Kategori
guide

Förnya din garderob utan att spendera mycket: alla rabattkoder att använda

Säsongsväxlingen är alltid ett bra tillfälle att shoppa, förnya garderoben eller lägga till det som saknas.

Säsongsväxlingen är alltid ett bra tillfälle att shoppa, förnya garderoben eller lägga till det som saknas. Hösten är en övergångssäsong, som erbjuder dagar av varmt solsken, omväxlande med vinterns första smaker; för att möta det på bästa sätt måste du verkligen klä dig "som en lök", som man säger, men sätta stilen först och leka med färger och tyger, för att skapa outfits som alltid är annorlunda och moderiktiga.

Innan du går på en vild shoppingrunda, vilket är bra och rätt, är rådet att öppna garderoben och göra en koll, för att ha en lite tydligare uppfattning om vad du äger och vad som saknas, och vilken typ av köp du behöver att göra både vad gäller kläder och accessoarer för att fullända alla looks. 

För att göra shoppingen enklare ger vi dig några tips på höstens must-haves, det vill säga de där sakerna som helt enkelt inte kan saknas i din garderob, och i slutet av artikeln lämnar vi dig en lista över nätbutiker där du självklart kan shoppa. ta del av kupongerna och rabattkoderna som du hittar i länkarna.

De väsentliga föremålen i höstgarderoben

Vi har alla klädesplagg som lämpar sig för alla årstider i vår garderob, de så kallade basplaggen som är användbara för att bygga basen för olika outfits. Först och främst en vit skjorta, som kan vara en enkel t-shirt eller en skjorta, eller ett linne: ribbad, slät, mjuk eller tight, ett linne eller korta eller långa ärmar, det spelar ingen roll, det kan matcha hela färgpaletten finns och detta är dess magiska kraft. Ju mer grundläggande den vita skjortan är, desto lättare blir det att tolka den med olika stilar, kombinera den med jeans såväl som kjolar eller byxor, eller att använda under en jacka; vit är passepartoutfärgen par excellence tillsammans med svart (vi får se den inom kort) och om din garderob är tom på den, lägg den högst upp på listan över nästa köp. Du kommer att se hur många gånger det kommer till användning, och i hur många olika sammanhang!

Läderjacka

Hösten är den perfekta säsongen för att visa upp läderjackan, ett av de plagg som vinner kollektiv favör eftersom de är mångsidiga, tidlösa och finns i många olika färger och varianter: från den klassiska bikermodellen till de i färgat läder, från nitar till broderier , från dragkedjorna till jacka-stil, en snygg skinnjacka kan inte saknas i din garderob. Förutom att den är lätt att kombinera är den perfekt att ha med sig under de dagar då solen känns bra men när kvällen faller på börjar det bli svalt; välj en modell för mellan säsongerna, inte för tung men tillräckligt för att skydda dig från vinden, och ha kul att kombinera den med jeans, kjolar och klänningar beroende på användningstillfälle. 

Vissa lågprisbutiker där man kan köpa jackor

Pälsar (strikt ekologiska)

Ett annat mellansäsongsplagg som har varit mycket populärt i några år och avsett att inta en permanent plats i garderoben är fuskpälsen, ett ytterplagg som kommer att göra även den enklaste outfit sofistikerad och glamorös. Vi pratar inte om riktiga jackor, snarare ytterkläder som ska bäras över klänningar och byxor för att fullborda looken med originalitet; du kan hitta dem i alla färger, former och snitt, så de är lätta att matcha och väldigt trendiga.

Lågprisbutiker där du kan köpa fuskpäls

Liten svart klänning

Alla vet det, i en damgarderob kan det inte – eller snarare, det borde det inte! – saknar en svart klänning, både på sommaren och i kylan. 

Den perfekta höstsvarta klänningen är en fodralklänning med långa ärmar, en knälång kjol, inte för elegant men inte banal, att bäras med klackar men även med låga klackar, eventuellt med strumpor och en jacka ovanpå, även i läder för att ge karaktär till en basoutfit. Den släta svarta klänningen utan alltför många detaljer gör att du kan skapa alla möjliga kombinationer och du kan berika den med accessoarer: byt bara jackan eller typen av sko för att få en dag- och kvällsstil, faktiskt mångsidighet är nyckeln dess starka punkt. Den så kallade lilla svarta klänningen är ett riktigt jokertecken i garderoben och du kan absolut inte klara dig utan den: om du verkligen inte gillar basmodeller rekommenderar vi en klänning dekorerad med spets och genomskinlighet på ärmar och halsringning, att visa upp under dagen men även natten kvällen med snygg hög klack, oklanderligt smink och hår.

Webbutik med rabatter var man kan köpa Liten svart klänning

Höstgarderobens färger

Varje garderob med självrespekt måste innehålla basplagg i neutrala färger som vitt, svart, grått och brunt, nödvändigt för att skapa mer eleganta eller klassiska outfits, perfekt när du går till jobbet eller går ut på fritiden. Ju närmare kylan kommer, desto svårare är det att motstå färg, speciellt de varma som återupplivar hyn när man väl har sagt adjö till sommarens solbränna; de typiska höstfärgerna är mjuka, intensiva och lätta att matcha som brunt i alla dess variationer, från kola till choklad, och sedan ockra eller gyllengult, vin och vinrött. En färgpalett tydligt inspirerad av vingårdarna och bladverket, vilket kommer att göra vinterns antågande lite mindre trist.

Om din garderob handlar om svart och du inte gillar att visa upp för starka färger så fokusera på accessoarer: en snygg höst måste definitivt ha är den bredbrättade, sofistikerade och originella hatten, men också väskorna, speciellt de med axelband som ryggsäckar och bälten. Alla dessa accessoarer kan liva upp monokroma looks med en touch av gladlynthet, tänk på ett snyggt bälte som dras åt i midjan på en liten svart klänning eller en gul eller röd väska att använda under dagen, även för att gå till jobbet: tänk på det!

Höstshopping med kuponger

Vi har sett vad som är säsongens måsten, nu återstår bara att börja shoppa! Ta en (virtuell) rundtur i nätbutikerna på vår lista, där du kan använda kuponger och kuponger för att spara på den totala varukorgen eller på vissa produkter, beroende på typ av rabatt. 

Butikslista:

Lämna ditt betyg