Kategori
guide

Eldfast pizzasten: rabattkoder och onlineerbjudanden

Upptäck de bästa nätbutikerna där du kan köpa en pizzabaksten till billiga priser och spara tack vare våra rabattkoder.

Om du är en Pizzaentusiast som tycker om att experimentera med nya recept och nya degar, föreslår vi en matlagningslösning som du absolut borde prova: eldfast sten för pizza

Du har förmodligen redan hört talas om det, trots allt är dess användning inte begränsad till att bara laga pizza, utan används ofta i köket. Enligt vår ödmjuka mening är det dock just med pizza som den eldfasta stenen erbjuder sitt bästa. Det är det perfekta verktyget för baka väldoftande pizzor, som om de hade varit det tillagas i vedugn, även när du använder din elektriska ugn hemma. 

Vad är baksten

Oavsett hur den används i köket är en baksten en riktig sådan stenhäll, som måste sättas in i ugnen. Dess speciella mineralsammansättning gör den porös och därför kapabel till absorbera degens fuktighet, både värmen i ugnen, öka tillagningstemperaturen, som normalt i en vanlig elektrisk ugn inte överstiger 250°C.

Hur man använder den eldfasta stenen

Inget enklare. Placera helt enkelt stenplattan på ugnsgrillen och när ugnen har nått temperatur, placera pizzan på ytan av den eldfasta stenen med hjälp av en spade (säljs ofta tillsammans med den). Kom ihåg att välja en stenplatta som är kompatibel med måtten på din apparat.  

Tack vare högre temperaturer gynnas av den överhettade eldfasta stenen och fuktigheten i degen som absorberas av den, pizzan blir krispigare och liknande den som tillagas i en vedugn.  

Faktum är att den största skillnaden jämfört med pannpizza är att den senare, när den väl har placerats i ugnen, behöver tid på sig att värmas upp. Genom att lägga pizzan direkt på en het sten kommer den dock att lagas mycket tidigare, att kunna räkna med den stora värmen som släpps. Faktum är att stenen återger själva tegelstenen som ligger till grund för den mest klassiska av vedeldade ugnar. 

Var kan man köpa bakstenen för pizza

Du kan köpa den eldfasta pizzastenen på de viktigaste e-handelsplattformar och sui onlinebutiker specialiserat sig på försäljning av köksartiklar.

Du hittar dem i olika storlekar, rektangulära eller runda, och genom att lägga till några euro köper du den utrustad med spade, som vi rekommenderar att du skaffar eftersom det är viktigt för att placera pizzan rätt på stenen. 

Nedan listar vi några butiker där du kan köpa eldfasta pizzastenar i billiga priser. På dessa webbplatser kan du använda i Rabattkoder som du hittar på Migliori Rabatter och som vi ger dig nedan tillsammans med de praktiska länkarna.

Kom alltid ihåg att kontrollera tillgängligheten av erbjudanden och rabattkoder på Best Discounts innan du gör något köp, så att du kan njuta av ytterligare besparingar. 

10 butiker där du kan köpa en eldfast pizzasten online 

För att ta reda på tillgängliga rabattkoder, klicka på länkarna för respektive butik.

Lämna ditt betyg