Kategori
guide

Purina One kattmat: erbjudanden, rabatter och funktioner

Gör din katts kost välsmakande och balanserad med Purina One. Upptäck det bästa fodret baserat på din katts näringsbehov.

När det kommer till våra fyrbenta vänner räcker det aldrig med kvalitet, speciellt inte när vi pratar om mat. Purina en är ett varumärke som har sysslat med mat i flera år katter, både torr och våt, designad med syftet att göra kattens kost välsmakande och balanserad, med särskild uppmärksamhet på dess specifika behov.
Låt oss se vilka typer av småbitar som finns och vilka du ska välja baserat på din katts näringsbehov; slutligen en serie onlineportaler där du kan köpa produkter med i Purina rabattkoder och gör ett fint lager. Njut av läsningen!

Funktioner i Purina One kattmat

Purina One-produkter är en del av ett mycket brett utbud av förslag tillägnad våra fyrbenta vänner, i synnerhet katter, som behöver följas i deras alimentazione noggrant, både för att undvika uppkomsten av hälsoproblem under hela livet men också för att få dem att växa sig friska och starka.
Purina använder endast högkvalitativa ingredienser som tonfisk, kyckling och nötkött, och formlerna för de olika torr- och våtfodren är designade för att möta specifika näringsbehov, att väljas utifrån kattens ålder och hälsotillstånd. 

Förutom kött och fisk av utmärkt kvalitet använder Purina One vitaminer, mineraler och näringsämnen i formuleringen av sina produkter som bidrar till att förbättra livet för katten eftersom det är en valp. En komplett, balanserad och näringsrik kost är nödvändig för att katten ska växa sig stark och frisk, vilket hjälper till att motverka uppkomsten av mer eller mindre viktiga hälsoproblem.

Purina One för din katt: vilken du ska välja

Det finns många varianter av Purina One-produkter för katter, från mat fuktig en quello torr, med olika smaker och framför allt utformade för att hjälpa din pälsiga vän i varje steg av tillväxten och hjälpa honom, förutom att hålla sig i form, även att behålla glänsande päls och starka ben. 

  • Purina One Bifensis Sono kroketter designad för steriliserade katter, baserade på kött och fullkorn; steriliserade katter är mer benägna än andra att gå upp i vikt, så denna formulering är lämplig för att förse dem med alla näringsämnen de behöver men med ett lägre kaloriintag. 
  • Purina One Dual Nature är den typ av torrfoder för katter som finns i olika smaker och med tillsats av spirulina, en dyrbar naturlig alg rik på näringsegenskaper. För att göra dem ännu mer behagliga i smaken är kroketterna i två olika konsistenser. 
  • Purina One Bifensis Sterilcat det finns i både torr- och våtfoderversioner och är ett komplett foder designat för steriliserade vuxna katter; innehåller L-karnitin och främjar höga energinivåer tack vare närvaron av proteiner som stödjer mager massa, vilket hjälper dig att hålla din vikt under kontroll.

Utöver produkter för vardagsnäring har Purina One även tänkt på lösningar för att stödja kattens immunförsvar och väcka aptiten, såsom filéer i sås som passar även de ömtåligaste gommar.

Varför det är viktigt att välja rätt foder för din katt

Katten är ett köttätande djur, så dess diet måste innehålla kött och fisk, som innehåller samma vitaminer och ämnen som den skulle livnära sig på i naturen. Liksom människor behöver katter följa en diet rik på olika komponenter baserade på proteiner, fetter, kolhydrater, mineraler och vitaminer, som används för att bibehålla styrka och energi och undvika uppkomsten av mer eller mindre allvarliga problem och patologier. , även kopplat till viktökning eller undernäring. 

Speciellt under tillväxtfasen behöver katten proteiner och taurin, en komponent som endast finns i animaliska produkter; utan taurin kan din katt råka ut för allvarliga hälsoproblem relaterade till hjärtat och synen, så se till att den endast och uteslutande tar det genom produkter som är formulerade för dess diet. 

Kom ihåg att huvudingrediensen i kattmat måste vara kött eller fisk, så läs etiketterna och välj den produkt som använder högkvalitativt foder. Förutom kvalitet är smak också viktigt, för att äta är inte bara till för näring och det gäller såväl människor som djur. Att erbjuda din katt mat som han älskar är ett bra sätt att vänja honom vid att äta regelbundet och kommer att hjälpa dig att skapa ett ännu djupare band med honom, speciellt när du belönar honom med särskilt välsmakande kibbitar!

Rätt foder väljs också utifrån livsstadiet katten går igenom; Efter avvänjning är valpar från två månader och framåt i tillväxtfasen där de behöver energi och mycket proteiner.

En vuxen katt som inte steriliseras under en tidsperiod som sträcker sig från 1 till 10 år måste hålla en balanserad kost för att reglera vikten, därför behöver den inte längre fett- eller energifoder utan proteiner. 

En steriliserad vuxen katt behöver följa en speciell diet, eftersom ämnesomsättningen efter operationen behöver anpassas och energibehovet minskar, även om katten kommer att känna sig hungrigare som följd. För att förhindra att han blir överviktig men samtidigt se till att han får näring på rätt sätt, indikeras produkter som innehåller mycket fibrer. 

Så, sammanfattningsvis, vilken typ av mat som ska väljas för katten beror på livsfasen den går igenom och det reproduktiva tillståndet; Purina One erbjuder olika förslag utformade för att möta behoven hos katter av alla raser och åldrar, vilket ger dig säkerheten för en säker och pålitlig produkt, garanterad av Purinas mångåriga erfarenhet inom husdjursmatsektorn.

Purina One rabattkoder

Med Purina rabattkoder sparar du på köp av kibble till lurviga vänner: leta efter dem på sajten och ta del av rabatterna för att fylla på och alltid ha din katts favoritmat i skafferiet.

Dra nytta av de Purina rabattkoder som är aktiva just nu

Lämna ditt betyg