Kategori
guide

Decathlon-försäljning online: erbjudanden på kläder och sportutrustning

Vinterrean har börjat och på Decathlon.it kan du köpa många sportartiklar till rabatterade priser. Det finns många erbjudanden, se även upp för slutet av serier där du kan hitta riktiga fynd. Nedan presenterar vi några av de erbjudanden som vi tycker är värda...

jag började vinterförsäljning och på Decathlon.it det är möjligt att köpa många sportartiklar till rabatterade priser. Det finns många erbjudanden, håll även utkik efter dem slutet av serien där du kan hitta verkliga möjligheter.

Nedan presenterar vi några av de erbjudanden som vi anser förtjänar särskild uppmärksamhet. Med tanke på den förestående öppningen av skidorterna ville vi fokusera på vinterkläder och sportutrustning, där berg hon är huvudpersonen.

Damförsäljning: erbjudanden att hålla ett öga på

VÄNDBAR YOGATRÖJA SVART-GRÅ

En vändbar sweatshirt perfekt att bära hela dagen, från kontoret till yogaklasser. Vidhäftande, mjuk och andningsbar, den anpassar sig till alla sammanhang.

Fullt pris: 24,99€
Försäljningspris: 14,99 €
Rabatt: -40 % 

ADIDAS BLÅROSA LEGGINGS FÖR DAM

 

Tillverkade av mjuk, stretchig bomullsjersey, de är mycket bekväma tack vare det breda elastiska midjebandet. Idealisk för kondition och skonsam gymnastik.

Fullt pris: 29,99€
Försäljningspris: 19,99 €
Rabatt: -33 %

MOUNTAIN DUNJACKA TREK500 MED BLÅ HUVA, dam

Denna varm och bekväma dunjacka i 70 % återvunnen polyester har bekväma fleecefodrade handfickor och är designad för vandring i temperaturer så låga som -10°C.

Fullt pris: 59,99€
Försäljningspris: 44,99 €
Rabatt: -25 %

VUXEN PISTSKIDOR ATOMIC REDSTER FX 2020 + M 10 GW BINDNINGAR

 

Lämplig för dem som bär glasögon, den är idealisk för skidåkning under solen eller molnen. Tack vare den anti-dimbehandlade dubbellinsen fördröjer den bildandet av kondens.

Fullt pris: 24,99€
Försäljningspris: 19,99 €
Rabatt: -20 %


Saldi Människan: erbjuder att hålla ett öga på

REN BLÅ SKIDHATT

Väldigt enkel hatt. Kort, tight, smal och med diskreta aerodynamiska linjer. Vuxenstorleken motsvarar en huvudomkrets mellan 56 och 59 cm.

Fullt pris: 9,99€
Försäljningspris: 5,99 €
Rabatt: -40 %

ONCOACH 900 SVART WALKING CONNECTED ARMBAND

Mycket enkel att använda tracker, användbar för att mäta daglig sportaktivitet och följa framsteg från din smartphone. Beräkna antal steg, tillryggalagd sträcka, kalorier eller timmars sömn.

Fullt pris: 39,99€
Försäljningspris: 19,99 €
Rabatt: -50 %

KIPRUN SKINCARE BLÅ LÖPAR-T-SHIRT FÖR HERR

Andas och åtsittande kortärmad T-shirt för löpturer. Frånvaron av sidosömmar ger maximal komfort och bästa passform.

Fullt pris: 14,99€
Försäljningspris: 6,99 €
§Rabatt: -53 %

VUXEN PISTSKIDOR ATOMIC REDSTER FX 2020 + M 10 GW BINDNINGAR

Idealiska skidor för nybörjare till medelnivå åkare, mycket lätta och lätta att hantera, med reducerad däcksbredd för att underlätta kantgreppet. Bra stabilitet på alla typer av snö.

Fullt pris: 299,99€
Försäljningspris: 179,99 €
Rabatt: -40 %


Saldi bambino: erbjuder att hålla ett öga på

WEDZE SVART OCH GUL REVERSE 100 BARNSKIDJACKA

Denna dubbelsidiga jacka är idealisk för dig som lär sig att åka skidor. Värmeisolering gör att du kan hålla dig vid rätt temperatur, utan att vara för kall eller för varm.

Fullpris: 29,99 €

Försäljningspris: 19,99 €

Rabatt: -33 %
WEDZE 500 GRÖN BARN SKIDHJÄLM

Mellannivåhjälm med utmärkt passform. Utrustad med ett justeringshjul som kan nås även med handskar på finns den i två storlekar - S (53-56cm) och XS (48-52cm) - och i andra färger (men till fullt pris).

Fullt pris: 24,99€
Försäljningspris: 14,99 €
Rabatt: -40 %

WEDZE BARN BLÅORANGE SKIDTIGHTS MED FÖTTER

Detta är inte en traditionell tights: den nedre delen, under knät, är en riktig skidstrumpa. På så sätt kombinerar den fördelarna med de två produkterna: du behöver inte längre överlappa tjocklekar i stöveln.

Fullt pris: 7,99€
Försäljningspris: 5,99 €
Rabatt: -25 %

BARNTENNISSKOR TS560 BLÅ

Multipurpose tennissko på mellannivå för barn som spelar regelbundet på vilken yta som helst, för sport eller i skolan med en slitstark gummisula utan märken.

Fullt pris: 27,99€
Försäljningspris: 9,99 €
Rabatt: -64 %


Det finns många erbjudanden och produkter till rea på Decathlons nätbutik och det går ofta att betala med bekväma delbetalningar, så dessa möjligheter bör du inte missa.Dessutom hittar du på Best Discounts också många andra butiker var man kan köpa tekniska kläder och sportutrustning till rabatterade priser. Slutligen, glöm inte att använda i kuponger och rabattkoder att vi tillhandahåller dig för dina inköp. Allt vi behöver göra är att önska dig trevlig shopping!

Lämna ditt betyg