Kategori
guide

De bästa streamingplattformarna i Italien för filmer, TV-serier och sport

Har du prenumererat på Sky men kan inte följa ditt favoritlags fotbollsmatch? Filmen du väntade på släpps inte på bio men du kan bara se den på Netflix, liksom den senaste säsongen av din favorit-tv-serie? Välkommen till eran av streamingplattformar...

Du har prenumererat på Himmel men du kan inte följa ditt favoritlags fotbollsmatch? Filmen du väntade på släpps inte på bio men du kan bara se den på Netflix, liksom den senaste säsongen av din favorit-tv-serie?

Välkommen till eran av strömningsplattformar online, som sedan några år tillbaka har revolutionerat sättet på vilket multimediainnehåll används även i Italien.

Om tills nyligen Sky och Mediaset Premium innehade de flesta rättigheterna till filmer, tv-serier och sporter på tv, har saker och ting förändrats mycket på bara några år och streamingplattformar online har blivit oumbärliga för att kunna njuta av mycket av detta innehåll.

Om Netflix ledde vägen hade andra streamingtjänster verkligen inte stått vid sidan av och idag har gruppen av användare som har valt att prenumerera på Prime Video, snarare än Disney+, DAZN eller NOW TV, miljontals prenumeranter.

Nästan alla online streaming-plattformar är betalda, men de erbjuder ofta gratis provperioder och främja erbjudanden och rabatter för nya medlemmar. Om du funderar på att teckna en prenumeration på en streamingtjänst föreslår vi att du läser den här artikeln nedan först och sedan kolla på bästa rabatter om det finns Rabattkoder och aktiva kampanjer för den plattform du har valt.

Streamingplattformar i Italien: vad de erbjuder och hur mycket de kostar

De viktigaste streamingtjänsterna i Italien är:

Låt oss analysera de enskilda erbjudandena i detalj.

Netflix

Netflix är en streamingtjänst för att se TV-serier, filmer och dokumentärer på ett brett utbud av internetanslutna enheter när som helst och utan reklamavbrott. Netflix fungerar på: smartphones, surfplattor, smarta TV-apparater, bärbara datorer, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Blu-ray-spelare och andra streamingenheter.

Hur mycket kostar Netflix

För att prenumerera på Netflix betalar du ett fast belopp beroende på planen, som går från €7,99 till €15,99 per månad. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd.

Prime Video

Prime Video är streamingtjänsten som Amazon Prime-kunder kan njuta av som låter dem se filmer och TV-serier, inklusive Amazon Original-serier. A förväntas 30 dagars gratis provperiod. Prime Video-appen fungerar på smartphones, surfplattor och olika Smart TV-modeller och kan användas upp till 3 enheter samtidigt.

Hur mycket kostar Prime Video

För att använda Prime Video måste du prenumerera på Amazon Prime, du kan välja att betala 3,99 €/månad o 36 € per år i en lösning. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd.

Disney +

Disney+ samlar Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic och Star-produktioner på en enda plattform. Den fungerar på TV-apparater, bärbara datorer, surfplattor, telefoner, konsoler och andra streamingenheter och kan nås med upp till 10 olika enheter för att titta på vad du vill, upp till 4 olika titlar på 4 olika skärmar samtidigt.

Hur mycket kostar Disney+

Att prenumerera på Disney+ kostar pengar 8,99 €/månad o 89,90 € per år (i en lösning). Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd. Kolla rabattkoder.

NU TV

NOW TV är en streamingplattform för att se filmer, TV-serier, Sky-program och sport. Du kan titta på NOW TV på de enheter du föredrar: NOW TV Smart Stick, Smart TV, Spelkonsol, PC, Surfplatta och Smartphone.

Hur mycket kostar NOW TV

Att prenumerera på NOW TV kostar pengar 29,99 €/månad för paketet Sporter – eller €14,99 för 1-dagars Sport Pass – e 14,99€ för paketet Bio och underhållning, den senare är inne 3 €-kampanj för den första månaden. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta utan påföljder inom 24 timmar efter det att visningsperioden löpt ut. Kolla rabattkoder.

