Kategori
guide

Var kan man boka billiga flyg online

Hur och var hittar du billiga flyg online för att resa och spara på biljettpriset.

Hej grabbar! Som meddelats idag kommer jag att återkomma för att prata om reseråd, närmare bestämt på sajten för att använda för att boka ditt flyg nu för tiden. Det finns många sajter för att boka flyg vi har till exempel Expedia, Skyscanner, Kajak, Bravofly, eDreams, Jet Cost, Tripadvisor, World och många fler. Men det finns några som enligt mig är bättre än andra då de kan hitta vilken typ av flyg som helst, från det billigaste till det dyraste, men till exempel i business class. Mitt mål är dock att ge dig råd om den bästa lösningen för att spara på köpet av en flygresa. Och det finns tre möjliga alternativ.

Den första är att konsultera en av dessa sajter som jag har listat, men enligt min mening är de bästa tre mondo, Skyscanner och Kajak särskilt. Men bland de tre är den bästa enligt mig Skyscanner och nu ska jag förklara orsakerna. Så jag sa på den här sidan att du skriver avgångsflygplatsen och destinationsflygplatsen, men framför allt är det mycket användbara är att nästan alla webbplatser gör att du istället för den enda flygplatsen kan skriva staden direkt, så till exempel Venedig och resultaten kommer att visa alla flygningar från alla flygplatser som finns i Venedig. Till exempel i Venedig finns det två flygplatser Trevisos flygplats är Venedig Marco Polo, så resultaten kommer från båda så att du kan ha så många möjliga lösningar, så att du kanske kan hitta en ekonomisk lösning. Vid det här laget kan du bestämma om du vill söka efter ett enstaka flyg eller ett returflyg. Och sedan kan du välja datum. Fördelen med skandal jämfört med andra sajter är att man istället för att välja ett enda datum för både ut- och hemresan kan välja hela månaden.

Jag kan till exempel välja att åka i juli månad och återvända i augusti månad och sedan när du trycker på jag letade efter kommer du att se tabellen med alla priser i juli månad för utresan och i augusti månad. Vad gäller returen kan du välja den billigaste lösningen under hela månaden. Uppenbarligen om datumet visas med ett grönt pris betyder det att det är ett bra gult pris, så som så rött betyder att det är ett högt pris. Dessutom kan du välja om du vill visa kalenderläget eller grafläget och ännu bättre, det visar mig genom en graf olika bitar under månaden. Vid det här laget, när du har valt datum, bekräfta och alla flyg som är tillgängliga för de valda datumen kommer att visas. Som du kan se kan du också välja tre sätt att visa flyg: i prisordning, i ordningsföljd, eller helt enkelt det bästa, det vill säga det som enligt Skyscanner är bäst i förhållande till priset och varaktigheten för flygresorna. flyg.

För varje flygning visas uppenbarligen flygbolaget och talar om flygets avgång och ankomst och eventuella mellanlandningar finns i den vänstra kolumnen. Det är också möjligt att välja ytterligare alternativ angående flyg som kanske kan vara flygets längd, avgångstiden för ett visst flygbolag, som jag dock vanligtvis inte ändrar eftersom jag vanligtvis är intresserad av att välja det billigaste flyget. När du har valt ett av de olika flygen trycker du på look så ser du listan på alla sajter som du kan köpa flyget i. Beroende på vilken lösning du har valt kan du få biljetten antingen direkt på flygbolagets hemsida, i det här fallet Liberia, eller på andra tredjepartssajter som ändå är pålitliga, som kanske ibland har bättre priser, ibland sämre.

Och i alla fall kan jag potentiellt alltid välja den billigaste lösningen. Om förkortningen av flygplatsnamnet är rött betyder det att ut- eller returflygplatsen beroende på den rödmarkerade inte är densamma som den utåtriktade. Som du kan se på bilden har vi faktiskt att avgångsflygplatsen för utresan är Treviso, medan flygplatsen dit du kommer att anlända på återresan inte är Trevisos, utan Venedigs. Detta gäller ankomstflygplatsen för utresan och avreseflygplatsen för hemresan där man på utresan anländer till Paris där man är på väg tillbaka till Paris, så även ur denna synvinkel är det väldigt enkelt att ladda ner använda, mycket lätt att förstå som webbplats. Slutligen, den sista mycket användbara saken, längst upp till vänster kan du se att det finns en klocka som säger ta emot prisaviseringar. Om du klickar där och anger din e-post så får du eventuella prisändringar på rutten de dagar du valt. Så varje gång det blir prisändring på den billigaste pikétröjan får du ett mail, så du kommer alltid att vara uppdaterad.

Så detta var den första lösningen. Och jag upprepar också att Skyscanner enligt min mening är den bästa webbplatsen för att boka flyg. Den andra metoden är att gå och titta direkt på till exempel flygbolagens hemsidor Ryanair, EasyJet och alla andra och alla andra företag, även om Skyscanner vanligtvis lyckas hitta samma erbjudanden som finns direkt på flygbolagens webbplatser, faktiskt, ofta, genom att göra kombinerade sökningar, lyckas man till och med hitta en bättre lösning. Till exempel om du åker med ett visst flygbolag och återvänder med ett annat eller genom att köpa biljetten på andra tredjepartssidor.

Till exempel när jag gick till New York Jag reste med British Airways, men jag köpte inte biljetten på British Airways hemsida, utan på en annan sida som heter budget eftersom det på den tiden erbjöd ett bättre pris än samma flygbolag. Slutligen är den tredje och sista lösningen endast giltig om du inte har exakta resdatum. Det är i själva verket en sida som heter pirater, som reser direkt på deras sida, även via WhatsApp genom registreringen som du kan göra direkt på deras sida för att sätta dem på. I beskrivningen skickar den dig direkt på WhatsApp alla erbjudanden på flyg eller till och med på flyg plus hotellpaket, men inte bara erbjudanden utan även prisfel. Faktum är att även på flygbolagens webbplatser är det möjligt att fel priser anges och därför kanske om du omedelbart tar ett ögonblick, kan du köpa biljetten till ett mycket lägre pris än originalet. Men det kan också hända att flygbolaget inser misstaget och säljer biljetten och ger dig pengarna tillbaka. Men du kan alltid göra ett försök, oavsett vad som händer kommer de inbetalda pengarna att återföras till mig. Jag upprepar dock att denna lösning endast är giltig om du inte har exakta datum när erbjudandet kommer, ta vara på ögonblicket direkt, boka och spara.

Har du däremot schemalagda dagar så rekommenderar jag Skyscanner hela ditt liv, som enligt mig är den bästa sajten, så det här var de tre bästa lösningarna ur min synvinkel gällande bokning av flyg på hemsidor. Om du gillade den, ge den en like. Det kommer mer i serien Resetips som kommer snart, så det var allt för idag.

Lämna ditt betyg