Kategori
guide

Ryggsäckar, pennfodral och pappersvaror för tillbaka till skolan: rabattkoder för att köpa dem online

Vilka är de viktigaste tillbehören för att återvända till skolan med stil.

September är tillbaka, och med den det ödesdigra ögonblicket tillbaka till skolan: ett ögonblick som barn upplever full av nostalgi inför sommaren som precis tagit slut trots sina föräldrar, som ofta besjälas av en känsla av glädje blandad med lättnad. 

På båda sidor är dock det största problemet under veckorna innan man återvänder till skolan bara ett, det vill säga att få tag i alla förnödenheter tillbehör nödvändigt för att starta läsåret; ge det Zaino agli kartonger upp till kansli, valet av skolmaterial det är ett utmärkt tillfälle att gå och handla med dina barn och dra fördel av bekvämligheten med onlineköp, där du kan använda rabattkuponger och kuponger för att spara pengar. 

I den här artikeln ser vi vilka tillbehör som är viktiga för att återvända till skolan med stil, och även en serie av onlinebutiker där det är möjligt att utnyttja Rabattkoder tillgänglig via vår portal. 

De måste ha tillbehör för tillbaka till skolan

För barn är det roligt att välja pappersvaror, anteckningsböcker och allt som har med skolan att göra, för att återvända till skrivborden med nya tillbehör mynta är en tillfredsställande känsla som har kraften att åtminstone lite lätta på sorgen i slutet av sommaren. 

Det kommer att vara viktigt att förbereda en lista för att komma ihåg vad du behöver köpa, och utifrån det söka efter rätt tillbehör: från mer eller mindre stora märken till tecknade serier, det första väsentliga tillbehöret på vår - och din - lista är Zaino

Ryggsäcken är ett tillbehör som kan användas i upp till två eller tre år, beroende på under vilka förhållanden den förvaras; det är också sant att mode är flyktiga och flyktiga, och därför är det mycket troligt att ditt barn, särskilt om det är litet, kommer att göra en annan begäran varje år; för äldre barn eller tonåringar är dock den idealiska lösningen en ryggsäcksmodell som är motståndskraftig mot både slitage och mode, som de tidlösa ryggsäckarna Eastpak, Invicta o Sju, som erbjuder mönster eller solida färger med en igenkännlig design och alltid i takt med tiden. Den bästa ryggsäcken oavsett märke är i alla fall den som garanterar komfort och stabilitet, med starka och justerbara axelband, ergonomiskt ryggstöd, fickor och dragkedjor på rätt ställen som hjälper till att optimera utrymmet och ordna innehållet i en viss ordning. Bättre att välja mörka färger som blir mindre smutsiga och motståndskraftiga tyger som är maskintvättbara och lätta att torka.

Pennskrin

Direkt efter ryggsäcken måste man tänka påpennskrin, en oumbärlig skolutrustning, som kan köpas redan försedd med brevpapper eller som ska fyllas. För de små är det att föredra att välja en modell med dragkedja och olika fack, där de kan lagra färger och pennor i specifika sektioner, för att hjälpa dem att alltid ha allt till hands. För äldre barn är en medelstor påsmodell bra, att fyllas med de grundläggande tillbehören (penna, pennor, suddgummi och vässare). Mönster, tyger och priser beror på de olika modellerna och märkena, men även här är vi säkra på att barnen redan har klara idéer om vilka de ska välja.

Köp pennfodral på Libraccio med rabattkoder

Dagboken

Ingenting är så personligt som skoldagbok, mycket mer än en serie sidor att markera läxor på; dagboken är skolans accessoar par excellence, väktare av minnen och dedikationer (förhoppningsvis inte av disciplinära anteckningar), och måste därför väljas med omsorg. Utöver de olika ämnena, signaturerna och karaktärerna kommer en bra dagbok att ha ett hårt pärm eller i alla fall motståndskraftig mot olika påverkan, med tanke på att den måste hålla ett helt år. Sidorna kan vara kvadratiska, raderade eller tomma, så länge det finns tillräckligt med utrymme för att skriva och lämna några för teckningar, dedikationer och olika klistermärken.

Kolla rabattkoder på IBS och köp din dagbok

Matlåda och termoflaska

Båda tillbehören gör mellanmål eller lunch gladare och hjälper till att bättre lagra mat i ryggsäcken. De matlåda de kan ha olika former och färger, ha inbyggda bestick eller olika brickor att fylla; det viktiga är att de är robusta och tåliga och håller maten inuti skyddad från temperaturförändringar. De är lätta att öppna men har effektiva, läckagesäkra stängningssystem, så att du kan stoppa in vilken typ av mat som helst, från pasta till smörgåsar, utan att riskera att ryggsäcken blir smutsig. där termoflaska den är gjord av aluminium, därför hållbar och resistent, designad för att hålla dryckerna varma eller kalla, från te till vatten till fruktjuice. Det finns stora och små termoflaskor, monokroma eller med färgglada och glada tryck, okrossbara och med en trevlig design, lätta att fylla och tvätta.

Brevpapper och anteckningsböcker

Förutom pennor och pennor, oumbärlig, du är bortskämd med valmöjligheter när det kommer till markörer, färgade pennor e Quaderni: det viktiga är att anlända första skoldagen med ett fullt pennfodral och tillräckligt många anteckningsböcker att fördela på de olika ämnena. Sedan finns det de mer specifika tillbehören, som kompasser och rutor för teknisk ritning, ritalbum eller temperafärger; i det här fallet kan du lugnt köpa de nödvändiga föremålen när läraren har tillhandahållit en exakt lista till barnen.

Köp skoltillbehör med rabattkoder 

Nästan alla fysiska butiker erbjuder möjlighet till köp på nätet, den perfekta lösningen om du har lite tid; genom att köpa online kan du också dra fördel kupong e bra rabatter som gör att du kan spara på slutpriset för produkterna i din varukorg.

I den här listan hittar du en serie av butiker var du kan köpa allt du behöver till skolan, från ryggsäckar till matlådor: 

Lämna ditt betyg