Kategori
guide

Mobiltelefonhållare för cyklar och motorcyklar, var man kan köpa dem

Att bära din mobiltelefon på din cykel eller motorcykel är en bra idé, så länge du gör det i extrem säkerhet för dig själv och andra

Gillar du att cykla eller är du en ivrig cyklist som inte kan ge upp roadtrips?Då finns det ett tillbehör som oundvikligen måste vara en del av din utrustning; vi pratar om mobiltelefonhållaren för cyklar och motorcyklar. Vi är nu vana vid att bära smarttelefonen överallt, särskilt när vi reser eller är på väg, dess betydelse för att orientera oss är tveklöst, tack vare de värdefulla kart- och ruttapparna.

Att bära din mobiltelefon på din cykel eller motorcykel är därför en bra idé, så länge du gör det i extrem säkerhet för dig själv och andra: av denna anledning är det tillrådligt att skaffa en solid, pålitlig mobiltelefonhållare som sitter stadigt på styret av fordonet och motstår stötar även på de svåraste vägarna. 

I den här artikeln kommer vi att se vilka modeller av mobiltelefonhållare du ska välja för cyklar och motorcyklar, och hur du kan dra nytta av köpet med rabattkupongerna som finns på de olika portalerna. 

Cykel mobiltelefonhållare

Den som älskar att cykla inte bara i stan utan även utomhus, längs bergsstigar, grusvägar eller mitt i naturen, vet väl hur viktig soliditeten hos en mobiltelefonhållare är, som bäst ska kunna absorbera stötar och skydda mobiltelefon.från ryck men också jord, eventuella stänk av lera och regn. 

Den mest populära cykelmobilhållaren på marknaden består av en plastklämma och en klämma, som gör att du kan fästa den på styret och samtidigt hålla telefonen säker medan du cyklar. Denna typ av tillbehör anpassar sig till de flesta smartphones på rea och är bekvämt, eftersom det låter dig orientera skärmen i den riktning du föredrar; fixeringen är också mycket säker, det enda rådet vi ger dig är att kontrollera telefonens dimensioner innan du köper, så att du kan vara säker på kompatibilitet med enheten. 

Sedan finns det några cykelsmartphonehållare utrustade med ett universalfäste, som består av en ram för att fästa på styret och är gjorda av plast eller metall, men de kan även ha en silikonrem som tjänar till att bättre fästa mobiltelefonen i hållaren . "Pro"-modellerna erbjuder även plastskydd, ett slags transparent fodral som skyddar telefonens skärm från regn. 

För att välja den modell som passar din cykel, kontrollera att hållarens dimensioner är kompatibla med din mobiltelefon, och utvärdera sedan krokens soliditet och eventuellt det vattentäta fodralet, användbart för att undvika att bli överraskad av plötsligt dåligt väder när du är ute och handla om.

Vissa butiker där du kan köpa med rabatt

Motorcykel smartphonehållare

Om du kör motorcykel kommer du att vara van vid spännande roadtrips och att ständigt använda din telefon, inte bara för att ta fantastiska bilder utan också för att hålla ett öga på vägar, kartor och rutter. Ännu mer än cykeln kräver motorcykeln ett supertåligt stöd, motståndskraftig mot asfalt och framför allt mot vind i hög hastighet.

Det är därför som fästsystemet måste erbjuda stabila och fasta klämmor. Det är bättre att undvika modeller av motorcykelhållare med fjädermekanismer och föredra silikon, eftersom de filtrerar motorvibrationer bättre än plast och metall.

Överväg en vattentät modell för att öka säkerhetsnivån under dina resor, speciellt om du är van att resa ofta även långa sträckor och vid plötsligt dåligt väder, men också för att undvika att bli fast på vägen av dåligt väder.

De mest professionella modellerna för mobiltelefonhållare för motorcyklar är de som har genomgått en provkörning på banan eller på vägen, vilket är nödvändigt för att utvärdera graden av motstånd hos komponenterna; säkerhet och tillförlitlighet är grundläggande krav som du inte kan lämna åt slumpen, så vi råder dig att spendera lite mer för att vara säker på ett tillbehör som kan utföra sin funktion perfekt. 

Ännu bättre om du väljer en modell av mobiltelefonhållare för motorcykel som låter dig rotera telefonen och som kan placeras i en punkt som lämnar fri sikt över vägen, inte distraherar dig eller tvingar dig att sänka huvudet för att titta på skärm, och ger inga problem när man ska styra in i kurvor. 

För att vara på den säkra sidan med måtten, innan du köper mobiltelefonhållaren, mät diametern på motorcykelstyret för att välja klämman med utmärkt grepp.

Om du ännu inte har en mobiltelefonhållare för cykel eller motorcykel är det dags att köpa en: du behöver inte vara cyklist eller cyklist på heltid för att dra nytta av ett sådant här tillbehör, användbart i alla situationer, från resa till naturvandringar eller resa mellan städer. 

Välj den mest lämpliga modellen för din cykel eller motorcykel med hänsyn till tillförlitlighet och robusthet, och spara på slutpriset genom att dra nytta av kupongerna från specialiserade butiker: 

Lämna ditt betyg