Kategori
guide

DJI drönare och quadcoptrar: funktioner, priser och onlineerbjudanden

Idag vill vi prata med dig om drönare, enheter som under årens lopp har utvecklats alltmer ur en teknisk synvinkel och nått verkligt stratosfäriska prestandanivåer som var otänkbara tills nyligen. Det går att hitta alla typer och alla priser, men om du vill...

Idag vill vi prata med dig om drönare, enheter som under årens lopp har utvecklats alltmer ur en teknisk synvinkel och nått verkligt stratosfäriska prestandanivåer som var otänkbara tills nyligen. Det går att hitta alla typer och alla priserMen om du vill ha en produkt som säkerställer prestanda, stabilitet och framförallt hållbarhet över tid är det bäst att förlita sig på ledande företag.

Idag kommer vi att fokusera på en av dem: DJI, ett världsledande varumärke inom klädsektorn kameradrönare och quadcoptrar för flygbilder. Produkterna från detta företag sortiment och är lämpliga för alla upplevelser: från nybörjare, till proffs, till företag och deras assistansservice är snabb och pålitlig.

Även Priset på DJI-drönare är designat för alla plånböcker och inom allas räckhåll. Utan för många krusiduller kommer vi att presentera dig några av de mest innovativa och efterfrågade modellerna på marknaden, analysera dess specifikationer och tekniska egenskaper.

Vi påminner dig om att om du vill spara på köpet av en DJI drönare, på de bästa rabatterna du alltid har tillgängliga kuponger, rabattkoder och kampanjerbjudanden.

DJI Mavic Mini: prestanda, funktioner och pris

– Ultralätt: väger endast 249 gram

– 30 minuters flygresa

– 2 km HD-videoöverföring

– Visuell sensor + GPS-parkering

– Treaxlig stabilisator och 2,7K-kamera

- Video och enkel redigering

– PRIS från €399

Kompakt och bärbar. Med sin vikt på 250 gram är Mavic Mini nästan lika lätt som en smartphone, verkligt kompakt och bärbar, för att uppfylla de standarder som krävs i många länder för flygning av mikro-UAV.

 

Lätt att använda. Tack vare den nya DJI Fly-appen kommer det att vara enkelt och intuitivt att skapa professionella bilder med bara några få tryck med denna drönare och tack vare de praktiska flygguiderna kan du börja använda Mavic Mini direkt och i full säkerhet. De många funktionerna i DJI Fly-appen gör att även de mindre erfarna kan skapa superklickiga videor med de många olika modellerna som finns tillgängliga med bara en knapptryckning.

säkerhet. Tack vare det cirkulära propellerskyddet, som skyddar propellrarna 360 grader, vilket förbättrar flygprestanda, är Mavic Mini en verkligt säker enhet. Tack vare avancerade sensorer kan den dessutom sväva under flygning med extrem precision.

Stabiliserad kamera. Mavic Mini stöder 12MP flygfotografering och 2,7K QHD-video. En treaxlig motoriserad mekanism stabiliserar kameran och säkerställer skarp, ultrasmidig fotografering.

Fjärrkontroll. Fjärrkontrollen garanterar en smidig videoanslutning och tydliga bilder upp till 2 km bort.

Längre flyg. Den låga vikten gör att Mavic Mini kan stanna i luften längre än andra antennkameror. På full laddning flyger den i upp till trettio minuter.

QuickShot-effekter för videor från Pro. Komplexa bilder har aldrig varit enklare tack vare Mavic Minis QuickShot-effekter: Drone, Ascent, Circle och Spiral. Välj bara din favorit QuickShot så följer Mavic Mini en förinställd bana och spelar in en video.

CineSmooth-läge. Det är möjligt att sakta ner Mavic Minis rörelser för att få mer exakta och allt stabilare skott. Detta läge är särskilt användbart när du flyger i trånga utrymmen eller med hinder.

DJI Mini 2: funktioner, egenskaper och pris

– Ultralätt och hopfällbar: väger endast 249 gram

- 31 minuters självständighet

– 10 km HD-videoöverföring

- Nivå 5 vindmotstånd

– Ultratydlig 4K-video

– Smart läge och Quickshots

– PRIS från €459

Liten, bekväm, kompakt. Tack vare en vikt på mindre än 249 gram och dess ringa storlek kan DJI Mini 2 enkelt transporteras var som helst och anpassar sig efter behoven hos dem som alltid är på resande fot.

Liten men kraftfull. DJI Mini 2 har en maximal batteritid på 31 minuter, klarar vindar på upp till 38 km/h och lyfter på en maximal höjd av 4.000 10 meter, för alltid stabila bilder även under ogynnsamma väderförhållanden. Den stöder även HD-videoöverföringar upp till XNUMX km bort och har utmärkta anti-störningsmöjligheter.

 

Super videokvalitet. Alltid levande och högkvalitativa bilder tack vare 3-axlig stabilisering med en 4MP 12K-kamera, för att skapa skarpa och superdefinierade 4K/30fps-videor. Tack vare 4x zoom är det inte nödvändigt att komma för nära motivet på bilden. Alternativen vidvinkel, 180° och sfäriska panoramabilder garanterar omedelbart hisnande panoramabilder.

Snabbt skott. Tack vare DJI Fly App kan imponerande resultat erhållas, komplett med ljudspår och filter med bara några få tryck, även för nybörjare. Appen förbättrar också bildkvaliteten automatiskt för att göra färger mer levande och detaljer mer definierade.

