Kategori
guide

SHEIN vinterrea: onlineerbjudanden med rabatter på upp till 70 %

SHEIN: hur pålitlig är onlineklädbutiken för tillfället Fler och fler människor handlar på SHEIN, den internationella plattformen för försäljning av onlinekläder som främst specialiserar sig på konfektionskläder för kvinnor. Född 2008, har de senaste åren haft en verklig...

SHEIN: hur pålitlig är klädbutiken online för tillfället

Allt fler handlar på SHEIN, den internationella plattformen för klädförsäljning online specialiserade främst på damkläder.

Grundades 2008, har de senaste åren haft en rejäl boom och har börjat erbjuda även herr- och barnkläder, skor, accessoarer, väskor och många andra modeartiklar. 

Portalens motto är "alla måste kunna uppskatta modets skönhet" och faktiskt på shein.com går det att hitta de senaste trenderna från hela världen till låga priser.

Att handla på SHEIN är säkert men du måste ta itu med det leveranstid ganska lång. Detta verkar inte avskräcka de flesta och ett ständigt ökande antal människor är villiga att vänta några dagar med att köpa trendiga kläder till billiga priser; men låt oss se vilka tider vi pratar om.

Fri frakt och leveranstider 

I förberedelsetider för en beställning de varierar från 1 till 3 dagar och finns två fraktsätt för Italien:

1. Ekonomisk frakt med beräknad leverans mellan 25 och 28 dagar, till självkostnadspris 2,49€, eller gratis för beställningar över €25

2. Standardfrakt med beräknad leverans mellan 22 och 25 dagar, till självkostnadspris 4,49€, eller gratis för beställningar över €39

För att förbättra sina leveranstider öppnar SHEIN ett stort antal lager på strategiska platser, för att skicka paket direkt från den mest lämpliga punkten beroende på destination och därmed minska leveranstiderna.

Returpolicyer

Det är möjligt att returnera en produkt inom 75 dagar från inköpsdatumet och första returetiketten är gratis. Varje ytterligare returetikett för samma beställning kommer att kosta 4,50 €, dras av från återbetalningen; därför, om du behöver returnera flera varor, är det bäst att returnera dem tillsammans för att undvika extra kostnader. Ta reda på hur man gör en retur.

SHEIN vinterrea, erbjudanden och rabattkoder

Nedan listar vi offerte, den promozioni och Rabattkoder för närvarande tillgänglig på SHEIN. Sajten erbjuder regelbundet olika typer av erbjudanden om att köpa kvalitetskläder till låga priser och du hittar dem alltid på bästa rabatter uppdaterade kuponger och rabattkoder.

Många andra läggs till dessa koder, särskilt för att det under denna period finns vinterförsäljning. Till exempel att använda ADA-kod, du kommer att få en 10% rabatt på alla beställningarAv 15 % på beställningar över €49 och 20 % på de över 99 €. Vi inbjuder dig därför att ansluta till shein.com så att du inte missar ett enda erbjudande.

Lämna ditt betyg