Kategori
guide

Spara online med appar för att köpa begagnade varor

Försäljningen kommer tyvärr bara två gånger om året, så hur kan du spara på kläder, accessoarer och olika produkter under resten av året?

Försäljningen kommer tyvärr bara två gånger om året, så hur kan du spara på kläder, accessoarer och olika produkter under resten av året?

Svaret är enkelt: med använd app, mode av second hand och köpa och sälja.

Du kommer säkert att ha hört talas om Vinted eller Subito.it men det finns många andra i Play Store redo att laddas ner: med appar för köp och försäljning online är besparingarna verkliga, du får bra erbjudanden och transaktionerna är säkra, till den grad att nu använder de allra flesta människor dem för att tjäna lite extra pengar eller tömma sitt hus eller garderob utan kostnad.

Och det är kul! Alla gillar onlineshopping, precis som alla gillar att nå ett mål utan kostnad och ansträngning. Med onlinehandelsappFaktum är att allt du behöver göra är att ta ett foto av produkten du vill sälja, ställa in priset och svara den som kontaktar dig. Vill du köpa behöver du dock inte förklara hur du handlar på nätet, så gör dig bekväm och gå och kika i säljarnas garderober i jakten på månadens köp.

Vilka är de viktigaste köp- och säljapparna som används i Italien

Numera dyker handelsappar upp som svampar, vissa har blivit väldigt populära genom åren och idag är de synonyma med används online. Låt oss se vilka som är mest kända!


Vinted

Vinted är förvisso den mest kända och aktuella, se bara hur mycket den bombarderar oss med reklam även på TV. Den föddes som en app för försäljning och köp av begagnade föremål, särskilt kläder och accessoarer, även om andra typer av föremål kan hittas. Genom att surfa i appen kan du kika in i användarnas "garderober", kontakta säljaren och föreslå priset med privat förhandling i chatten. Betalningsmetoden är säker, så både för köp och försäljning är du i en järntunna.


Depop

I likhet med Vinted erbjuder Depop också ett tillförlitligt online shoppingsystem baserat på att bläddra i användarnas garderober om du köper, på att skapa din egen om du säljer. Ta ett foto på varan du vill sälja, välj pris och vänta på rätt köpare. 


shpock

Shpock är loppmarknaden på nätet. Vad är bättre än att bläddra igenom föremål på loppmarknader? Gör det hemifrån såklart. På Shpock kan du förutom second hand kläder och mode hitta många inredningsartiklar som du kan köpa och sälja med bara några enkla klick.


Wallapop

Wallapop tog Vinteds väg, sponsrade sig själv med reklam överallt, men den hade inte samma framgång som sin rival: det är en onlineloppmarknad som inte skiljer sig alltför mycket i sin modalitet från andra appar, skillnaden är att du kan se vad som har lagts ut till försäljning i närheten, så att du kan handleverera istället för att spendera pengar på frakt


xtribe

Xtribe är en italiensk köp- och säljapp på nätet och i själva verket är en stor del av allmänheten italiensk, vilket verkligen gynnar interaktion vid köp och försäljning. Genom appen är det möjligt att köpa men också byta och hyra, för ännu mer betydande besparingar och en varierad och rolig interaktionsmetod.


subito.it

Vem känner inte till Subito.it? En av de mest kända köp- och säljplattformarna i Italien, Subito.it erbjuder en enorm katalog med begagnade produkter som säljs av användare, och du är verkligen bortskämd med valmöjligheter. En app tillhandahålls, enkel att bläddra igenom och full av idéer för snabba köp och försäljning.


Tips för försäljning

De är få men effektiva:

• Ta foton av bra kvalitet, upplysta och utan bakgrund;

• Vård av köparen, med snabba svar och välpaketerade leveranser;

• Läs appen och communityreglerna noggrant innan du säljer/köper.

Lämna ditt betyg