Att flyga har aldrig varit lättare. Tack vare funktionerna för automatisk start, hovring och Smart retur blir grundläggande flygoperationer säkra och enkla även för nybörjare.

DJI Mavic 2 PRO: tekniska egenskaper, funktionalitet och pris

– Hasselblad kamera

– Kamera med 2x optisk zoom

– 1080p videoöverföring Upp till 10 km

- 31 minuters självständighet

– Rundstrålande hinderdetektering

– Hyperlapse

– PRIS från €1.499

Hasselblad kamera. Mavic 2 Pro är utrustad med den nya svensktillverkade Hasselblad L1D-20c-kameran, som kännetecknas av sin ergonomiska design och utmärkta bildkvalitet, för att ta utmärkta 20 megapixel flygfoton med levande färger.

1 tums CMOS-sensor. Jämfört med den första Mavic Pro har den nya sensorn monterad på Mavic 2 Pro ett aktivt område som är fyra gånger mer känsligt, med ett ISO-intervall ökat från 3.200 12.800 till XNUMX XNUMX. Det vill säga bättre prestanda i svagt ljus.

10-bitars Dlog-M färgprofil. Tack vare 10-bitars kodning uppfattar Mavic 2 Pro över en miljard färger (jämfört med 16 miljoner med 8-bitars kodning) och lyckas återge mer definierade detaljer både i ljusa och mörka områden, för gryningar och solnedgångar från dröm.

HDR-videor. Mavic 2 Pro stöder 10-bitars 4K HDR och genom att ansluta den till en 4K TV-skärm med HLG kommer det att vara möjligt att njuta av ljusstyrkan och kontrastpunkterna som är typiska för HDR-kvalitet när man spelar film.

Justerbar öppning. Det är möjligt att manuellt ställa in slutarbländaren med ett område på f/2.8-f/11 baserat på ljusförhållandena för att alltid ha tydliga, skarpa och jämna bilder i alla ljusförhållanden. Och för mörkare scener möjliggör HyperLight-applikationen mer naturlig bildfångst och minskar bruset dramatiskt.

Hyperlapse. Tack vare HyperLapse-tekniken kan Mavic 2 Pro ta stabila flygbilder och automatiskt bearbeta dem, så att du kan skapa professionella timelapse-videor med en enkel knapp, som du direkt kan dela på internet.

H.265-codec för överlägsen bildkvalitet. Mavic 2 Pro spelar in 4K-video med hög bithastighet, med avancerad H.2658-komprimering. Videor i H.265- och HEVC-codec ger 50 % mer information än H.264 och AVC, genererar högkvalitativa videor och bevarar fler detaljer.

DJI Phantom 4 PRO: funktioner, tekniska specifikationer och pris

– CMOS-sensor 1

– 30 minuters flygresa

– Hinderdetektering i 5 riktningar

– Fotografera i 4K/60fps, 100Mbps bithastighet och 20MP foton

– Mekanisk slutare

– OcuSync 2.0 överföringssystem

– PRIS från €1.699

Mycket och mycket kraft. Phantom 4 Pro V2.0 är den mest kompletta flygbildslösningen, designad för kreativa proffs. Extraordinär stabilisering, tack vare 1" 20 MP CMOS-sensorn och den mekaniska slutaren, som gör att du kan fånga varje detalj och skaffa bilddata som kan användas för avancerad efterproduktion.

Levande detaljer och felfria färger tack vare det optimerade vidvinkelobjektivet f/2.8. Video i Cinema 4K vid 100 Mbps inspelningsbar med möjlighet till slowmotion-fotografering med hög upplösning. D-log-läget och H.265-codec låter dig ta bilder i HDR, för mycket professionella resultat.

Exakt mekanisk slutare som eliminerar rullande slutarförvrängningar, som är vanliga när du fotograferar rörliga motiv eller flyger i höga hastigheter. Den elektroniska slutaren erbjuder serietagningsfunktion, som tar 20 MP-bilder med 14 fps, för att alltid fånga det perfekta ögonblicket.

Avancerad flygprestanda. Lätt och praktisk att flyga tack vare kontrollernas smidighet, enkelhet och hastighet. Möjlighet att nå en hastighet på 72 km/h för att ta de mest komplexa bilderna.

Flygautonomy. Phantom 4 Pro V2.0 har avancerad antennintelligens som gör att du enklare och med extrem säkerhet kan ta mycket komplexa bilder, tack vare hinderdetektering i fem riktningar. Som anges i det tekniska databladet:

Realtidsvyn av den omgivande miljön och 3D-kartbehandling ger detaljerad information. Redundanta IMU och kompasser övervakar kritiska data och korrigerar eventuella fel, vilket avsevärt ökar flygtillförlitligheten.

Strömmande bilder i 1080p upp till åtta kilometer bort tack vare OcuSync 2.0 HD-videoöverföring som samtidigt skickar och tar emot videosignalen, väljer bandet (2.4 GHz och 5.8 GHz) med minst störningar för att garantera en alltid tydlig signal. Ultraljus 5,5-tums skärm ger utmärkt synlighet även i direkt solljus.

Smarta batterier. Längd: 5 timmar. När det minsta avståndet som krävs för att säkerställa säker automatisk retur uppnåtts kommer ett meddelande att varna piloten. Under längre perioder av förvaring laddas batterierna ur automatiskt för att säkerställa deras prestanda.

Lämna ditt betyg