Kategori
guide

Handla online: stormarknader och butiker med hemleverans

De bästa e-handelsplattformarna och nätbutikerna där du kan köpa färska produkter med hemleverans och rabattkoder för att spara på din näthandel.

Gör det E-handel har blivit en mycket vanlig aktivitet och det finns så många i SUPERMERCATI och onlinebutiker som erbjuder denna tjänst.

Från storskaliga detaljhandelskedjor till lokala enheter, de senaste åren har nästan alla varit tvungna att organisera sig i denna riktning. där näthandel med hemleverans det fanns redan tidigare, men tillsammans med det av matleverans, dess spridning har accelererat på grund av hälsonödsituationen.

Fördelarna med att handla online

Detta är möjligt i snabbköp online köpa någon form av produkt, mat och annat, få det levererat till ditt hem inom några timmar. Service Amazon Fresh till exempel, som vi pratade mycket om i den här artikeln, är aktiv från åtta på morgonen till midnatt och leverera shoppingen hem till dig beroende på den valda tidsluckan.

Lite som många andra onlineplattformar gör, vilket vi vill prata med dig om i den här artikeln. dock Att handla online har sina fördelar.

  • Tillåter dig att spara tid, eftersom du kan beställa den 24 timmar om dygnet och välja att få den vid en viss tid på dygnet.
  • Det erbjuder oss bekvämligheten av fil inte och undvik kontakt med folkmassor.
  • Det gör att välja från ett brett utbud av produkter, inte alltid tillgänglig i stormarknader nära hemmet.
  • Att kunna välja mellan flera butiker låter dig ofta också göra det spara ta del av erbjudandena från den ena eller andra butiken.

På internet finns det flera sajter som erbjuder möjligheten att handla online genom att köpa färska produkter. Vissa är e-handelssajter för fysiska butiker, som Esselunga, Carrefour eller Lidl, medan andra är plattformar som finns exklusivt online, som Everli, Cicalia eller Supermercato 24.

Många av namnen du kommer att läsa nedan levererar Sconti e promozioni som gör att du kan spara ytterligare på utgifterna. Vi kl Bästa rabatter, som vanligt samlar vi in ​​dem, katalogiserar och uppdaterar dem dagligen för att erbjuda dig gratis för ytterligare besparingar. Dra nytta av det och kontrollera det alltid tillgänglighet av rabattkoder på vår sida, genom att ange namnet på den butik du är intresserad av i lämpligt sökfält. 

De bästa stormarknaderna och butikerna för att handla online

Låt oss se vad huvudsakliga onlinebutiker och stormarknader där du kan handla med hemleverans.

Everli 

Med Everli har du en Personal Shopper vem går för dig till de bästa stormarknaderna - som Lidl, Coop, Esselunga, Conad, Carrefour och många andra i över 50 städer - välj dina produkter och du leverera shoppingen hem till dig. Om några av varorna du valt saknas i butiken kan du delegera hanteringen av ersättningar till din shoppare eller få dem att ringa dig för att organisera det tillsammans. 

Coop 

På Cooponlines hemsida kan du sedan göra köp bekvämt hemifrån och säkert, med all erfarenhet och bekvämlighet från Coop-gruppen. Det kommer att räcka för dig välj butiken med leverans närmast där du bor, beställ online och betalar även vid hämtning. Fri frakt för beställningar över 49 euro. Ta del av Coops erbjudanden och rabattkoder, du kan spara på dina köp.

Esselunga hemma 

Esselunga hemma är Esselungas tjänst för att beställa dagligvaror online och ta emot den direkt på golvet av ditt hem. Innan du börjar måste du registrera dig och kontrollera om ditt postnummer serveras. Du går sedan in i den virtuella stormarknaden, lägger shoppingen i varukorgen och väljer dag och tid för leverans. Första leveransen är gratis.

skärnings 

Upptäck kampanjerna varje dag och med Shopping hemma-tjänst få shoppingen upp till 5 dagar efter beställningen. Leveransen är gratis för utgifter över 120 euro och för gravida kvinnor, nyblivna föräldrar, över 60 och funktionshindrade. Den nya tjänsten är också aktiv supersnabb hemleverans Carrefour NU, som shoppingen kommer med startar 30 minuter från beställningen, direkt till ditt hem, med hjälp av tjänsterna från Everli, Glovo och Deliveroo.

Cicalia 

Cicalia är den första online-supermarknaden i Italien som garanterar en leverans i hela landet från endast 4,90 euro. Tusentals färska och hållbara livsmedelsprodukter, artiklar för personlig och hemhygien och mycket mer finns i katalogen. Co Cicalia beställ idag och få imorgon.

Shopping 24 

La Spesa 24 är en online-supermarknad öppen 24 timmar om dygnet med fraktkostnader från 2,99 euro och fri frakt för beställningar över 99 euro. Dra nytta av La Spesa 24-erbjudanden och rabattkoder för att spara på dina köp. 

eurospin 

Eurospin erbjuder ett brett utbud av produkter från mat till de för hemmet. På webbutiken hittar du främst kläder, hushållsprodukter, teknik och vitvaror, fritid, barnspel och presentidéer! Ta en titt på rabattkoderna du hittar på vår sida och köp alla produkter du vill ha till rabatterade priser!

Natur Ja 

Genom att ladda nerNaturaS AppJa, du kommer att kunna köpa många färska produkter och bulk direkt från din smartphone med tjänsten "Shopping inom 24 timmar". Välj en av de NaturaSì-butiker som redan har aktiverat tjänsten, välj dina favoritprodukter och ta emot dem i ditt hem inom 24 timmar.

Första snittet 

Primo Taglio är en webbutik som skickar direkt hem till dig mycket färska livsmedel, produkter bara 24 timmar före leverans. För att göra detta köper den in varor från bönder och hantverkare från tre olika leveranskedjor. Dra nytta av rabatter och erbjudanden för att spara på de bästa typiska produkterna i Italien.

Smaker av Sassi 

Saporedeisassi.it har en katalog med över 500 exklusiva gastronomiprodukter från södra Italien som omfattar de olika PDO, eller Slow Food presidia, förträffligheter och typiska produkter av puglia, Basilicata, campania, Kalabrien e sicilia. Frakt till Italien är gratis för beställningar över 89 euro.


Utöver de listade butikerna är det också möjligt att handla online på andra sajter, inklusive:

Lämna ditt betyg