Kategori
guide

Samsung Buds Pro hörlurar: erbjudanden, rabatter och funktioner

Samsung Galaxy Buds Pro hörlurar är den perfekta presenten för dig som älskar musik med hög kvalitet. Upptäck funktionerna.

den auricolari bluetooth Samsung Galaxy Buds Pro de är den perfekta presenten för dem som älskar musik återgiven i hög kvalitet, plus användning smarta tack vare bluetooth-anslutningen.
Samsung tar ytterligare ett steg framåt med denna nya modell av hörlurar, som erbjuder en ny generation av cuffie ännu mer avancerad och med många olika funktioner, användbart för att göra lyssningsupplevelsen unik och tillfredsställande. Låt oss upptäcka dem och se hur mycket de kostar, och slutligen hur du sparar med rabattkoderna på vår sida.

Funktioner hos Samsung Galaxy Buds Pro hörlurar

Den första intressanta egenskapen hos Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth-hörlurar gäller funktionaliteten, bland all aktiv brusreducering, som gör att du kan isolera lyssningen när du är på trånga platser som kollektivtrafik eller på gatan. Beroende på intensiteten på ljudet som ska täckas kan du välja mellan hög eller låg isoleringsnivå; bruset avbryts helt med den höga nivån och rensar därför musiken helt från störningar från externa brus. 

En annan intressant funktion är Ambient Sound-läget som låter dig lyssna på vad som händer runt omkring oss även om du har hörlurar på. Tack vare närvaron av alternativet Röstavkänning, via appen hanteras övergången mellan aktiv avstängning och omgivande ljud automatiskt. Enkelt uttryckt betyder det att du kan isolera dig medan du lyssnar på musik, men om du startar en konversation känner hörlurarna igen din röst och går in i Ambient Sound-läge, så att du kan fortsätta konversationen utan att ta bort hörlurarna eller stänga av dem. 

Hur som helst kan hörlurarna automatiskt återställa sig själva till läget brusreducering efter ett visst antal sekunder som de inte hör dig tala, och du bestämmer tidsintervallet för omkopplaren genom de anpassningsbara inställningarna. 

Detta är ett plus som säkert kommer att uppskattas av de som använder hörlurar praktiskt taget hela dagen, var de än befinner sig: om du till exempel åker fullsatt kollektivtrafik kan du isolera dig från utsidan och byta till lyssningsläge bara om du pratar med någon, helt automatiskt och utan att ta bort hörlurarna från öronen.

Samsung Galaxy Buds Pro design

Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth-hörlurar följer örats form för att säkerställa bekväm användning; de sätts in genom en lätt rotation för att anpassas omedelbart, vilket också resulterar i en trevlig design. L'utseende på det hela taget är den minimal och modern, med en glansig finish och ogenomskinlig, reptålig och slitstark förpackning, som tjänar till att skydda hörlurarna i din väska, ficka eller ryggsäck men också för att ladda upp dem.

Jämfört med tidigare modeller auricolari bluetooth Samsung Galaxy Buds Pro har ökad vattentäthet på upp till en meter; Även om vi inte rekommenderar att du bär dem när du dyker, kan du använda dem när du tränar eller går i regnet.

Kolla först om det finns några rabattkoder Euronics, Mediavärlden, ePrice

Samsung Galaxy Buds Pro-teknik

Ljudkvaliteten är överraskande tack vare full bas och kristallklara toppar som gör musikåtergivningen perfekt, också tack vare uppnåendet av en hög maxvolym, med möjlighet att välja utjämning från appen bland de 6 förinställningarna.

Samtalsprestandan är också bra, tack vare stabiliteten hos Bluetooth-anslutningen med telefonen upp till tjugo meter - spärrande hinder; Samtalskvaliteten förblir i linje med andra Samsung-headsetmodeller.
I denna modellSamsung Bixby assistent, som kan aktiveras med ett röstkommando och användas för att balansera ljudet mellan höger och vänster hörlurar, vilket gör det enklare att lyssna för användare med hörselproblem.

När det gäller varaktigheten av Samsung Galaxy Buds Pro deklareras 5 timmars musikuppspelning och 4 timmars telefonsamtal utanför fodralet, för totalt 12 timmar.

Touch-teknik

Med ett enda tryck på hörlurarna kan du pausa och återuppta musikuppspelningen där du slutade; med två tryck går du till nästa spår eller stänger eller öppnar ett samtal. Genom att trycka på i 1 till 3 sekunder kan du justera funktioner som de vi har sett hittills, inklusive volymen på en hörlur och den andra. Om du redan har en Samsung-smarttelefon eller ett Samsung-konto är det enklare att koppla enheterna till varandra automatiskt och på så sätt undvika manuellt val av källa; detta är kanske det enda felet med Samsung Galaxy Buds Pro, men fortfarande av liten betydelse.
De kommer fortfarande att kunna ansluta till enheter från andra märken och justera funktioner och synkroniseringar manuellt när du behöver dem.

Köp Samsung Galaxy Buds Pro bluetooth hörlurar

Samsung Galaxy Buds Pro hörlurar rabattkoder

Förutom hörlurarna med sitt fodral hittar du i paketet tre par örontips och en USB-kabel för trådlös laddning och snabbladdning, vilket gör att du kan få en timmes användning på bara 5 minuter. 

Du kan välja färgvariationer svart, silver och lila för ett pris av 229,00 €, högre än andra Samsung trådlösa hörlursmodeller men i linje med de funktioner som tillhandahålls, som inte har något att avundas på förstklassiga och avancerade hörlurar. 

För att spara på listpriset och hitta intressanta förmånliga erbjudanden, ta en rundtur på vår hemsida i kategorin tillbehör och elektronik för att använda de aktiva och alltid uppdaterade Samsung rabattkoderna. Samsung rabattkoder låter dig spara när du köper och göra din shopping ännu mer intressant och rolig!

Lämna ditt betyg