Oändlighet

Infinity är streamingtjänsten för bio och tv-serier, utan gränser och i hög upplösning, var du vill och när du vill. Action, thriller, animation, komedier och filmpremiär varje vecka. A förväntas 7 dagars gratis provperiod i slutet av vilken du kan avstå från tjänsten och använda en maximalt två enheter samtidigt.

Hur mycket kostar Infinity

Att prenumerera på Infinity kostar pengar 7,99 €/månad39 € per termin o 69 € per år. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd. Kolla rabattkoder.

DAZN

DAZN är en streamingtjänst för att titta på den live och on demand sport. Från italiensk fotboll - med 3 Serie A TIM-matcher varje dag - till Serie BKT, upp till internationell fotboll, med La Liga, La Ligue 1, Eredivisie, FA Cup, Carabao Cup, Copa Libertadores. Inte bara det, utan även MotoGP, Moto2, Moto3, volleyboll, amerikansk fotboll, rugby, motorer, fighting, dart, boxning och även Eurosport 1 HD och Eurosport 2 HD-kanalerna med tennis, basket, cykling, vintersport och mycket mer.

Hur mycket kostar DAZN

Att prenumerera på DAZN kostar pengar 9,99 €/månad. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd. Kolla rabattkoder.

Apple TV +

Streamingtjänsten Apple TV+ online inkluderar alla Apple Original-produktioner: originalserier, dramer och komedier, dokumentärer, barnprogram och mycket mer. Apple TV-appen finns redan på iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV, såväl som streamingplattformar, smarta TV-apparater och AirPlay-aktiverade TV-apparater. Du kan dela ditt abonnemang med altre fem personer.

Hur mycket kostar Apple TV+

Om du köper en Apple-enhet har du ett år med Apple TV+ gratis. Månadsabonnemang kostar pengar 4,99 € per månad efter sju dagars gratis provperiod. I Apple Music-studentprenumerationen ingår även gratis Apple TV+.

TIMVISION+

TIMVISION+ är en streamingtjänst för att se filmer, serier, originalproduktioner, tecknade serier och sport tillsammans med din vanliga TV. Allt Discovery+-innehåll ingår, det bästa av Mediaset-program från de senaste 7 dagarna, Sky-underhållning och nyheter - med Sky Uno, Sky Arte, Sky TG24, Sky Sport 24-kanalerna - och stora Eurosport Player-evenemang inkluderade i 12 månader.

Tjänsten är tillgänglig på TV-apparater med TIMVISION Box-avkodare, Smart TV, smartphones, surfplattor, PC, Chromecast, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox One-konsoler. På smartphones och surfplattor förbrukar du inte GB om du är TIM-kund.

Hur mycket kostar TIMVISION+

För att prenumerera på TIMVSION+ betalar du ett belopp på 5 €/månad.  Det finns en en månads gratis provperiod. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd.

CHILI TV

CHILI TV är en pay per view-plattform och erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier tack vare avtal med de viktigaste produktionsbolagen, lokala distributörer och oberoende märken. CHILI-tjänsten är tillgänglig på smarta TV-apparater, Blu-ray-spelare, PC, surfplattor och smartphones.

Hur mycket kostar CHILI TV

CHILI TV kräver ingen typ av prenumeration. Du betalar för vad du ser. Priserna på en hyra frångå 1,99€, de förköp från 5,99 €.

YouTube Premium

YouTube Premium låter dig titta på YouTube, YouTube Music och YouTube Kids utan annonser, offline och i bakgrunden varje gång du loggar in från en mobil enhet, stationär dator eller TV med internetanslutning.

Hur mycket kostar YouTube Premium

Det finns en en månads gratis provperiod, då är kostnaden för prenumerationen 11,99 €/månad. Det finns inget bindande avtal och det är möjligt avbryta när som helst ditt onlineabonnemang utan att behöva betala ingen påföljd.

Lämna ditt betyg