Kategori
guide

Bärbara minikylskåp: modeller, onlineerbjudanden och rabattkoder

Vilka egenskaper bör du utvärdera när du köper ett minikylskåp? Allt du behöver veta och de bästa nätbutikerna där du kan köpa ett litet bärbart kylskåp till rabatterade priser, tack vare bästa rabattkoderna.

Det kommer att vara för nöjet att kunna Ha alltid något nytt till hands eller för deras mångsidighet, vilket gör dem användbara i de mest skilda situationer, faktum är att minikylVi ser fler och fler av dem runt omkring.  

parliamo dei små bärbara kylskåp, som fungerar på alla sätt som sina större bröder, men har fördelen av att kunna vara det transporteras med bil, med båt, till havet eller från ett hus till ett annat, tack vare deras små dimensioner.

Den här artikeln är för alla som vill köpa en minibar per avere färska drycker alltid tillgängliga eller att förvara mat var du än är. I nästa rad kommer vi att lista huvudfunktioner att denna lilla apparat ska ha ei faktorer att utvärdera innan du köper en.

Inte bara. Vi kommer också att förse dig med en lista över nätbutiker där det är möjligt köp minikylskåp av de bästa märkena a konkurrenskraftiga priser. Slutligen, tack till vårt Rabattkoder – som du hittar i slutet av artikeln – kommer du att kunna få ett rytterligare besparingar om att köpa ditt kylskåp. Kom ihåg att kontrollera alltid tillgängligheten av dessa koder på vår webbplats varje gång du ska göra ett onlineköp.

Minikylskåp, vilken modell att välja: egenskaper och funktioner

I faktorer att utvärdera innan du bestämmer dig för vilket minikylskåp du ska köpa finns det många. Här kommer vi att fokusera på tre egenskaper som enligt vår mening förtjänar mest uppmärksamhet, som är: motor, alimentazione e kapacitet.

Är ett minikylskåp med kompressor eller fläktmotor bättre?  

där två huvudtyper av motorer installerad på minikylskåp. 

 • Il KOMPRESSORMOTOR har fördelen att vara kraftfullare och att kunna kyla mat och dryck snabbare; dock konsumera mer.
 • Il FLÄKTMOTOR istället, förbrukar mindre energi, men den har en lägre kyleffekt.  

Vi påminner dig om att påenergimärkning, vanligtvis fäst på apparaten som visas eller finns i det tekniska databladet, om du köper online, både kWh/år förbrukning, både energiklassning. Det är möjligt att jämföra dessa data jämför förbrukning av de olika modellerna oavsett vilken typ av motor som är installerad. 

Minikylskåp som drivs av el eller med cigarettändaruttag?

Relaterat till typen av motor finns det typ av strömförsörjning, kanske den viktigaste faktorn att utvärdera. Minikylskåp på marknaden kan drivas på tre sätt. 

 • AKTUELL STRÖMFÖRSÖRJNING: den är idealisk om apparaten är placerad i ett hem, ett kontor eller någon annan plats där den kommer 220V ström. Dessa kylskåp vanligtvis konsumerar mer än andra, men de levererar bättre prestanda.
 • AKTUELL STRÖMFÖRSÖRJNING vid 12V: de som arbetar kopplade till cigarettändaruttag, är användbara när apparaten används, till exempel på en båt eller i en bil. Vanligtvis mindre kraftfull än de andra, de förbrukar mindre energi, men de är extremt mångsidig och lika mycket användbara för den funktion de måste utföra. 
 • Det finns ett tredje sätt, det bästa, det mest utbredda: minikylskåp de äger båda bränslesystemen och det kan de vara ansluten till både hemmets eluttag, och cigarettändaren. De är definitivt det bästa valet.

Minikylskåpsmått: vad är rätt kapacitet?

Portabla minikylskåp, de som kan eller måste transporteras hit och dit väldigt ofta, är betydligt mindre i storlek än de traditionella. De kapacitetsområde varierar mellan 5 och 50 liter. Det är klart att ju större storleken är, desto mer komplex blir transporten.

Il consiglio è alltid quello di utvärdera noggrant vad dina prioriteringar är innan du väljer en modell framför en annan. Om du till exempel bara ska använda den för att kyla drycker är det inte värt att köpa en väldigt stor kyl, som förbrukar mer och kräver längre tid att kyla. 

Vissa minikylskåp, särskilt lite större (och dyra), har också en mini frys. Tänk också på denna aspekt om den är användbar för dig.

Var kan man köpa ett minikylskåp online

Oavsett vilken modell och märke som väljs, hittar du minikylskåp till försäljning på de viktigaste e-handelsplattformarna och i onlinebutiker specialiserade på försäljning av hushållsapparater.

Nedan erbjuder vi dig en lista över butiker där det är möjligt att hitta olika modeller av bärbara kylskåp, producerade av de bästa företagen till mycket förmånliga priser. Använd i Rabattkoder som du hittar på Bästa rabatter (länkar finns nedan) för få ytterligare besparingar på dessa nätbutiker.

15 nätbutiker där du kan köpa ett minikylskåp

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

 1. MEDIEVÄRLDEN
 2. UNIEURO
 3. EURONICS
 4. EXPERT
 5. AMASON
 6. EPRIS
 7. VÄDUR
 8. rowenta
 9. PHILIPS
 10. EBAY
 11. GJORT I KÖKET
 12. MÖBLER ALLT
 13. STARKT PRIS
 14. QVC
 15. MD WEBBUTIK
Lämna ditt betyg