Kategori
guide

Robotdammsugare: de bästa billiga erbjudandena online

Vilka egenskaper och funktioner bör 2020 års bästa robotdammsugare och golvstädare ha? Ta reda på vilka robotdammsugare som ger bäst valuta för pengarna och har de bästa användarrecensioner på Amazon.

Föreställ dig att komma hem efter en hektisk dag på jobbet eller efter en lång resa och tycka att det är väldigt rent. Inte illa va? Sedan några år tillbaka har allt detta varit möjligt tack vare robotdammsugare, innovativa hushållsapparater som kan rengör golven i ditt hem helt självständigt, med alla fördelar.

Det finns många typer av robotdammsugare och priserna varierar beroende på vilka funktioner som finns; de som ska utvärderas vid köp av en robotdammsugare är inte få och måste undersökas noggrant.

Egenskaper och funktioner hos en bra robotdammsugare

Innan du köper en robotdammsugare måste du vara mycket tydlig där apparaten ska användas, för beroende på storleken, typen av yta och arrangemanget av de områden som ska rengöras, kommer vissa funktioner att vara nödvändiga snarare än andra.

Så låt oss se vad de är funktionalitet och egenskaper hos en bra robotdammsugare.

 • Känn igen vilken typ av yta som ska rengöras: vissa modeller gör detta också automatiskt, och ändrar kraften och rotationen av borstarna beroende på ytan. Om du bara har en typ av golv i ditt hem kan du spara pengar genom att klara dig utan den här funktionen.
 • Smutsbehållarens kapacitet: storlekarna är olika, valet varierar beroende på husets storlek.
 • Potenza: Det beror också på husets storlek. Ju större effekt, desto högre kostnad för maskinen och förbrukningen.
 • Frihet: Hur länge batteriet räcker innan roboten behöver återgå till laddningsbasen.
 • Styr med App: du kan styra och programmera roboten direkt från din smartphone.
 • Dimensioni: de måste vara lämpliga för att nå olika delar av huset och passera under möbler och sängar.
 • Borstmaterial och kvalitet: bättre att inte spara på denna aspekt.
 • oväsen: funktion som gör skillnaden speciellt om du bor i en bostadsrätt eller om du planerar att använda robotdammsugaren när du är hemma (om det till exempel är en icke programmerbar modell).
 • Laddningsbasis: kontrollera att den inte säljs separat från roboten (det skulle vara en extra kostnad).
 • Visa: användbar för att känna till de pågående programmen eller eventuella fel eller problem som uppstått.
 • Programmering: att kunna programmera roboten är mycket användbart för att använda den när du inte är hemma.
 • fjärrkontroll: för att fjärrstyra den.
 • Funktion för borttagning av djurhår: om du har fyrbenta vänner hemma blir det viktigt.
 • Trapprengöringsfunktion: Vissa modeller kan känna igen trappor och undvika dem, andra är designade för att gå upp och ner för trappor.

Som du kan se finns det många funktioner som en bra robotdammsugare kan ha, men alla är inte alltid användbara, så vårt råd är att tänk noga på miljön som ska städas och välj sedan utifrån detta, varför priserna kan variera mycket baserat på funktionalitet.

De bästa robotdammsugarna och golvstädarna 2020

Det är möjligt att köpa robotdammsugare online i butikerna i de stora e-handels- och elektronikbutikerna, som t.ex. amason, eBay, ePriceMediavärlden, Euronics e unieuro. På Best Discounts hittar du kuponger och rabattkoder för att köpa din robotdammsugare till ännu lägre priser i var och en av dessa butiker.

De bästa märkena som vi rekommenderar att du köper är Ariete, iRobot, Xiaomi, Skapa, Samsung, INSE, ANNEW, Eufy, KYVOL, Ecovacs, yeedi, Lefant, Roborock, Prosceniskt och Ecovax: Om du är nyfiken på vad de är de bästa robotdammsugarna 2020, rapporterar vi under rankningen som upprättats av Trådbunden.

De 7 bästa robotdammsugarna 2020

1. Roborock S4 Max

2. iRobot Roomba i3 +

3. iRobot Roomba S9+

4. Yeedi K650 Robotdammsugare

5. Roborock S6 Max V

6. Ecovacs Deebot T8 AIVI

7. Eufy RoboVac G30

Billig robotdammsugare: bästa recensioner och valuta för pengarna 

För att hjälpa dig välja den bästa robotdammsugaren kan vi råda dig att utvärdera två parametrar: den valuta för pengarna och kvaliteten på recensioner. Om vi ​​tar som referens amason, kan vi verifiera att det finns 3 robotmodeller som har de bästa användarrecensionerna och de är:

roborock S5Max med 5 av 5 stjärnor baserat på nästan 400 recensioner – pris: 846€

roborock X-S5E52-00 med 5 av 5 stjärnor baserat på 73 recensioner – pris: 413€

KYVOL Cybovac E31med 5 av 5 stjärnor baserat på 152 recensioner – pris: 270€

Roboten med bättre recensioner e il bästa valuta för pengarna därför visar det sig vara KYVOL Cybovac E31, dammsugare och golvstädare med en sugkraft på 2200 Pa, utmärkt för matsmulor och djurhår. batteri 3200mAh med en varaktighet på 150 minuter och cirka 900 meters färd. Fjärrkontroll med Kyvol-appen och kompatibilitet med Alexa och supertunn design att nå varje hörn.

Fungerar robotdammsugaren verkligen? Altrocosumo tester

När det kommer till robotdammsugare är det legitimt att tvivla på deras faktiska funktion. Frågan vi ställer oss är: städar de verkligen som traditionella dammsugare? Om du vill lära dig mer om ämnet kan du registrera dig på webbplatsen Altroconsumo.it där du, genom att bli medlemmar, får möjlighet att konsultera resultat av tester utförda på 71 robotdammsugarmodeller.

Lämna ditt betyg