Kategori
guide

Klarstein GrandPrix matberedare: pris, erbjudanden och recensioner

Klarstein Grandprix matberedare är din perfekta allierade för att laga läckra rätter på kort tid.

Mina damer och herrar, gör dig redo att låta det kulinariska kulen börja! Med matberedaren Klarstein GrandPrix, köket är redo att köra: 500W motorn och 1000W värmeeffekt ger denna kombinationsenhet funktioner för att tackla alla kulinariska utmaningar. Behållaren i Rostfritt stål 2,5 liters kapacitet är tillräckligt rymlig för att tillaga soppor, degar, sallader, såser eller grytor. Med manuell tändning är det dessutom en barnlek att ha allt under kontroll: 12 hastigheter, temperaturer upp till 120°C och drifttid upp till 90 minuter. Till råga på det gör de kromkomponenterna och den cockpitinspirerade kontrollpanelen matupplevelsen ännu roligare.

Vissa butiker där du kan hitta den till försäljning till ett rabatterat pris

Kolla först om det finns några rabattkoder eBay, Klarstein

Funktioner hos Klarstein Grandprix matberedare

Den nya multifunktionsmaskinen har en stor 15 x 6 cm display och erbjuder en mängd justerbara funktioner, inklusive en hastighet justerbar i 12 nivåer och en justerbar temperatur från 30 till 120 °C. Drifttiden kan sträcka sig från 1 sekund upp till 90 minuter, och inkluderar även ett dedikerat degläge för att förbereda deg. Den har också ett skonsamt ångande tillbehör, en förhöjd mätskala med 0,5 liters intervall, BPA-fria plastkomponenter, en 100 ml precisionsmätkopp och en pulsfunktion för hårdare ingredienser (maximal hastighet ). Städningen underlättas av att vissa delar är avtagbara, medan en spatel ingår i förpackningen för att ta bort mat som fastnat och lyfta tillagningsinsatsen. Dessutom levereras maskinen med en automatisk avstängningsmöjlighet och en säkerhetsbrytare som säkerställer att enheten startar först när redskapen är ordentligt inkopplade. Tack vare sugkoppens stödfötter garanterar maskinen hög stabilitet under användning.

Mått & tekniska specifikationer för Klarstein Grandprix matberedare

Det här objektet beskriver storleken och vikten av ett föremål. Objektets mått är cirka 22 centimeter långt, 38 centimeter högt och 34 centimeter djupt. Vikten är cirka 1,5 kg. Denna artikel är lätt och kompakt, lämplig för enkel transport.

Användarrecensioner av Klarstein Grandprix matberedare

Användare som använder Klarstein Grandprix matberedare tycker att den är utmärkt. Väldigt lätt att använda, super silenzioso och enkel att rengöra; där garanti är två år gammal och denkundservice Han är punktlig och tillgänglig. En manual ingår inte i paketet men du kan enkelt hitta den online och ladda ner den på bara några minuter.

Värdet för pengarna är exceptionellt; utmärkt för både matlagning och deg, den har inget att avundas de dyrare Thermomix. Leveranstiderna kan variera men är oftast mycket snabba.

Upptäck alla rabattkoder och uppdaterade erbjudanden från Klarstein

Lämna ditt betyg