt skönhetsfodral för havet, kom ihåg att ta med dig solkrämer, aftersun-produkter och allt som är användbart för att hålla din hud återfuktad och mjuk. Detsamma gäller hår; vind och salt kan torka ut dem eller förstöra färgen, så fortsätt med mjukgörande och trasslande balsam och lätta mousser för att fixa stilen och undvik att använda en hårtork. 

Skönhetsfodral för bergen

Massor av solkräm och en rad insektssprayer, inte bara myggor utan även flugor, hästflugor och allt glatt sällskap man möter när man campar eller vandrar

Köp skönhetsfodralet

Köp ditt skönhetsfodral genom att dra nytta av rabatterna i butikerna på vår sida: med kuponger kan du spara på din onlineshopping genom att helt enkelt ange koden innan du köper. 

Nedan är en lista över butiker där du kan använda rabattkuponger och hitta det perfekta skönhetsfodralet för din semester: 

Missa inte rabatterna från dessa butiker som säljer skönhetsfodral

- Groupon
- Le Sac Outlet
- Kiko
- Asos
- Gissa

Lämna ditt betyg