Kategori
guide

Hur man väljer den bästa fläkten: onlineerbjudanden och rabattkoder

Vilka egenskaper och funktioner ska en fläkt ha? Allt du behöver veta och de bästa onlinebutikerna där du kan köpa en fläkt till rabatterade priser, tack vare bästa rabattkoderna.

Det var du som i slutet av förra sommaren lovade dig själv att göra det köp en ny fläkt? Som de säger, ett löfte är en skuld, eller snarare, i det här fallet är det en tjänst som du bör göra för dig själv, innan den stora hettan kommer. Oroa dig inte, vi hjälper dig. 

I den här artikeln kommer vi att visa dig caratteristiche de viktigaste att utvärdera när du väljer en ei fläkt Rabattkoder för att spara på ditt köp. Läs den till slutet, informationen du hittar där kan vara mycket användbar för dig.

Hur man väljer den bästa fläktmodellen

Sommaren är över oss och för att undvika att bli tagen oförberedd är det dags köp en fläkt, vilket gör att du kan överleva värmen. Om du inte har installerat en luftkonditionering i ditt hem är det bästa alternativet för att skydda dig mot värmen fläktar.

Det finns olika typer: tak, pelare, bladlös, bord, bärbar, etc. I den här artikeln kommer vi att fokusera på populäraste modellen och enkelt att köpa online: den golvfläkt

Golvfläkt: egenskaper och funktioner

 • BAS. Den kan vara rund eller bestå av fyra korsade fötter, på vilka stången som förbinder den med bladen sätts in.
 • ASTA. Vårt råd är att köpa en fläkt med justerbar stång, vilket gör att du bättre kan rikta luftflödet, vilket gör att du kan kyla punkter som fasta stavfläktar inte kan nå. 
 • BLEK. Nivån på båda härrör från bladens diameter ljud, var det så mängd luft genererad. För samma effekt (och förbrukning) är stora blad i allmänhet tystare och producera mer intensiva luftflöden.
 • SKYDDSBUR. Strukturen, vanligtvis metallisk, som skyddar bladen den kan ha ett mer eller mindre stort nät. Ju större hål, desto större luftflöde kommer att kunna passera. Men speciellt om det finns barn i huset riskerar du att någon stoppar in fingrarna i buren medan fläkten går. Väg valet utifrån dina behov, leta efter en kompromiss mellan grillbredd och säkerhet. 
 • ROTATIONS VINKEL. Storleken på vinkeln på horisontell rotation av bladen kommer att bestämma bredden på område som fläkten når i sin rörelse från höger till vänster. De sträcker sig från en vinkel på bara 50°, för de enklaste och billigaste modellerna, till en vinkel på 180° för de mest kompletta modellerna. Vissa fläktar låter dig också justera den vertikala lutningen av spadarna. 
 • ROTATIONSHASTIGHET. Ju fler hastigheter som kan väljas, desto bekvämare (och kvalitet) blir fläkten.
 • INTEGRERADE PROGRAM. Vissa fläktar är utrustade med särskilda program, som t.ex vindläge, som genererar en luftstråle med ökande intensitet eller la nattläge, vilket ger ett lätt och ljudsvagt luftflöde.
 • FJÄRRKONTROLL. En praktisk fjärrkontroll låter dig starta fläkten på distans. Funktionen är väldigt bekväm när man sitter i soffan eller på natten.
 • TIMER. Det gör att program att slå på och av av fläkten. 
 • BEKVÄMLIGHET. Möjligheten att kunna ta isär, att bära e sätta bekvämt är fläkten en annan faktor att ta hänsyn till, särskilt om utrymmet i ditt hem är begränsat och om du behöver transportera den ofta. Även vikt, ur detta perspektiv, spelar en roll att överväga och bör inte överstiga 5 kg

Andra modeller och typer av fläktar

 • Takfläktar: de består av roterande blad fästa i taket och beroende på den inställda rotationsriktningen kan de föra luftflödet uppifrån och ner eller från botten till toppen.  
 • Kolumnfans (utan blad): kallas även tornfläktar, vila på marken, har en vertikal utveckling och är utan blad, vilket gör dem fler tyst av traditionella fans. Luftflödet genereras av en roterande cylinder placerad inuti kolonnen.
 • Bordsfläktar: de är inte utrustade med en stång och kan placeras på vilken horisontell yta som helst efter behov.  

Pris: hur mycket kostar en fristående fläkt?

En medel-låg prisklass ingår mellan 30 och 50 euro. Mer komplexa modeller med olika funktioner kan överstiga 100 euro, även anländer kl 200 Euro för toppmodeller. 

Var kan man köpa en fläkt online

Oavsett vilken modell du väljer, finns fläktarna till försäljning på de viktigaste e-handelsplattformarna och i onlinebutiker specialiserade på försäljning av hushållsapparater.

Nedan erbjuder vi dig en lista över butiker där du kan hitta olika modeller av fläktar som produceras av bästa märken a fördelaktiga priser. Använd i Rabattkoder som du hittar på bästa rabatter (länkar finns nedan) för att få en ytterligare besparingar på dessa nätbutiker.

Glöm inte att kontrollera med jämna mellanrum närvaron av specialerbjudanden på vår sida och för att ta del av rabattkoderna till butiken där du tänker göra köpet.

15 nätbutiker där du kan köpa en fläkt

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

 1. MEDIEVÄRLDEN
 2. UNIEURO
 3. EURONICS
 4. EXPERT
 5. AMASON
 6. EPRIS
 7. VÄDUR
 8. rowenta
 9. PHILIPS
 10. EBAY
 11. GJORT I KÖKET
 12. MÖBLER ALLT
 13. STARKT PRIS
 14. QVC
 15. MD WEBBUTIK
Lämna ditt betyg