Kategori
guide

Online julklappar, kosmetika och parfymer: de billigaste och mest originella idéerna

Sephora På Sephora är det redan jul och på den välkända parfymkedjans webbutik hittar du en värld av presentidéer till henne och till honom, lådor, presentkort, adventskalendrar uppdelat efter pris, för att tillfredsställa de som vill stanna under €30, mellan €30 och €50 eller över 50...

Sephora

Da Sephora det är redan jul och på den välkända parfymkedjans webbutik hittar du en värld av presentidéer till henne e för honom, kistor, presentkort, Adventskalendrar dividerat med pris, för att tillfredsställa de som vill stanna under €30, mellan €30 och €50 eller över €50.

Till sist vill vi påpeka det fina Gift Finder, ett frågesport i tre steg för att upptäcka den perfekta presenten till de människor du älskar.

Notera

Su Notino.it produkter i rabatt upp till 70% med fri frakt om du spenderar över 50 €. Bland de parfymer som erbjuds lyfter vi fram Calvin Klein CK IN2U, 150 ml eau de toilette för kvinnor för 19,90 € eller Davidoff Cool Water eau de toilette för män 125 ml för 21 €.

Bland kosmetika som erbjuds är dock den regenererande anti-återfallsbehandlingen mot hudfel och aknemärken La Roche-Posay Effaclar DUO (+) 40 ml för endast €11, eller schampot för att stimulera hårväxt Kérastase Résistance Bain Extentioniste från 250 ml till 14,50 €.

Avon

Su Avon.it "Det är aldrig för tidigt för jul." Många presentidéer indelade i kategorier smink, Hudvård, dofter, Kroppsvård, fashion, Hem, Människan e barn, allt filtrerbart baserat på önskad prisklass. Vid köp för €39 och över ingår fraktkostnader (annars är kostnaden €2,90).

allbeauty

I avsnittet tillägnat Julklappar spara upp till 65% på försäljningspriset. Det finns redan många presentidéer till henne och honom, adventskalendrar, den doftämnen bästsäljare, presenter att inkludera i Julstrumpor, specialutgåvor tillägnad julen och många andra idéer. Även här finns en uppdelning utifrån önskad prisklass.


Tre Pì Parfymeri

Su trepiprofumerie.com Julen är nu! och om du bestämmer dig för att köpa dina julklappar i förväg får du rabatter upp till 90%. Några exempel? Calvin Klein Secret Obsession EDP på 100 ml för endast 24,50 € eller Paco Rabanne Pure XS EDT från 100 ml till 60,33 €.

Vi pekar sedan ut många intressanta Jullådor som du hittar här som Gianfranco Ferré Gieffeeffe Absolute White Box set 100 + Visningar för endast 21,50 €. 

Kiko

Kiko föreslå a ny kollektion tillägnad julhelgeni Holiday Gems Collection. Ett exklusivt utbud av produkter i begränsad upplaga smink e hudvård, perfekt som present till dina nära och kära eller till dig själv.  

över 20 nya produkter skapad speciellt för julhelgen med ett brett urval av formler, texturer, färger och leverans, för att tillfredsställa alla skönhetsbehov.


Följ förresten vår sida tillägnad julen, Med offerte, kupong e Rabattkoder alltid nytt, som kommer att läggas till i takt med att de olika butikerna lanserar sina erbjudanden.

Åsido för julen, på MiglioriSconti hittar du varje månad nya rabattkoder som kan användas på de bästa butikernas nätbutiker kosmetika och parfymer.

Lämna ditt betyg