Kategori
guide

SEPHORA-rabatter för Black Friday: Vad ska man köpa och hur man sparar

Sephora Black Friday börjar varje år lite tidigare än fredagen som officiellt är tillägnad rabatter.

Alla känner – och älskar förmodligen – Sephora: en enorm butik både fysisk och online tillägnad parfymeri och smink, för att inte tala om tillbehören dedikerade till skönhet och personlig vård av varje märke och prisklass. Att shoppa på Sephora är tillfredsställande året runt, men det blir ännu mer med tanke på Black Friday Sephora, då butiken erbjuder snabba erbjudanden, förjulsrabatter och möjligheter att köpa presentförpackningar och produkter från de bästa märkena till förmånliga priser. 

Il Sephora Black Friday det börjar varje år lite före fredagen som officiellt är tillägnad rabatter (som i år kommer att vara den 25:e och i allmänhet alltid infaller den sista fredagen i november), och därför är det lätt att hitta intressanta prissänkningar från och med föregående veckor , erbjudanden som fortsätter för Cyber ​​måndag (måndagen efter Black Friday) och slutet av månaden, tills den smälter samman med försäljning för perioden omedelbart efter jul

Sephoras rabatter på Black Friday är verkligen värda det om du vill förnya ditt skönhetsfodral eller fundera på presenter, eftersom du kan hitta reducerade priser på många olika och oftast dyra märken med rabattprocent på upp till 25%, 30%. 

Utöver de reducerade priserna får vi hjälp av Sephora-rabattkoderna som gäller på vissa produkter i katalogen eller varumärken, som du kan hitta både på Sephoras hemsida och på Migliori Rabatter i avsnittet om skönhet. 

På Sephoras hemsida under Black Friday-perioden är det även möjligt att ta del av tidsinställda rabatter, den så kallade Flash Sales, som varar bara några timmar med superförmånliga rabatter att ta till sig utan att tänka två gånger. 

Håll även utkik på Sephoras hemsida för att få reda på starten av kampanjer tillägnade Black Friday och alla tillhörande initiativ med relativ varaktighet.

Vad ska man köpa på Black Friday Sephora

Samling av trick 

Hos Sephora hittar du många märken att välja mellan, lämpliga för varje budget och behov: det finns professionella och dyra märken som andra dedikerade till de allra minsta, eller kapselkollektioner designade av sångerskor och skådespelerskor. 

Om vissa Sephora-produkter är oöverkomliga, kan du vara säker på att med Black Friday blir shopping lätt och roligt, och du kommer att kunna köpa must-have-delarna till förmånliga priser för att skapa den perfekta sminken, med början från långvariga läppstift och mascaror , eller en utmärkt concealer för att skapa basen för mer eller mindre krävande makeup. 

Skaffa måsten eller hela sortimentet av ditt favoritmärke, och dra också nytta av rabatterna på lådor och produktkombinationer som säljs i par, ofta tillgängliga i presentförpackningar med julförpackning.

Hudprodukter 

Daglig hudvård är viktigt, så dra nytta av Sephoras Black Friday för att köpa produkter dedikerade till hudvård, särskilt veganska eller ekologiska, som normalt har en högre kostnad med en naturlig sammansättning och specifika egenskaper för alla typer av behov. 

Tonics, rengöringsmjölk, ljusare serum, fuktgivande krämer, välj de bästa rabatterade märkena och fyll på, eftersom förseglade produkter också kan användas efter lång tid, var bara uppmärksam på utgångsdatumet (som vanligtvis varierar från 6 till 12 månader efter öppnandet) ). 

dofter 

Håll ett öga på de senaste släppen men också de stora klassikerna: Black Friday Sephora är ett oupprepligt tillfälle att ta en rundtur i den stora parfymavdelningen i jakten på doften av dina drömmar, vars pris kan vara högt i normala tider men definitivt inom fickans räckhåll under försäljningstider. 

Presentidéer till jul 

Lådor av alla slag för att ge presenter till vänner och familj, med förpackningar utformade för att göra ett gott intryck utan att ens behöva använda papper för förpackningen. Att ge smink i present till en makeupentusiast är en utmärkt idé.Om du letar efter något proffsigt för makeupartistvänner, gör en sökning på nätet för att ta reda på aktuella trender och välj måsten, d.v.s. de grundläggande produkterna, möjligen med bästa recensioner och matchande mottagarens hårfärg och hudton. 

Spara med rabattkoder 

Black Friday blir ännu bekvämare med i Sephora rabattkoder som du hittar på vår hemsida: leta efter dem i skönhetsavdelning och spara ännu mer på din nästa shopping!

Lämna ditt betyg