Kategori
guide

Trädgårdssprinkler: modeller, onlineerbjudanden och rabattkoder

De bästa modellerna av trädgårdssprinkler, nödvändiga för att vattna gräsmattan och krukväxter. Upptäck rabattkoder och erbjudanden om att köpa dem online till rabatterade priser.

Om du har en trädgård vet du hur tröttsamt det kan vara ta hand om gräsmattan och växter utan att ha en bevattningssystem.

Oavsett storleken på ditt grönområde, utrusta dig med en gräsmatta sprinkler det är den bästa lösningen för att garantera enhomogen bevattning till trädgården, begränsa vattenspill och göra ditt liv enklare.

Möjligheten att kunna programmera sin verksamhet, gör att du kan hantera alla oväntade händelser som har hållit dig borta från hemmet eller mer helt enkelt för att njuta av en semester.

I den här artikeln visar vi vad huvudsakliga trädgårdssprinklermodeller tillgängliga på marknaden och visar dig deras caratteristiche och mekanismerna för drift. Du hittar också en lista över nätbutiker där du kan köpa sprinklern du väljer med hjälp av Rabattkoder som du hittar på bästa rabatter och får en spara ytterligare.

Typer av trädgårdssprinkler

Trädgårdssprinkler är indelade i två huvudfamiljer: de begravd och sådana ovan jord. Den största skillnaden är om de sätts in i marken eller inte, men det är inte den enda. Låt oss titta på dem specifikt.

Infällbara trädgårdssprinkler

den underjordiska grässprinkler de är en av de mest utbredda och använda modellerna, förmodligen för att de har fördelen av inte synas, eftersom de är perfekt införda i marken.

De består av en plastcylinder, inuti vilken en liten kolv reser sig vid vattning och återvänder inuti när aktiviteten är avslutad. Deras komfort är av har inga externa rör, som inte behöver flyttas, vilket garanterar utmärkt vattenbesparing och enhetlig bevattning av trädgården. Det finns dina egna typer: statisk e dynamisk.

Inground statisk sprinkler

De är de flesta billig, idealisk för bevattning små till medelstora ytor. De vanligaste är paraplysprinkler, som har fått sitt namn från den vattenstråle som liknar deras form. Deras räckvidden är cirka 5 meter, de är robusta och bågen är vanligtvis justerbar från 0 till 360 grader. Att byta huvudet är enkelt och reservdelarna är billiga.

Inground dynamisk sprinkler

Dyrare statiska kusiner, de är idealiska för bevattning större ytor eftersom deras räckvidd kan nå upp till upp till 30 meter per sida.

Den största skillnaden jämfört med statiska sprinklers är att de har en turbinrotationsmekanism, som roterar kolven progressivt, vilket möjliggör spolning över hela det inställda området.

De kommer med olika huvuden att leverera olika bevattningsmetoder och behöver större underhåll jämfört med statiska.

Swingsprinkler ovan jord

Om du letar efter den billigaste lösningen på marknaden måste det bästa valet falla på ovan jord swing sprinklers. Idealisk för bevattning små till medelstora ytor, de är enkla att montera eftersom ansluten direkt till röret och de finns kvar synligt ovanför marken.

Så på ett estetiskt plan är de inte de bästa, men eftersom de är lätta att använda och mycket billiga är de populära. Handlingen av gungan, som studsar på vattenstrålen och får sprinklern att rotera, tillåter dock uppnå en bra räckvidd.

Hur man väljer en trädgårdssprinkler: faktorer att tänka på

Med tanke på de olika modellerna som finns är det nödvändigt att göra några Preliminära överväganden för att hjälpa dig välja den produkt som passar dina behov bäst. Faktorerna att överväga är:

  • Markens storlek. Hur stor är ytan som ska bevattnas?
  • Jordens sammansättning. Hur mycket vatten behöver den?
  • Budget tillgänglig. Hur mycket är jag villig att spendera?
  • Estetica. Är det ett problem om sprinklern är synlig?

Var kan man köpa en trädgårdssprinkler

Nu när du har en klarare bild av situationen kan du bestämma dig var man kan köpa den bästa trädgårdsspridaren för dig. Du kan hitta dem på de viktigaste e-handelsplattformarna och i onlinebutiker specialiserade på försäljning av hem-, gör-det-själv- och trädgårdsprodukter.

Om du är intresserad av att köpa en trädgårdssprinkler nedan hittar du en lista över nätbutiker som du kan använda vår på Rabattkoder för att få en extra spara. Välj det märke och den modell du föredrar, klistra in rabattkoden i lämpligt fält vid köp och få ännu mer förmånliga priser.

Kom ihåg att kolla alltid tillgängligheten av erbjudanden, kuponger och rabattkoder på Bästa rabatter även för dina framtida inköp.

10 nätbutiker där du kan köpa en trädgårdssprinkler

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

Lämna ditt betyg