Kategori
guide

Vertikalt ångstrykjärn: de bästa erbjudandena online

Strykning är verkligen inte världens roligaste aktivitet, det vet vi. Det kan vara komplicerat, särskilt för vissa föremål och kräver mycket tid och tålamod. Ofta är strykning också obekvämt, tänk till exempel på de som bor i en liten lägenhet och har svårt att ens lägga undan...

Strykning är verkligen inte världens roligaste aktivitet, det vet vi. Det kan vara komplicerat, särskilt för vissa föremål och kräver mycket tid och tålamod. Ofta är strykning också obekvämt, tänk till exempel på de som bor i en liten lägenhet och har svårt att ens lägga undan strykbrädan.

I vertikala järn kan minska några av dessa svårigheter, påskynda strykningen och göra det lättare att stryka vissa klädesplagg eller inredningstillbehör som till sin natur är anordnade i vertikalt läge. Du skulle gilla det att kunna stryka en skjorta som hänger på sin galge eller vardagsrumsgardinerna utan att behöva haka av dem från deras guider? Ja självklart.

En annan fördel med dessa enheter är deras stora desinficerande kraft, på grund av strålar av vattenånga vid 90°C som gör att du kan neutralisera bakterier och bakterier som finns på ytor. Slutligen, av sin natur de är lättare, lättare att hantera och mindre skrymmande av traditionella strykjärn.

Om du nu har insett att dessa enheter är allt du behöver, här är några råd om hur du väljer en bra kvalitet.

Vertikalt ångstrykjärn: typer, funktioner och egenskaper

Först måste vi skilja två typer av vertikala strykjärn: fast och bärbar. De har liknande funktioner, men funktioner som passar olika behov.

Bärbara vertikala strykjärn

De är lättare och mer lätthanterliga och har fördelen att de kan tas med överallt. Passar bekvämt i din resväska, de är många användbart för dem som reser ofta och deras lilla storlek gör dem idealiska för de som har lite plats hemma. Jämfört med fasta telefoner är de dock normalt mindre kraftfull och presterande och de har en mindre vattentank. Låt oss säga att de rekommenderas för dem som reser ofta och för dem som stryker inte för stora volymer.

Fasta vertikala järn

De äger en mycket större vattentank, med den åtföljande fördelen att inte behöva fylla på enheten flera gånger under dess användning. De är mindre hanterbara och lite mer skrymmande än ett bärbart vertikalt strykjärn, men om du är van vid det traditionella strykjärnet kommer det inte att orsaka dig något trauma att byta till ett fast vertikalt, tvärtom. Vi rekommenderar fasta vertikala strykjärn till dig som stryker ofta och klarar stora volymer.

Vilka egenskaper bör en bra vertikal ångstrykare ha?

Nedan har vi sammanfattat de huvudsakliga egenskaperna som ett bra fast vertikalt järn ska ha.

  • Potenza: mellan 1.500 2.000 W och XNUMX XNUMX W
  • Ångstråle: förmåga att leverera minst 50 gram ånga per minut
  • Tank kapacitet: minst 2 liter vatten (vilket motsvarar ungefär 90 minuters batteritid)
  • Jetintensitet och temperatur: möjlighet att reglera intensiteten på ångstrålen och temperaturen beroende på tygerna
  • Standby funktion: automatiskt efter en period av inaktivitet
  • 2 i 1 funktion: att använda enheten både vertikalt och horisontellt
  • Anti-kalkfunktion

De bästa märkena av vertikala strykjärn: onlineerbjudanden

Det är möjligt att köpa fasta och bärbara vertikala strykjärn online i butikerna i de stora e-handels- och elektronikbutikerna, som t.ex. amasoneBayePriceMediavärldenEuronics e unieuro. På Best Discounts hittar du kuponger och rabattkoder för att köpa vertikala strykjärn till ännu lägre priser i var och en av dessa butiker. Nedan hittar du några modeller i olika prisklasser.

De bästa vertikala ångstrykjärnen 2020

Bland de bästa märkena som vi rekommenderar att du köper är: Philips, Ariete, Rowenta, Dyson, Singer, Polti, Kooper och Beper.

Om du är nyfiken på vad de är några av de bästa vertikala järnmodellerna 2020, rapporterar vi under rankningen som upprättats av latop10.it.

De 5 bästa vertikala ångstrykjärnsmodellerna 2020

1. Sångare SWP - bästa någonsin

2. Rowenta DR8095 – bästa kvalitet/prisförhållande

3. Ariete 4167 – perfekt för resor

4. MLMLANT – topp för säkerhet

5. Hemtrevlig JSKC-por-4 – bästa ekonomiska modellen

Lämna ditt betyg