Kategori
guide

Pop it: vad de är, vad de är till för och var man kan köpa dem online

Pop it är färgglada och roliga sensoriska spel, användbara för att bekämpa stress och släppa ackumulerad spänning. Upptäck de bästa onlinebutikerna där du kan köpa dem till rabatterade priser tack vare bästa rabattkoderna.

Idag ska vi prata med dig om smäll den. Det finns inget sätt att du inte har hört talas om det på sistone. jag är Anti-stress spel för tillfället, vilket gör vuxna och barn galna. Även om de redan har funnits på marknaden i några år har de upplevt en rejäl boom på senare tid.

Utmaningarna på sociala medier med Pop it – eller Push Pop Bubble Fidget eller Pop It Fidget Sensory Toy (det finns så många namn) – har blivit en riktig slagord och det finns ingen Youtuber som inte har dedikerat minst en video till dem. 

Vad är Pop it

Deras styrka är enkelhet, i själva verket är de sammansatta av en silikon tablett, mycket färgglada och med de mest varierande former, inom vilka de finns rader av bollar eller bubblor att krossa. Det är allt? Exakt. Nöjet du får av att krossa bubblorna är verkligen hälsosamt. 

A vad pop är det till för

Pop det är gudar sensoriska spel som är avsedda att få oss att utföra vissa handlingar, såsom att klämma, vrida, blanda eller sträcka, användbara för släppa på trycket e släpp stressDen enkla gesten att krossa de färgade bollarna på en Pop den kan hjälpa dig att slappna av och annons avvärja ångest samlats under dagen.

Har du pluggat hela eftermiddagen och känner dig utmattad? Är du utmattad efter en särskilt hård dag på jobbet? Prova att krossa några bollar så ser du att du kommer att må bättre.

Vissa butiker där du kan köpa dem billigt

Kolla först om det finns några rabattkoder eBay, Feltrinelli, Groupon, Ibs

Inte bara det. Flera studier har bekräftat att sensoriska spel är användbara för dem som lider av uppmärksamhetsstörning eller hyperaktivitetsstörning, de som lider av tvångssyndrom och många andra patologier. 

Förutom det klassiska antistressläget, som du kan ägna dig åt på egen hand, kan Pop it bli ett tidsfördriv att spendera roliga familjestunder eller med en vän. Det finns faktiskt en bordsversion, som tar namnet på Senaste musen förlorade, mycket engagerande och följer exakta regler.

Var kan man köpa Pop it online

Pop it kan köpas i leksaksbutiker, i tidningskiosker och så klart online. På huvudplattformarna e-handel och i webbutik specialiserade på försäljning av spel hittar du många olika typer av Pop it.

Nedan listar vi några butiker där du kan köpa Pop it a billiga priser. Glöm inte att på dessa nätbutiker kan du använda vår Rabattkoder och därmed få en ytterligare spara.

Erbjudandena och rabattkoderna du hittar på Best Discounts kan användas i hundratals butiker, så kom ihåg kontrollera deras tillgänglighet innan du gör något köp. 

10 butiker där du kan köpa Pop it online 

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

Lämna ditt betyg