Kategori
guide

Var kan man köpa ny eller begagnad vinyl online: rabattkoder och kampanjer

Köp nya, begagnade eller samlarbara vinylskivor online till rabatterade priser, ta del av erbjudandena och rabattkoderna från de bästa nätbutikerna.

En gång ersatts av cd-skivor och förvisats till enbart samlarföremål avsedda för en smal nisch av entusiaster, idag är vinyler tillbaka på modet. Många artister och skivbolag har återupptagit sin produktion i stor skala, inklusive 33 rpm-versionen för många nysläppta verk.

De som är nostalgiska efter nålen på vinylplattan, vana vid att besöka specialiserade marknader på jakt efter ett samlarföremål, har tvingats leta någon annanstans efter nyheter och rariteter på grund av hälsonödsituationen.

Internet, lyckligtvis, erbjuder en stor publik av specialiserade webbsajter och butiker där det är möjligt köpa ny, begagnad eller samlarbar vinyl. Oavsett om du letar efter ett album från det förflutna eller ett nyligen släppt verk, på webben hittar du flera välsorterade butiker för att tillfredsställa dina önskemål.

I den här artikeln föreslår vi några av dem, och påminner dig om att du kommer att kunna använda många av dem ta del av rabattkoder och kampanjer som du hittar på Bästa rabatter att köpa dina favoritvinyler till överkomliga priser.

Kom ihåg att kontrollera alltid tillgängligheten av rabattkoder innan du gör ett köp i en onlinebutik, skriv in namnet på butiken i lämpligt sökfält på Bästa rabatter. 

De bästa onlinebutikerna för att köpa ny, begagnad eller samlarvinyl

amason

På Amazon kan du hitta ny, begagnad och samlarbar vinyl. Den tillgängliga katalogen är verkligen bred och sträcker sig över alla musikgenrer, från klassiskt till jazz, genom rock, punk, metal och pop. På Amazon Warehouse hittar du även ett brett urval av begagnad vinyl.

Feltrinelli

På bokhandelns webbutik hittar du Spazio Vinile, tillägnad det tidlösa Long Playing. Beskrivs så här: "tillägnad dem som aldrig har lämnat honom, till dem som har svikit honom någon gång och till dem som inte kan vänta med att träffa honom för första gången".

Ibs 

Även på Ibs hittar du en verkligt komplett katalog över italienska och utländska vinylskivor, som inkluderar både de stora klassikerna från det förflutna, med samlarobjekt, och all ny musik som släpps.

Mondadori butik

På Mondadoris onlinebutik hittar du en stor katalog med tusentals produkter, redo att konsulteras och beställas med bara några klick. Massor av vinyl som erbjuds med kampanjer och rabatter för att köpa dina favoritskivor till lägsta pris. 

EMP

Den här sidan erbjuder nya vinylskivor från de bästa rock- och hårdrocksbanden i nuet och det förflutna. Älskare av denna musikgenre kommer att hitta några pärlor som du inte får missa. 

ebay

Precis som på Amazon finns ett brett utbud av vinyl tillgängligt på eBay, både nytt och begagnat. Inklusive första upplagor, begränsade upplagor, samlarupplagor, bildskivor och många fler.


Andra utländska webbsajter som vi rekommenderar att du konsulterar är Skivförsäljning, som också erbjuder en italiensk version och Decks Records, två milstolpar för vinylentusiaster. Alternativt kan du utforska sajter som Subito.it eller Facebook Marketplace att söka efter rariteter eller möjligheter till försäljning av privatpersoner.

Lämna ditt betyg