Kategori
guide

Juldekorationer och belysning för hemmet: stilar och trender

Köp juldekorationer och belysning online för att dekorera ditt hem inför semestern. Låt dig inspireras av de mest originella stilarna och årets senaste trender och ta dessa erbjudanden snabbt.

Vi går in i jultiden och även om det som kommer blir en ganska speciell jul så är vi säkra på att träd, grannlåt, dekorationer och ljus inte kommer att saknas i något hem.

När allt kommer omkring, i denna period vad kan vara bättre än den färgglada och superglittriga världen Juldekorationer?

Kom ihåg att du hittar på bästa rabatter kupong e Rabattkoder att köpa din till rabatterade priser Julklappar och dekorationer, här är några av de mest speciella erbjudandena som finns idag på de bästa kedjornas onlinebutiker.

Kasanova: röd, gyllene eller vit jul? 

Su Kasanova.com Alla julens färger väntar på dig!

Från de lysande nyanserna av röd att dekorera varje rum för en fest, med de vita och silvriga tonerna av en vit Jul, ända ner till de gnistrande tonerna gyllene som kommer att få ditt hem att glänsa.

Hemdekorationer, träd och ljus, julgransdekorationer och julbordsdekorationer, allt upp till 50% rabatt e fri frakt för beställningar över €30.

En röd jul: mellan saga och tradition

Vi börjar med rött, semesterns klassiska färg. För dig, ett stort sortiment av ljus, tallrikar och dukar för att bäst dekorera bordet och bollar, lampor och tillbehör för att lysa upp magin i ditt träd.

Vit jul: klass och väsentlighet

För den som letar efter en "snöig" jul, många vita och silverdekorationer för att återskapa ett sagolandskap. Silverporslin, dukar och ljusstakar för att ge en touch av förfining till bordet och eleganta spegelmöbler för att ge ljus till heminredningen.

Gyllene jul för en magisk atmosfär

För den som inte vill ge upp en gyllene jul blir grannlåt, rosetter och glittrande dekorationer den perfekta blandningen för att festligt lysa upp granen, medan tallrikar, bordstabletter, tårtställ och bordsunderlägg kommer att pryda det festligt dukade bordet. Och även gyllene lyktor och ljus, personliga glasögon med initialen på namnet i guld för att till fullo uppleva julens magiska anda.

Maisons du Monde: Julstilar från hela världen

Dekorera granen, duka, placera de olika juldekorationerna i och utanför huset, kort sagt, gör allt som behövs för att tillbringa oförglömliga semester.

Ma vilken stil välja? På Maisonsdumonde du hittar en myriad av produkter, men framför allt idéer och trender att inspirera dig genom att hjälpa dig bygga din egen personliga stil av juldekorationer. Rådfråga också fotogallerier för att hitta mer inspiration!

Skandinavisk: Ljus jul i skandinavisk stil

Julens anda kommer från de kalla länderna i norr, där julen, trots de hårda vintertemperaturerna den för med sig, välkomnas med glädje varje år. Till de som vill fira att följa Skandinavisk livsfilosofiMaisons du Monde erbjuder skandinavisk stil, som förvandlar huset till ett autentiskt bo, där man invaggas mellan de känsliga och ljusa färgerna på träddekorationerna och de naturliga materialen som rått trä, mineraler och torkade blommor i dekorationerna, allt i namnet av mjuka ljuseffekter och avslappning. 

Néo Vintage: en varm klassisk jul 

Denna väsentliga stil fokuserar helt på julens hörnstenar: ge värme genom färg; och vilka färger man ska välja om inte rött, grönt, guld och mässing! I kollektionen Néo Vintage hittar vi klassiska inslag av nötknäpparen, jultomten, järnek och gran, som ger en touch av klassicism till julstämningen för att få alla att hålla med.

Utöver dessa nätbutiker hittar du även på Bästa rabatter många andra butiker var du kan köpa fina juldekorationer till rabatterade priser och hitta inspiration till dina julklappar.

Lämna ditt betyg