Kategori
guide

iPhone 14 Pro rabatt

Extra rabatt på iPhone 14 Pro till lägsta pris

iPhone 14 Pro rabatterad

Den nya iPhone 14 Pro är en verklig revolution inom smartphoneområdet. Tack vare användningen av ett avancerat chip levererar denna enhet överlägsen prestanda jämfört med någon annan modell som finns på marknaden för närvarande. Den nya säkerhetsfunktionen kan rädda liv. Dessutom är gränssnittet enkelt och intuitivt, vilket möjliggör enkel och omedelbar användning av telefonen.

Enheten

Den nya iPhone 14 Pro, en koncentration av avancerad teknik och innovation. Utrustad med den mest kraftfulla CPU:n för smartphones, låter den här enheten dig utföra alla uppgifter snabbt och effektivt. Hans fotocamera den låter dig fånga varje ögonblick med extrem precision, medan Face ID-funktionen garanterar ett oöverträffat skydd.

Kameran

Kameradesignen är otrolig, med ett 48 MP-objektiv. Fotokvaliteten är enastående, med otroliga detaljer. Det finns tre fotograferingsläge: normal, porträtt och landskap. Du kan också spela in videor i 4K med 60 fps.

Hårdvaran

iPhone 14 Pro har en chip A13 Bionic, den mest kraftfulla som någonsin använts i en smartphone. Detta garanterar hög prestanda i alla situationer: från webbsurfning till uppspelning 4K-video, upp till användning av avancerade applikationer.

Butikerna med störst rabatt

På Mediaworld iPhone 14 Pro 256GB från €1469 

På Unieuro iPhone 14 Plus 128GB från €1099 

På Monclick iPhone 14 5G Svart 256GB från €1267

På Groupon nya iPhone 14 128GB från €989

Lämna ditt betyg