Kategori
guide

Hur man sparar på Black Friday

De 5 tipsen för att vara förberedd på Black Friday och verkligen spara pengar

Il Black Friday det är ett fast evenemang i november månad som varje år ger glädje för alla online shoppingälskare: den sista veckan i november är faktiskt full av mer eller mindre otroliga rabatter, varför det är bäst att dra fördel av Black Fredagsrabatter kanske för att köpa julklappar samtidigt som man sparar mycket.

Många onlinebutiker, allt från kläder till elektronik och hushållsapparater erbjuder erbjudanden och kampanjer som till och med startar några veckor före Black Friday, och kommer sedan till den berömda fredagen när huvuddelen av rabatterna börjar och fortsätter till måndag Cyber ​​måndag eller till slutet av månaden. Med tanke på den begränsade tiden är det viktigt att dyka upp på Black Friday-mötet med tydliga idéer i åtanke, för att få de bästa rabatterna och ta hem produkten du letade efter till extraordinära priser. 

Tips för att spara på Black Friday

Det första tipset för att spara på Black Friday är att komma förberedd. Det verkar trivialt, men göra upp en lista av vad du vill köpa och de produkter du är intresserad av är användbart för att enkelt jämföra de olika prisklasserna. 

Black Friday är ett utmärkt tillfälle att också tänka på julklappar till din familj och till dig själv: om du behöver något men har skjutit upp köpet i väntan på försäljning, är det här rätt tillfälle att köpa det och dra nytta av en rad fördelar rabatter. 

Rabatter tillägnade Black Friday uppdateras i realtid

Lägg tid på att shoppa

Tvångsmässig shopping när det gäller Black Friday är inte en bra idé, även om det med en stor mängd intressanta rabatter på olika produkter och kategorier är lätt att ryckas med och fyller varukorgen med inköp som är överflödiga än vad som är nödvändigt. Även om lite planering är möjligt med önskelistan, är det lika nödvändigt att ägna tid åt shopping. Att ta ut en timme för att shoppa på Black Friday är användbart för att noggrant studera rabatterna, göra prisjämförelser, leta efter det bästa erbjudandet och slutligen köpa; genom att göra detta kommer du säkert att spara pengar genom att ta hem precis det du verkligen behövde. 

Jämföra priser 

Alla onlinebutiker använder inte samma rabattpolicy för Black Friday: det finns de som drar fördel av att starta kampanjerna några dagar före den officiella dagen och de som bara gör det under dagarna från fredag ​​till måndag . 

Definitivt frestelsen att köpa en produkt vi hittar rabatterat före Black Friday det kan vara svårt att motverka men du kan hitta samma produkt till försäljning på andra plattformar under fredagens dygnet runt. Av denna anledning är det bättre att notera de aktuella erbjudandena och vänta på Black Friday-helgen, för att se till att du utnyttjar möjligheten till det bästa priset.

Om rabatten verkar intressant för dig, köp!

La önskelistan Det tjänar just detta syfte, det vill säga att till varje pris undvika att hamna i rabattfällan, vilket kan leda till köptvång bara för att vi låter oss bländas av de lägre priserna jämfört med resten av året.

Men om du övervakar en specifik produkt och en rabatt verkar fördelaktig för dig jämfört med andra, vänta inte för länge och köp den, särskilt om det handlar om produkter med ett normalt högt pris och om det ursprungliga beloppet du finner rabatterat har allt luften av ett supererbjudande.

Det är sant, i tips nummer 4 föreslog vi bara att vänta med att köpa och ha en chans jämför de olika priserna, men om du hittar en superrabatt, kanske under en begränsad tid eller tillämpas på produkter med begränsade enheter, kanske du riskerar att inte hitta den nästa dag. Å andra sidan är varje vänster förlorad, så ibland är det bättre att utnyttja.

Utvärdera produkten att köpa

Uppenbarligen beror rabatterna också på typen av produkt, om den nyligen har släppts och hur mycket som efterfrågas; köp av en teknisk produkt som nyligen släppts på marknaden och rabatterad till otroliga priser kan kanske ha företräde framför ett par skor, som du istället kan hitta på erbjudande med större rabatt på en specifik sida snarare än på en annan. När du sammanställer önskelistan, försök att inkludera de produkter du siktar på med största intresse och prioritera dem, speciellt om vi pratar om tekniska tillbehör eller medeldyra, som håller ett högt pris under hela året, såsom hushållsapparater eller senaste generationens smartphones.

I det här fallet, om du hittar ett erbjudande som verkar attraktivt för dig och i linje med den budget du har bestämt dig för att spendera, köp. Black Friday kommer bara en gång om året och det skulle vara riktigt synd att slösa bort ett bra tillfälle. 

Nu när vi har sett några råd för att spara på Black Friday, återstår bara att sammanställa listan över favoriter och förbereda för shopping, hålla ett öga öppet från början av veckan och sedan intensifiera varningarna och sökningarna på Black Friday och måndag med Cyber ​​​​Monday. 

Var också uppmärksam rabattkoder tillägnad Black Friday som du kan hitta på vår sida och som låter dig göra din shopping ännu bekvämare, spara på redan otroliga priser att ta snabbt men också på leverans eller på vissa produkter, eller rabatter på specifika kategorier eller butiker. 

Här hittar du specialen tillägnad Black Friday 2024

Lämna ditt betyg