Kategori
guide

Matleverans: erbjudanden och rabattkoder för hemmatleverans

Vilka är de bästa matleveranstjänsterna? Kampanjer, erbjudanden och rabattkoder för snabb hemmatleverans till billiga priser

På grund av hälsonödsituationen vi upplever, beställa matleverans online det har nästan blivit en nödvändighet. Det är ovanligt att hitta en restaurang, deli eller bar som inte erbjuder denna tjänst.

I de flesta fall sker leverans genom att luta sig mot plattformar specialiserade på matleverans. Född för några år sedan som startup, verklighet som Bara äta, Deliveroo, Glovo o Uber Eats, har snabbt blivit riktiga jättar, med miljarder i omsättning, ofta börsnoterade och spridda över hela världen.

Följ kanalen där du hittar rabatter för appar för matleverans och den tillägnad Uber Eats

Bekvämligheten med att lita på ryttare har infekterat miljontals människor och apparna som erbjuder denna tjänst har mångdubblats. Marknaden har blivit hyperkonkurrenskraftig och de många företagen i branschen erbjuder allt mer särskilda rabatter e promozioni för att få nya kunder.

I den här artikeln kommer vi kort att beskriva vilka är de mest pålitliga matleveranstjänsterna, aktiv i de största italienska städerna, men framför allt kommer vi att avslöja offerte och Rabattkoder uppdateras för att dra nytta av varje gång du använder dessa appar för att beställa mat.

Konsultera alltid den rika delen som är tillägnad rabattkoder för Food & Beverage sektorn som ständigt uppdateras på Rabattkoder.


gorillor

Med leverans på begäran vill vi förändra hur människor handlar. Målet är att vänja alla vid att bara köpa det de behöver, och inte hamstra, för att minska vårt matsvinn.


Glovo

På Glovo kan du beställa från över 1.000 XNUMX restauranger, inklusive de mest kända snabbmatskedjorna, som McDonald's, Burger King, Old Wild West och KFC. Tjänsten garanterar snabb leverans i många städer, inte bara från restauranger utan även från stormarknader, butiker, apotek, florister, etc.


Deliveroo

Det erbjuder ett urval av de bästa restaurangerna som serverar italienska och utländska rätter, med hemleverans på några minuter och i många italienska städer. Hamburgare från de mest kända kedjorna, sushi, piadinas, fusionsmat, listan över restauranger som serveras av Deliveroo är verkligen väldigt lång.


Uber Eats

Uber Eats-appen är väldigt enkel att använda. Du kan välja mellan hundratals restauranger, uppdelade efter kategori eller typ av kök, beställa den mat du gillar och se beräknad leveranstid och inkl pris vid beställning. Vi går sedan vidare till bekräftelse med möjlighet att övervaka orderstatus i realtid.


Bara äta

Född i Danmark 2001, landade Just Eat i Italien 2011. Det låter dig beställa mat online hemma i alla de största städerna i vårt land med bara några klick. För att göra det, skriv bara in leveransadressen, välj restaurang och välj rätter från den aktuella menyn. De som önskar kan även betala kontant vid leverans.


beryxar

Alfonsino är matleverans för små städer, skräddarsydd för att anpassa sig till behoven hos de som bor i små städer. Född 2016, det var den första chatboten i världen som utvecklades inbyggt i syfte att samla in och leverera matbeställningar hem. Tjänsten fungerar även via Facebook Messenger.

Lämna ditt betyg