Kategori
guide

Hundpooler: modeller, funktioner, onlineerbjudanden och rabattkoder

Vilka egenskaper bör en perfekt hundpool ha? Allt du behöver veta och de bästa onlinebutikerna där du kan köpa en pool till din fyrbenta vän till rabatterade priser, tack vare Rabattkoder rabattkoder.

Till skillnad från människor är hundar inte kapabla till det justera din temperatur kroppen genom svettning och av denna anledning de lider av värmen mycket mer än oss. Ur detta perspektiv är hundpooler de är en idealisk lösning för att ge en liten förfriskning till våra fyrbenta vänner under sommaren.

Det finns olika lösningar på marknaden, som anpassar sig till alla situationer, även de som har utrymmesproblem. I den här artikeln kommer vi att ge dig några råd om hur man väljer en hundpool bäst lämpad för dina behov, med tanke på storlek, form, material och många andra faktorer.

Slutligen ger vi dig tillgång till Rabattkoder att köpa hundpoolen du har valt (eller andra produkter du gillar) direkt på bästa nätbutikerna specialiserad, alltså spara ytterligare på det ursprungliga priset. Kontrollera alltid tillgängligheten av erbjudanden och rabattkoder på Bästa rabatterna innan du gör ett onlineköp eftersom det är bekvämt för dig!

Typer av hundpooler: styva, uppblåsbara, hopfällbara

Låt oss prata om pooler ovan jord, den mer praktiska och mindre invasiva lösningen (även ur ekonomisk synvinkel) jämfört med underjordiska. De är också lättare att montera och kan vara lagras enkelt under vintern eller när de inte används. Det finns olika typer.

Uppblåsbara hundpooler

De är de flesta ekonomiska och de har fördelen att de bara kan blåsas upp när det behövs. Lätt att förvara, eftersom de tar minimalt med utrymme har de nackdelen att vara ömtåligare och mindre motståndskraftig. Den största risken är att de slits sönder av djurs naglar.

Hårda hundpooler

Mycket mer resistent av gummibåtar, är ofta utrustade med en sådan avgasventil som vattnet kan rinna ur efter varje användning. Men stela pooler har nackdelen att vara skrymmande. Eftersom de inte går att vika kan de utgöra ett problem för dem som inte har tillräckligt med utrymme hemma.

Hopfällbara hundpooler

Mycket populära och utbredda, de är någonstans däremellan mellan de två första. jag är resistent som de stela, men praxis som uppblåsbara båtar, eftersom de är hopfällbara. De är ofta också utrustade med Avtappningsplugg och kräver inga speciella externa stöd som ska monteras.

Hur man väljer rätt hundpool: faktorer att utvärdera

De första faktorerna att utvärdera innan du köper en hundpool är storlek av djuret och det Spazio tillgängliga. Dessa indikatorer ensamma är dock inte tillräckligt för att göra rätt val. Här är alla variabler du behöver tänka på innan du köper.

Form och storlek

De är vanligtvis runda eller rektangulära, utvärdera den form som bäst passar det tillgängliga utrymmet. Mer än formen, det som kommer att påverka ditt val kommer att vara formen Misura av poolen.

  • Storlek. Den måste tillåta djuret att röra sig fritt.
  • Bordi. Deras höjd måste vara tillräcklig för att rymma en tillräcklig mängd vatten, men inte för mycket för att förhindra djuret från enkelt gå in och ut i poolen.
  • Fonden. Välj en bas belagd med glidande material vilket ger djuret ett större grepp och förhindrar att det halkar. Om det inte finns finns det halkskyddsremsor eller mattor på marknaden som de som används i badkar eller duschar.

Material

De flesta modellerna är tillverkade i PVC, ett motståndskraftigt, ekologiskt, ekonomiskt och säkert material för djuret. Alternativt kan du välja inomhuspooler nylon-, ännu mer motståndskraftig men avgjort dyrare.

Vattenavtappningsventil

Närvaron av en avloppsventil från vilken vattnet kan rinna ut är en stor bekvämlighet när det behövs tömma poolen eller så måste du helt enkelt att rengöra.

Var kan man köpa en hundpool

Hundpooler finns till försäljning på de viktigaste e-handelsplattformarna och i onlinebutiker specialiserade på försäljning av husdjursprodukter.

Om du är intresserad av att köpa en hundpool, nedan, hittar du en lista över nätbutiker där du kan ta del av vår Rabattkoder för att få en extra spara. Välj det märke och den modell du föredrar, klistra in rabattkoden i lämpligt fält vid köp och få ännu mer förmånliga priser.

13 nätbutiker där du kan köpa hundpooler

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

Lämna ditt betyg